VIDEO EXCLUSIV. I-am aflat secretul. ATENŢIE! Imagini interzise cardiacilor… Bianca şi-a bombat grav posteriorul!

Publicat: 02/12/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu e considerată, poate pe bună dreptate, una dintre cele mai sexy femei din showbiz, iar locul fruntaş în top nu i-a fost deloc ştirbit de calitatea de tânără mămică. Prezentatoarea TV are mare grijă de corpul ei şi, pe lângă vizitele regulate la saloanele de lux, munceşte din greu şi la sală. Rezultatele se văd limpede în imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România! (VEZI AICI: Bianca Drăguşanu, apariţie provocatoare de Ziua României! Ţinuta ei i-a stârnit pe toţi: "Dincolo de orice disconfort de moment...")

Despre Bianca Drăguşanu, gurile rele au spus că este operată din cap până-n picioare, iar frumuseţea şi-ar fi căpătat-o exclusiv cu bisturiul. Nimic mai fals însă, pentru că există zone de pe trupul armonios al vedetei care n-au fost atinse de ”uneltele” medicului estetician. Având în vedere imaginile pe care Bianca le prezintă pe reţelele de socializare, filmată în timpul exerciţiilor de întreţinere la sală şi acasă, este lesne de observat că una din zonele amintite este… posteriorul!

(CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu a fost inclusă de americani în topul femeilor din plastic! Cum a reacţionat vedeta când a aflat:”E una dintre cele mai mari minciuni“)

Fotografiile confirmă că Bianca şi-a bombat posteriorul. Natural

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a ”verificat” imaginile oferite fanilor de Bianca Drăguşanu şi după o atentă analiză, a stabilit că informaţiile…se confirmă! Bianca Drăguşanu a fost fotografiată ieşind de la sală, în drum spre SUV-ul ei de lux. Iubita lui Victor Slav s-a aplecat provocator în dreptul portbagajului, căci poziţia o cerea, iar apoi şi-a ”cambrat” spatele atunci când a urcat pe scaunul şoferului, evident situat la înălţime, cum este normal într-o maşină de teren. Rezultatul…o şedinţă foto de excepţie care a confirmat un posterior natural. Iar dovezile au fost întărite şi de mărturii ale apropiaţilor.

(VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Cum a fentat paznicii din mall. Bianca şi-a ascuns căţeluşa în poşetă şi… )

Bianca a căpătat un posterior perfect tonifiat
Bianca a căpătat un posterior perfect tonifiat

Nu, nu e nici pe departe adevărat! (n.r. că şi-a pus implant cu silicon în posterior). Bianca trage din greu la sală, iar eforturile din ultima perioadă se văd cu ochiul liber. Nici nu ar fi avut când să se opereze, pentru că nu are timp de nimic, e mereu pe fugă. Munceşte din greu pentru a arăta aşa”, a declarat o prietenă apropiată a Biancăi Drăguşanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)