VIDEO EXCLUSIV. Am aflat în premieră! Ce cadou intim i-a pregătit Prima Doamnă lui Traian Băsescu… Nu ghiceşti dintr-o sută de încercări!

Publicat: 08/12/2017 | 00:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat, în premieră, ce cadou intim i-a luat Maria Băsescu soţului ei. Surpriza care i s-a pregătit fostului preşedinte al României este extrem de greu de ghicit, chiar şi de către cei care îi cunosc bine pe Maria şi Traian Băsescu. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Băse şi-a băgat gărzile de corp în ”alertă teroristă”! Totul din cauza unui plic…)

Maria Băsescu i-a pregătit un cadou mai mult decât emoţionant soţului ei. Fosta Primă Doamnă a României i-a cumpărat celui cu care a petrecut mai bine de 40 de ani de viaţă un… clopoţel pe care este inscripţionat mesajul: „Soţul perfect”. (VEZI ŞI: Avem imagini în exclusivitate! Băse a făcut prânz cu ”fetele” lui şi…)

De altfel, Maria şi Traian Băsescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din politica românească. Maria Băsescu a fost, de-a lungul timpului, o prezenţă discretă în viaţa publică românească, însă a stârnit mereu admiraţia tuturor prin eleganţa şi naturaleţea cu care s-a comportat, de fiecare dată, la evenimente importante.

În 2009, în timpul uneia dintre dezbaterile electorale la care a participat contra adversarilor săi de atunci, Crin Antonescu şi Mircea Geoană, Traian Băsescu a dat-o pe soţia sa drept exemplu de moralitate. Maria Băsescu s-a remarcat de altfel şi prin modestie, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o de mai multe ori la cumpărături, fie singură, fie însoţită de nepoata ei, Sofia Anais.

Maria Băsescu i-a cumpărat un clopoţel cu un mesaj emoţionant lui Traian Băsescu:
Maria Băsescu i-a cumpărat un clopoţel cu un mesaj emoţionant lui Traian Băsescu: „Soţul perfect”

Maria Băsescu a acordat un singur interviu presei

Maria Băsescu a acordat un singur interviu presei, înainte de a deveni Prima Doamnă a României, în 1995. „Când am venit la Bucureşti chiar am avut unele neînţelegeri; eu şi fetele, când venea soţul acasă, ne duceam după el în birou. Şi el se enerva. Îşi lua dosarele şi pleca în alta parte. Era obişnuit singur. Dar pe mine singurătatea mă apasă. Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că foarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, dezvăluia Maria Băsescu pentru publicaţia „Ochiul soacrei”.

„Ce să vă spun, acum, când fetele s-au făcut mari, mă simt oarecum inutilă. Sau poate că nu e cuvântul cel mai bine ales. Cea mare are 18 ani şi cea mică 15. Le-am propus deunăzi să mergem la plimbare şi cea mică mi-a spus: «Cum să mergem? Dacă mă vede cineva cu tine?» Dar când am văzut-o că are trei cercei în urechi… Când şi i-a pus nu ştiu. Dacă o atingi cu un deget ţipă ca din gură de şarpe, dar trei găuri în urechi şi-a făcut. Am rugat-o să nu mai poarte ghete, că nu-i stă bine. Am implorat-o, am şi plâns. Pe urmă am certat-o, am încercat să o şi bat. Dar ea e solidă a făcut înot de performanţa, şi m-a împins – ca să se apere – numai cu două degete. Şi m-a dat de perete…”, mai mărturisea la acea vreme Maria Băsescu. (VEZI ŞI: A ieşit din casă nemachiată şi în papuci. Unde am filmat-o pe Elena Băsescu la 1 noaptea… Sigur nu ghiciţi din 10 încercări!)

Maria Băsescu are grijă cu multă atenţie de cei trei nepoţi ai săi

Model de soţie, Maria Băsescu reprezintă şi un model de bunică. Maria şi Traian Băsescu au trei nepoţi, Sofia Anais şi Traian din partea Elenei şi Radu, din partea Ioanei. Maria Băsescu a fost văzută, în trecut, la cumpărături cu Sofia Anais, căreia i-a luat atunci o păpuşă. (VEZI AICI: Nu-i refuză nimic micuţei Sofia Anais. Fosta Primă Doamnă a activat ”cardul prezidenţial” pentru nepoţică!)

Maria şi Traian Băsescu s-au căsătorit în anul 1975, cei doi împlinind 42 de ani de căsnicie, o performanţă de invidiat! Maria Băsescu a împlinit în luna septembrie 66 de ani, dar nu îşi arată nicidecum vârsta, fiind într-o formă fizică deosebită.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...