Vecinii au sunat la 112, iar agenţii au intrat peste petrecăreţi Ultima oră: ce măsuri a luat Poliţia la ziua Antoniei

Publicat: 14/04/2017 | 00:00

Antonia şi-a serbat cu prietenii ziua de naştere, miercuri seară, iar petrecerea cu fast a fost oprită pentru scurt timp de poliţişti. Vecinii au chemat forţele de ordine, considerând că muzica era mult prea tare şi era prea multă gălăgie, iar la faţa locului au venit imediat agenţii. Poliţiştii au legitimat câteva persoane şi au fost nevoiţi să ia măsuri! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Delia, BRomania, Nicole Cherry sau Boier Bibescu s-au distrat de minune la ziua Antoniei, într-un club underground din Capitală. Distracţia a fost la cote maxime, toţi invitaţii s-au binedispus iar iubitul Antoniei, Velea s-a încins atât de tare încât s-a dezbrăcat la bustul gol şi a început să danseze, momente surprinse chiar de către Delia şi distribuite prietenilor! Prietenii care nu au putut să ajungă, precum Mădălina Ghenea, au felicitat-o prin intermediul reţelelor de socializare!

Nici vorbă de vreun scandal, pentru că lumea a băut alcool cât să se binedispună, iar buna dispoziţie a fost susţinută şi de muzica la volum ridicat, aşa cum se cade la o petrecere reuşită. Acest lucru nu le-a picat însă prea bine vecinilor din zonă, care au apelat numărul de urgenţă 112, solicitând prezenţa Poliţiei!

Poliţia a intervenit la petrecerea Antoniei
Poliţia a intervenit la petrecerea Antoniei

Doi agenţi de la secţia 1 de Poliţie au ajuns în scurt timp pentru a constata dacă situaţia semnalată se confirmă. Intervenţia a fost filmată chiar de către Delia, amuzată de un invitat uşor euforic care încerca să facă o poză cu oamenii legii. ”Haideţi să lăsăm chestiile astea” i-au spus poliţiştii, iar Delia l-a pus la punct pe îndrăzneţ, scriam AICI.

Oamenii legii au fost indulgenţi totuşi şi au aplicat legea ca la carte. Au legitimat câţiva dintre petrecăreţi şi le-au trecut datele în agendă, interesându-se ce se petrece în acea locaţie. Apoi le-au atras atenţia petrecăreţilor să facă mai puţină gălăgie, avertizându-i că în cazul în care nu se vor conforma vor reveni şi le vor întocmi un proces-verbal de sancţionare pentru încălcarea legii 61/1990, privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, situaţie în care amenzile pot ajunge şi la suma de 1.000 de lei. După ce poliţiştii au plecat, petrecăreţii s-au conformat, astfel că situaţia nu a fost trecută în evidenţele secţiei de poliţie, ci a rămas înregistrată doar în apelul de la 112!

Cântăreaţa a încins o petrecere de pomină
Cântăreaţa a încins o petrecere de pomină

Aşa după cum se poate observa mereu, Velea este tare îndrăgostit de Antonia, care i-a dăruit doi băieţi. A fost primul care i-a făcut miercuri o declaraţie de dragoste: ”Eşti peste toate, peste tot. Aşa te vreau!!! Eşti in aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau… LA MULŢI ANI fericiţi Iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!!!”

Citește și...