Scandal pe bune între Iulia Albu şi Raluca Bădulescu: „Dacă vreodată în viaţa ta…”

Publicat: 08/11/2017 | 12:43
Scandal pe bune între Iulia Albu şi Raluca Bădulescu: „Dacă vreodată în viaţa ta…”

Iulia Albu şi Raluca Bădulescu s-au luat la harţă în direct, în platoul emisiunii ”Bravo, ai stil”. Vedetela Kanal D au ignorat că se află în faţa camerelor de luat vederi şi şi-au aruncat vorbe grele.

Iulia Albu şi Raluca Bădulescu au tras o ceartă zdravănă în cadrul ediţiei de luni a emisiunii ”Bravo, ai stil”. Totul a plecat de la faptul că Iulia Albu i-a greşit numele colegei sale.

 „De unde este asta cu Raluca Bădescu? Replica asta a fost nelalocul ei. Eu nu ţi-am spus altfel decât Iulia Albu. Eu ştiu că ai dori să te cheme Iulia şi în alt fel, cum îl cheamă pe iubitul tău, dar ce crezi, nu a venit momentul! Deci, Mihai, Iulia a zis că-i place Albu! Eu nu a trebuit să mă mă mărit cu nimeni ca să mă cheme Raluca Bădulescu, aşa m-am născut”, a luat foc Raluca Bădulescu.

„Tatăl meu nu a fost senator. A trebuit să reuşesc prin forţele mele!”, a punctat şi Iulia făcând referire la senatorul Doru Laurian Bădulescu, tatăl blondei.

Raluca Bădulescu şi-a ieşit serios din fire şi a pus-o imediat la punct pe Iulia Albu: „Dacă o singură dată în această emisiune, Iulia, şi nu glumesc, sau vreodată în viaţa ta, mai implici numele părinţilor mei, nu… nu îţi permit să aduci aceste nume în discuţie. Şi cu asta am terminat!”.

Citește și...