Unul dintre cei mai temuți interlopi din România a murit în urma unui accident teribil. Salvatorii nu au mai avut ce să îi facă

Publicat: 12/07/2020 | 21:20
Unul dintre cei mai temuți interlopi din România a murit în urma unui accident teribil. Salvatorii nu au mai avut ce să îi facă

Unul dintre mai temuți interlopi din Giurgiu, Ginel Iliuță Chivu, a murit după ce skijetul în care se afla a intrat într-o barjă. Bobină, așa cum era cunoscut tânărul, avea și o pasageră, dar tânăra a fost salvată în ultima clipă.

Teribilul accident s-a petrecut vineri noapte, în jurul orei 1.00. Skijetul pe care Bobină îl conducea era al lui, valoarează 20.000 de euro și alături de el era iubita lui, o tânără de 29 de ani, care a fost dusă la spital, cu mai multe răni.

Citește și: Cum a fost distrusă rețeaua de falsificatori de permise auto condusă din Iordania de vestitul interlop Boenică

Cine a fost Bobină

În lumea interlopă din Giurgiu, ”Bobină”, 34 de ani, era cunoscut pentru că ar fi controlat mai multe fete care lucrau în străinătate pentru el și de pe urma cărora încasa sume uriașe de bani. Așa s-ar explica și faptul că proxenetul era proprietarul unui autoturism de 150.000 de euro.

Bobină era un interlop respectat de întreaga comunitate. El era un împătimit al sporturilor pe apă, motiv pentru care cu ceva timp în urmă, și-a achiziționat un skijet în valoare de 20.000 de euro. Vineri seară și-a luat iubita, în vârstă de 30 ani, și au ieșit la o plimbare în larg.

Nu rata: Poliția le-a stricat petrecerea unor interlopi din Constanța. “Ia uite bă, au venit ameţiţii. Bagă numai turcești!”

Tânărul de 34 de ani a pierdut controlul ambarcațiunii și a murit pe loc. Femeia a căzut în apă, apoi a fost găsită în viață de către autorități. Prietenii bărbatului susțin că el a mai căzut o dată de pe ambarcațiune în urmă cu o săptămână.

Informarea poliției după accident

Potrivit polițiștilor giurgiuveni, în jurul orelor 00.45, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, pe canalul Plantelor, s-a produs un accident nautic și că este posibil să fie două victime. „În urma intervenţiei, au fost aduşi la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu. În urma evenimentului, tânara a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cazul bărbatului a fost constatat decesul”, au anunțat polițiștii.