VIDEO EXCLUSIV. Iulia Albu & iubitul s-au ciondănit în parc, iar noi avem dovada filmată

Publicat: 12/11/2017 | 00:00

Iulia Albu a ieşit în parc împreună cu fetiţa şi iubitul, însă clipele petrecute cu cei doi au fost departe de a fi plăcute sau relaxante. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întânit-o pe vedetă în timp ce ciondănea cu iubitul ei, care a bodogănit-o fără oprire. (CITEŞTE ŞI: Raluca Bădulescu, jignită de o fană: „Eşti o mahalagioaică de prima clasă” Reacţia neaşteptată a vedetei)

Iulia Albu are parte de dispute atât la TV, cât şi în viaţa particulară! După schimbul acid de replici cu Raluca Bădulescu, fashion-editorul a fost în clinciuri şi cu iubitul. (CITEŞTE ŞI: Scandal pe bune între Iulia Albu şi Raluca Bădulescu: „Dacă vreodată în viaţa ta…”)

Jurata de la ”Bravo, ai stil” a fost întâlnită de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în timpul unei ieşiri în parc cu iubitul şi fiica, Mikaela. Ceea ce ar fi trebuit să fie o plimbare plăcută şi relaxantă, s-a transformat într-un moment plin de tensiune şi cicăleală.  (VEZI AICI: Iulia Albu rupe tăcerea despre despăţirea de Mihai Albu, dar şi de noul iubit: ”Îi mulţumesc pentru divorţ, îmi mai doresc copii…“ )

Iulia Albu, în clinciuri cu iubitul
Iulia Albu, în clinciuri cu iubitul

Iubitul Iuliei Albu a profitat de faptul că fiica acesteia era ocupată să se joace şi şi-a bodogănit întruna partenera. Cu privirea încruntată, adâncită în telefon, bărbatul i-a aruncat vorbă după vorbă, afectând vizibil dispoziţia frumoasei vedete, care a încercat să-şi mascheze privirea îndurerată după ochelarii de soare.

Au discutat aprins minute în şir, evitându-şi constant privirile, iar în scurtele momente de pauză şi-au umplut timpul cu telefoanele mobile. Când în peisaj şi-a făcut apariţia şi fiica Iuliei Albu, aceasta şi-a evitat complet copila şi s-a făcut că se joacă alături de căţelul familiei.

Iulia Albu, în clinciuri cu iubitul
Iulia Albu, în clinciuri cu iubitul

Şi cum e o femeie puternică, obişnuită să ducă greul familiei, Iulia Albu a marcat asta şi la finalul plimbării, atunci când Mikaela s-a plictisit de cărat trotineta. Vedeta nu a stat pe gânduri şi nici măcar nu a schiţat că ar aştepta ajutor de la iubit, ci pur şi simplu a luat trotineta la spate şi a cărat-o cu simţ de răspundere. (CITEŞTE ŞI: IULIA ALBU, apariţie controversată la nunta ILINCĂI VANDICI! Toate privirile au fost aţintite asupra…sânilor)

Iulia Albu, cărând trotineta fiicei sale, fără să aştepte un ajutor din partea iubitului ei
Iulia Albu, cărând trotineta fiicei sale, fără să aştepte un ajutor din partea iubitului ei

Iulia Albu a divorţat de aproape cinci ani de Mihai Albu

Iulia Albu a divorţat de fostul soţ, Mihai Albu, în urmă cu aproape cinci ani. Cei doi au rămas însă legaţi pe viaţă datorită fiicei lor, Mikaela, în vârstă de opt ani. Iulia nu a renunţat la numele creatorului de modă după despărţire, lucru care a făcut parte din înţelegerea de la divorţ.

„Fosta soţie are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanţă. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorţ. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureştiului şi alta e… Ceea ce s-a întamplat cu găina e una, dar e vorba de găină în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorţ. Nu ne mai înţelegeam. Au intervenit discuţii. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relaţia dintre noi nu a mai funcţionat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia şi de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorţ, numele a fost parte din negociere. Şi-a construit întreaga carieră pe numele acesta şi mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează e altceva”,  povestea Mihai Albu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)