VIDEO EXCLUSIV cu bogătaşul japonez. Ce ”ruşine” a păţit samuraiul milionar după ce Rolls-ul de 300 mii € a parcat la scară

Publicat: 13/06/2017 | 00:00

Japonezul care a făcut furori prin Bucureşti cu automobilele sale de lux şi care deţine în Capitală un club de noapte a devenit din ce în ce mai dezinhibat şi mai obişnuit cu realităţile româneşti. Dacă în urmă cu ceva timp apărea în public însoţit de cel puţin doi bodyguarzi, iată că acum japonezul nu mai percepe ameninţări la adresa siguranţei sale şi a lăsat garda jos! (VEZI ŞI: Un bogătaş japonez şi-a deschis club la Bucureşti şi învârte mulţi, mulţi, foarte mulţi bani. Samuraiul multimilionar are Rolls de 300 de mii de euro ”dotat” cu şofer şi gardă de corp, apartament de juma’ de milion de euro şi… iubeşte o româncă!)

Hideaki Tanaka deţine S-Club din Capitală şi este proprietarul unei mega-companii, Mobile Movement Group, care a avut anul trecut afaceri de 60 de milioane de euro. (VEZI AICI DETALII EXCLUSIVE OFERITE DE CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România).

Milionarul japonez s-a adaptat extrem de bine în România. S-a mulat şi după ”cerinţelele” oamenilor cu bani de la noi şi a achiziţionat rapid două limuzine, un Rolls-Royce şi un Bentley (VEZI AICI TOATĂ POVESTEA). Conştient că va atrage atenţia, Tanaka şi-a angajat şi bodyguarzi, ca să fie ferit de orice fel de probleme în ieşirile sale publice. După ce a apărut, însă, în CANCAN.ro, milionarul japonez s-a decis să fie… puţin mai discret.

Mai mult decât atât, Tanaka a constatat că la adresa sa nu există nici un fel de ameninţare, aşa că a renunţat la protecţie, cel puţin în timpul zilei. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a întâlnit pe milionarul japonez chiar când pleca de acasă, dimineaţa. Tanaka a ieşit din blocul unde locuieşte, în zona de nord a Capitalei, şi s-a îndreptat sprinten către Rolls-ul care îl aştepta, pe avarii, blocând a doua bandă de circulaţie. Nici înainte, nici pe urmele sale şi cu atât mai puţin la maşină nu era nimeni care să-i asigure securitatea, ceea ce arată că milionarul se simte în siguranţă! Omul de afaceri şi-a deschis uşa singur, gestul său arătând că a renunţat şi la protocol! Sau… japonezului samurai i s-a făcut ruşine să fie ajutat de o armată de oameni, la fiecare pas.