VIDEO EXCLUSIV. E vocea prinţeselor din desene animate, are 800.000 de urmăritori pe Youtube şi Insta, iar adolescenţii o idolatrizează. Selena Gomez a României are ”gardă de corp”, dar… am filmat-o în ipostaze incredibile!

Publicat: 25/11/2017 | 00:00

Andra Gogan este "Selena Gomez" a României. La fel ca marea vedetă de peste ocean, Andra face senzaţie în desenele animate de pe Disney, însă nu cu prezenţa fizică, precum Selena, ci cu vocea, pe care a "împrumutat-o" multor personaje. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, publică astăzi imagini uluitoare cu Andra Gogan. (CITEŞTE ŞI: Andra Gogan nu mai e singură! Vedeta şi-a făcut primul iubit)

Cu toate că are 800.000 de urmăritori pe Youtube şi Instagram, Andra Gogan merge cu… tramvaiul! „Selena Gomez a României” a fost însoţită de mama ei în călătoria cu mijlocul de transport în comun, aceasta păzind-o pe tânăra vedetă ca o veritabilă gardă de corp.

După cum se observă în imaginile obţinute, în exclusivitate, de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, mama Andrei Gogan pare să aibă şi ea un spirit tânăr, fiind îmbrăcată în roşu, o culoare vie.

Atât Andra, cât şi mama ei au fost încărcate de bagaje. Idolul adolescenţilor a trebuit să îşi ducă în spate chitara, în timp ce mama Andrei căra o pungă arhiplină şi un rucsac. (VEZI ŞI: Ea e noua asistentă ”Acces direct”! Cum arată tânăra care a înlocuit-o pe Andra Gogan)

Andra Gogan a intrat de două ori în Cartea Recordurilor

La numai 19 ani, Andra Gogan are o carieră de invidiat. Actriţă, cântăreaţă, vlogger şi voice-over pentru multe desene animate, Andra Gogan a intrat şi de două ori în Cartea Recordurilor, alături de fratele ei, Răzvan Gogan. Cei doi au bătut, în 2009, recordul mondial pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil” (3 ore şi 20 minute – 55 melodii) şi „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume).

Andra Gogan i-a asigurat vocea Doctoriţei Pluşica, un personaj foarte iubit de copii. De asemenea, ea a fost şi vocea prinţesei Sofia din „Sofia Întâi”. Andra Gogan a fost, de asemenea, asistenta Simonei Gherghe la „Acces direct” şi a participat la „Românii au talent”, unde a ajuns până în semifinale. (NU RATA, AICI: Juraţii au rămas fără replică. Momente fabuloase la Românii au Talent!)

Andra mărturisea într-un interviu că artista ei preferată este… Andra. „De când eram mică, am avut-o ca idol pe Andra Măruţă (poate şi asemănarea numelui şi a fizionomiei). Îmi plac foarte mult piesele ei! De ceva timp mi-a atras atenţia şi Inna cu piesele, cu pozitivismul şi vocea ei care chiar seamănă cu a mea!”, declara Andra Gogan într-un interviu pentru apropotv.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...