VIDEO EXCLUSIV. ”Mâna dreaptă” a premierului a sărbătorit cu şaorma clasarea dosarului de la DNA!

Publicat: 23/07/2017 | 00:00

Fin cunoscător al plăcerilor culinare, Remus Truică este obişnuit cu restaurantele de lux din Capitală, unde cinează în compania iubitei sale. Însă, în ziua când a repurtat o mare victorie împotriva procurorilor, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase în timp ce îşi satisfăcea o poftă deosebit de populară la români, savurarea şaormei. (VEZI ŞI: Fotbalistul lui Stuttgart şi-a făcut talentul la NUBA, apoi… Ce poate fi mai romantic?! Şi-a dus logodnica la şaorma la… 4 dimineaţa!)

Zis şi făcut! Remus a luat-o de mână pe Diana şi au ajuns într-un mall din nordul Capitalei, unde s-au dus ţintă la şaormerie. Milionarul şi-a consultat iubita asupra preferinţelor, apoi a comandat una mare ”cu de toate”, pentru fiecare, aşa cum se poate observa în imaginile CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România. Omul de afaceri nu a rămas la faţa locului să mănânce, căci, se ştie, consumul de şaorma poate fi periculos nu numai pentru siluetă, dar şi pentru cămaşă ori pantaloni, ci a luat mâncarea la pachet şi s-a retras către casă, ca să se bucure în tihnă de preparatul oriental.

(VEZI ŞI: Îi prieşte ”evadarea” din arestul la domiciliu! Şi-a făcut poftele pe plaja milionarilor!)

Cel mai probabil, cei doi îndrăgostiţi s-au întors repede la domiciliul conjugal şi pentru că Diana nu poate să stea prea mult departe de băieţelul lor în vârstă de aproape şase luni. Remus Truică este tare mândru că este şi tată de băiat, el mai având două gemene cu fosta soţie. Cât despre Diana, la jumătate de an de la naştere, nici nu zici că a purtat un bebe în pântece, aşa de bine şi-a revenit!

(CITEŞTE ŞI: Nu mai e niciun dubiu că iubita milionarului e însărcinată. Primele imagini cu burtica de graviduţă!)

A scăpat de dosarul BRD

Revenind, însă, la problemele lui Truică cu legea, DNA a decis să claseze dosarul fraudelor bancare în care milionarul şi Elena Udrea erau anchetaţi.  ”S-a încercat trimiterea la DIICOT, dar de acolo l-au trimis înapoi, la DNA. Acest ping-pong nu ar fi trebuit să aibă consecinţe asupra mea. De pe 19 mai 2015 s-a instituit control judiciar asupra mea, inclusiv sechestre, nu am avut voie să ies din ţară timp de doi ani. A fost o perioadă neagră pentru mine”, a declarat Remus Truică la Antena 3. (VEZI ŞI: Decizie în dosarul retrocedărilor ilegale. Prinţul Paul şi şeful de cabinet al ex-premierului au primit liber la „vacanţe”!)