Veste de ultima oră pentru familia lui Schumacher! ”O să rămână o legendă”

Publicat: 06/08/2018 | 15:11
Veste de ultima oră pentru familia lui Schumacher! ”O să rămână o legendă”

Fiul lui Michael Schumacher este pe punctul de a ajunge să participe la raliuri de Formula 1, și să calce astfel pe urmele tatălui său, considerat cel mai titrat pilot din istorie, aflat acum în stare vegetativă din cauza unui accident la schi. 

Mick Schumacher concurează în Formula 3 și a câștigat recent prima cursă din carieră, în Belgia, pe circuitul de la Spa. Tot acolo debuta și tatăl său în prima cursă din carieră, anunță sport.ro.

S-au întâmplat multe de atunci. Michael Schumacher a devenit cel mai titrat pilot din istorie, cu 7 campionate mondiale în palmares, dar a trecut și printr-un accident de schi ce l-a trimis în comă. Nu se mai știe nimic despre starea lui, la aproape 5 ani de la accident. Fanii speră ca în scurt timp să-l vadă pe tânărul Mick pe urmele tatălui său.

Șeful Formulei 1 spune că ar fi un moment special ca Mick să-i calce pe urme tatălui său.

„Ar fi o poveste minunată. Michael Schumacher e unic în Formula 1 ca și campion mondial. O să ramana o legendă în sportul nostru. Indiferent de asta, noi vrem să le facem accesul facil tinerilor șoferi în Formula 1. Fiul lui Michael, Mick, în Formula 1 ar fi ceva special, bineînteles. Ar atinge inimile a milioane de fani într-un mod unic”, a declarat Chase Carey, șeful Formulei 1.

Citește și...