VIDEO EXCLUSIV. Doamna profesoară e o femeie hotărâtă. Soţia l-a transformat pe ministrul Educaţiei în… Moş Crăciun!

Publicat: 19/12/2017 | 00:00

Soţia lui Liviu Pop, ministrul Educaţiei, este o femeie hotărâtă! Doamna Pop, care lucrează în învăţământ, fiind profesoară, l-a transformat pe ministru în... Moş Crăciun, iar CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, are imaginile exclusive. (CITEŞTE ŞI: Le merge blană! Milionarii ţării plimbă ursul)

Liviu Pop şi soţia lui, Adriana, au fost la un hipermarket din Capitală, unde au făcut numeroase cumpărături. Soţii Pop au părăsit magazinul încărcaţi de cadouri. Fiindcă au achiziţionat multe lucruri, la un moment dat cei doi s-au oprit la un bancomat. Pesemne că toate cadourile pe care le-a pregătit pentru sărbători i-au golit, pe moment, buzunarele ministrului Pop, transformat de soţie, în această perioadă, în Moş Crăciun. După ce au bifat toată lista Moşului, soţii Pop s-au ţinut de mână, romantic, semn că sunt la fel de îndrăgostiţi ca la începutul relaţiei. 

Liviu Pop şi soţia lui, Adriana, au împreună doi copii, un băiat şi o fată. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Am aflat în premieră! Ce cadou intim i-a pregătit Prima Doamnă lui Traian Băsescu… Nu ghiceşti dintr-o sută de încercări!)

Liviu Pop s-a remarcat prin mai multe gafe

De-a lungul timpului, Liviu Pop a făcut mai multe gafe. Recent, ministrul Educaţiei a afirmat în plenul Senatului că „greşelile se pot corecta, erorile nu”. „Mi s-au adus nenumărate reproşuri în ultimele luni de când am preluat conducerea acestui minister, multe dintre ele de ordin personal, cum scriu, cum mă exprim. Nu voi încerca să mă disculp. În viaţă, ca şi în politică, există greşeli şi există erori. Este esenţial, însă, faptul că greşelile se pot corecta, erorile nu”, le-a transmis Liviu Pop senatorilor.

Actualul ministru al Educaţiei a făcut o altă gafă atunci când a susţinut că educaţia este gratuită, dar părinţii elevilor plătesc pentru ea. „Educaţia e gratuită conform Constituţiei. În fapt, cineva trebuie să asigure această gratuitate. Statul asigură o parte din gratuitate, părintele asigură altă parte din gratuitate, copilul nu plăteşte nimic”, declara Liviu Pop. (VEZI ŞI: S-a retras din politică în urmă cu trei ani din cauza dosarului ”Microsoft”. Fostul ”premier 10 zile” al României a ajuns de nerecunoscut!)

Nu are o avere impresionantă

În vârstă de 43 de ani, Liviu Pop nu a acumulat cine ştie ce avere, cu toate că a fost ministru în mai multe cabinete. A îndeplinit funcţia de ministru delegat pentru dialog social între 7 mai 2012 şi 21 decembrie 2012, apoi între 17 decembrie 2014 şi 17 noiembrie 2015.

La 29 iunie 2017 a devenit ministru al Educaţiei în Cabinetul condus de Mihai Tudose, după ce fusese ministru interimar al Educaţiei între 16 mai şi 29 iulie 2012.

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Liviu Pop are un teren în Vişeu de Jos, de 338 de metri pătraţi, primit moştenire de la părinţi. Din 2012, deţine un apartament de 95 de metri pătraţi, iar din 2013 o casă de 250 de metri pătraţi. În plus, ministrul Educaţiei declara bijuterii în valoare de 5.100 de euro.

În 2014, Liviu Pop avea un cont bancar în valoare de 11.400 de lei şi acţiuni la două instituţii bancare, în valoare de 8.624 de lei, respectiv 8.890 de lei. (CITEŞTE ŞI: Mesaj ULUITOR al unui fost ministru al Educaţiei pentru Principesa Margareta: ”Dacă îi spun acestei cucoane …”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...