VIDEO EXCLUSIV. Primele imagini cu noul cuplu. El e milionarul pentru care vedeta Antenei şi-a dat demisia de la „Observator”. „Regele cosmeticelor” a pus mâna pe „Prinţesa Polonic”! La 6 luni de la ultimul divorţ, Anca Lungu e hotărâtă să se mărite a treia oară!

Publicat: 30/01/2018 | 00:00

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate motivul pentru care Anca Lungu şi-a dat demisia de la "Observator", şi anume faptul că are un nou iubit milionar şi că se pregăteşte să se căsătorească pentru a treia oară, tot noi publicăm şi primele imagini cu fosta prezentatoare TV şi iubitul ei, "Regele cosmeticelor"! Anca Lungu şi milionarul de origine greacă au fost împreună la mall şi s-au sorbit tot timpul din priviri, semn că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt. (VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. La nici 6 luni de la divorţ, prezentatoarea Observatorului începe o viaţă nouă! BREAKING NEWS. Super-vedeta Antenei şi-a anunţat şefii că demisionează şi… se mărită (a 3-a oară) cu ”Magnatul cosmeticelor”!)

Anca Lungu şi milionarul de origine greacă, supranumit „Regele cosmeticelor” fiindcă are afaceri în acest domeniu, au studiat câţiva butoni la mall, în cele din urmă magnatul hotărându-se să cumpere o pereche, după ce s-a consultat cu iubita lui. A scos cardul şi i-a achitat. În timp ce se sfătuiau în privinţa butonilor, milionarul grec şi Anca Lungu s-au sorbit din priviri. După ce „Operaţiunea Butonii” s-a încheiat, „Prinţesa Polonic” şi „Regele cosmeticelor” şi-au continuat, ţinându-se de mână, plimbarea prin mall. La un moment dat, milionarul grec i-a şi sărutat mâna Ancăi.

Anca a înştiinţat, de curând, postul Antena 1 că pleacă de la „Observator”, informaţie pe care v-am oferit-o în exclusivitate. Sursele noastre dezvăluiau că motivul pentru care Anca Lungu a decis să părăsească televiziunea îl reprezenta faptul că s-a îndrăgostit de un milionar grec cu afaceri în domeniul cosmeticelor, ea fiind decisă să plece în Grecia alături de acesta şi chiar să se căsătorească. Ar fi cea de a treia nuntă pentru Anca Lungu.

Milionarul grec îi sărută mâna Ancăi Lungu
Milionarul grec îi sărută mâna Ancăi Lungu

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lui iunie 2017

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar, separarea între cei doi producându-se, povesteau apropiaţi ai cuplului, cu o lună şi jumătate înaintea divorţului. Anca l-a cunoscut pe Ştefan în 2012, atunci când era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV. (CITEŞTE ŞI: Anca Lungu stârneşte invidia multor femei! Cu ce star a ajuns să se pozeze)

Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, declara Anca Lungu pentru unica.ro, după divorţul de Ştefan Lungu. (VEZI ŞI: Avem dovada în exclusivitate. Celebra prezentatoare TV & fostul soţ s-au împăcat de dragul fetiţei!)

Anca Lungu şi fostul ei soţ, Ştefan Lungu, au custodie comună a fetiţei lor, Natalia, însă cea mică locuieşte cu mama ei. După divorţ, Ştefan Lungu recunoştea că o vede rar pe fiica lui, cu toate că în timpul mariajului cu Anca era văzut foarte des alături de Natalia. „De două ori pe lună (n.r.- o vede pe Natalia), sau în funcţie de cum este mama ei plecată. Crăciunul îl petrece cu mama ei, eu o să mă văd cu ea până pe 23 decembrie. Este un copil matur pentru vârsta ei şi înţelege că este iubită atât de mama, cât şi de tata, şi asta trebuie să înţeleagă toată viaţa ei”, declara Ştefan Lungu într-un interviu pentru viva.ro.

Anca Lungu e pasionată de gătit

În afară de domeniul televiziunii, Anca Lungu este pasionată de gătit. Vedeta TV a publicat deja două cărţi de profil, “Reţete alese pentru prinţi şi prinţese” şi “Supereroii din farfurie”, motiv pentru care a fost şi supranumită „Prinţesa polonic”. Anca Lungu mărturisea că este o gurmandă, de aici provenind şi pasiunea ei pentru bucătărie.

„Pasiunea mea pentru gătit a plecat de la pasiunea pentru mâncat. Sunt o gurmandă din fire, deşi nu ai zice. Mi-am scos casa la vânzare pentru că mi-am dorit o bucătărie mai mare, mai luminoasă, astfel încât să o pot adapta filmărilor mele de pe blog, dar şi emisiunii de la Antena 3”, declara Anca Lungu. (CITEŞTE AICI: Am filmat întreaga scenă pe şoseaua de centură! Proaspăt divorţată, cunoscuta prezentatoare TV a fost ”agăţată” în trafic de un mic milionar…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...