VIDEO | Eveniment important în familia lui Emi Pian! Ce făcea interlopul acum o săptămână

Publicat: 04/08/2020 | 08:13

Temutul Emi Pian, care a fost ucis azi-noapte, a celebrat un eveniment important acum o săptămână.

Aflat în curtea unei vile, Pian apare înconjurat de prietenii și rudele sale. Cu toții petrec de minune, iar motivul este unul de mare bucurie pentru interlop și familia sa. Astfel, Pian dorea să împărtășească și cu prietenii și „fanii” săi clipele importante, așa că face un live pe Facebook.

„Azi sunt bunic a treia oară”

„Vreau să vă spun că sunt fericit, fericit e puțin spus, sunt foarte fericit. Azi sunt bunic a treia oară. E o sărbătoare mică, dar pentru noi este cât tot universul, a nepotului meu, pe care îl cheamă Bogdan, după numele nașului”, așa își începea Emi filmarea pe care a pus-o pe o rețea socială. 

În toamna anului trecut, Pian, cel mai mare dintre frații clanului Duduianu, a fost eliberat din închisoare, iar prietenii și familia i-au organizat acestuia o mega-surpriză chiar în fața închisorii. Lăutarii au cântat până la refuz pentru renumitul interlop, iar cerul a fost brăzdat de artificii. Așa cum se face în zi de sărbatoare, rudele lui Emi Pian n-au eziat și au „spart” câteva sticle de șampanie. N-au lipsit nici îmbrăţişările, cei care l-au așteptat pe interlop l-au felicitate pentru faptul că este din nou liber.

Emi Pian a fost ucis azi-noapte, în cartierul Giulești din București. Potrivit surselor noastre, Pian a fost omorât de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Confictul care a dus la moartea lui Emi a plecat de la un joc de barbut, ne-au mai dezvăluit surse apropiate lumii interlope.