A fugit de la Dinamo înaintea derbyului cu FCSB, iar noi l-am filmat pe fotbalist cu…

Publicat: 16/02/2018 | 00:00

În timp ce Ionuţ Negoiţă negocia transferul său în Rusia, la FK Ufa, Ionuţ Nedelcearu se relaxa în oraş, alături de iubita sa, Adelina. În aşteptarea oficializării mutării, fundaşul şi şatena au luat masa la un restaurant cu specific italienesc din Capitală, unde, cel mai probabil, şi-au făcut planuri pentru viitorul apropiat. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (VEZI ŞI: EXCLUSIV. Lovitură de teatru în mega-scandalul de la Dinamo. Pastorul penticostal i-a dat ultimatum fotbalistului de ”naţională”: ”Dacă mai bei şi nu te căieşti, atunci…”)

Dinamo vinde tot! După Paul Anton şi Steliano Filip, a venit rândul lui Ionuţ Nedelcearu să “fugă” din “Ştefan cel Mare”. Fundaşul, care era şi unul dintre căpitani, a fost cedat la FK Ufa în schimbul a 600.000 de euro. Actele au fost semnate miercuri seara. Surprinzător este faptul că fotbalistul părăseşte “haita” chiar înainte de “Derby-ul de România”, programat duminică, de la ora 20.45. (VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. Bokila, Salomao, Nascimento & ”haita veselă” au comis-o. Străinii lui Dinamo, dezmăţ în club cu o noapte înainte de cantonament!)

Cu doar câteva ore înainte ca transferul să fie perfectat, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Ionuţ Nedelcearu pe o stradă din Capitală, în timp ce îşi aştepta iubita. Fotbalistul a parcat regulamentar maşina şi a stat cuminte să apară şatenă. Într-un final, tânără a ajuns la punctul de întâlnire şi a intrat în autoturism.

De acolo, cei doi au plecat spre un restaurant cu specific italienesc din Capitală. De remarcatr că fundaşul era îmbrăcat cam subţire dacă ţinem cont de temperaturile scăzute din ultimele zile. Dar asta este o cu totul altă poveste. Cert este că Ionuţ şi Adelina au ajuns la local, unde au comandat ce au dorit. Însă, cu siguranţă, gândul lor nu era, neapărat, la mâncare. (NU RATA: VIDEO EXCLUSIV. Le-am interceptat discuţiile din pădure! Doi foşti stelişti şi-au făcut planul în secret cum să pună mâna pe… Dinamo!)

Aşteptau, mai mult ca sigur, un telefon de la clubul Dinamo pentru a afla dacă trebuie să-şi facă bagajele. În cele din urmă, apelul izbăvitor a venit, iar cei doi s-au pus pe treabă. De altfel, Ionuţ Nedelcearu a părăsit România încă de joi pentru a merge în cantonamentul echipei antrenate de de Sergey Semak. La FK Ufa, fundaşul va fi coleg cu Cătălin Carp, fostul fundaş al FCSB-ului, şi cu Kehinde Fatai, ex-atacant la Astra.

Dinamo a ajuns subiect de glume

Campania de transferuri a lui Dinamo din această iarnă l-a amuzat teribil pe Gigi Becali, patronul FCSB-ului. “Ei au vândut trei căpitani şi au luat cât am obţinut eu pe Niţă, care are 31 de ani şi e portar, a spus latifundiarul din Pipera. 2,4 milioane de euro a încasat Ionuţ Negoiţă în schimbul fotbaliştilor pe care i-a vândut în pauza competiţională. (CITEŞTE ŞI: Imaginile care ar putea compromite transferul de la Dinamo. Fotbalistul după care ”aleargă” Gigi şi-a scos iubita-MISS la un rosé elegant)

Valentin Costache – 800.000 €

Ionuţ Nedelcearu – 600.000 €

Paul Anton – 500.000 €

Steliano Filip – 300.000 €

Filipe Nascimento – 200.000 €

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...