Acasă » Galerie foto » VIDEO EXCLUSIV. Primele imagini cu noul cuplu. El e milionarul pentru care vedeta Antenei şi-a dat demisia de la „Observator”. „Regele cosmeticelor” a pus mâna pe „Prinţesa Polonic”! La 6 luni de la ultimul divorţ, Anca Lungu e hotărâtă să se mărite a treia oară!

VIDEO EXCLUSIV. Primele imagini cu noul cuplu. El e milionarul pentru care vedeta Antenei şi-a dat demisia de la „Observator”. „Regele cosmeticelor” a pus mâna pe „Prinţesa Polonic”! La 6 luni de la ultimul divorţ, Anca Lungu e hotărâtă să se mărite a treia oară!

De: Cancan 30/01/2018 | 00:00
VIDEO EXCLUSIV. Primele imagini cu noul cuplu. El e milionarul pentru care vedeta Antenei şi-a dat demisia de la Observator. Regele cosmeticelor a pus mâna pe Prinţesa Polonic! La 6 luni de la ultimul divorţ, Anca Lungu e hotărâtă să se mărite a treia oară!
Anca Lungu şi iubitul ei grec, "Regele cosmeticelor", s-au sorbit din priviri la mall

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a dezvăluit în exclusivitate motivul pentru care Anca Lungu şi-a dat demisia de la "Observator", şi anume faptul că are un nou iubit milionar şi că se pregăteşte să se căsătorească pentru a treia oară, tot noi publicăm şi primele imagini cu fosta prezentatoare TV şi iubitul ei, "Regele cosmeticelor"! Anca Lungu şi milionarul de origine greacă au fost împreună la mall şi s-au sorbit tot timpul din priviri, semn că sunt foarte îndrăgostiţi unul de celălalt. (VEZI AICI: EXCLUSIVITATE. La nici 6 luni de la divorţ, prezentatoarea Observatorului începe o viaţă nouă! BREAKING NEWS. Super-vedeta Antenei şi-a anunţat şefii că demisionează şi… se mărită (a 3-a oară) cu ”Magnatul cosmeticelor”!)

Anca Lungu şi milionarul de origine greacă, supranumit „Regele cosmeticelor” fiindcă are afaceri în acest domeniu, au studiat câţiva butoni la mall, în cele din urmă magnatul hotărându-se să cumpere o pereche, după ce s-a consultat cu iubita lui. A scos cardul şi i-a achitat. În timp ce se sfătuiau în privinţa butonilor, milionarul grec şi Anca Lungu s-au sorbit din priviri. După ce „Operaţiunea Butonii” s-a încheiat, „Prinţesa Polonic” şi „Regele cosmeticelor” şi-au continuat, ţinându-se de mână, plimbarea prin mall. La un moment dat, milionarul grec i-a şi sărutat mâna Ancăi.

Anca a înştiinţat, de curând, postul Antena 1 că pleacă de la „Observator”, informaţie pe care v-am oferit-o în exclusivitate. Sursele noastre dezvăluiau că motivul pentru care Anca Lungu a decis să părăsească televiziunea îl reprezenta faptul că s-a îndrăgostit de un milionar grec cu afaceri în domeniul cosmeticelor, ea fiind decisă să plece în Grecia alături de acesta şi chiar să se căsătorească. Ar fi cea de a treia nuntă pentru Anca Lungu.

Milionarul grec îi sărută mâna Ancăi Lungu
Milionarul grec îi sărută mâna Ancăi Lungu

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lui iunie 2017

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie a anului trecut. Divorţul s-a produs amiabil, la notar, separarea între cei doi producându-se, povesteau apropiaţi ai cuplului, cu o lună şi jumătate înaintea divorţului. Anca l-a cunoscut pe Ştefan în 2012, atunci când era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită, pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV. (CITEŞTE ŞI: Anca Lungu stârneşte invidia multor femei! Cu ce star a ajuns să se pozeze)

Lucrurile nu sunt albe sau negre şi tot ce ţine de sentimente, emoţii şi trăiri nu poate fi încadrat în categorii. Fiecare poveste e unică şi fiecare despărţire e resimţită diferit. Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, declara Anca Lungu pentru unica.ro, după divorţul de Ştefan Lungu. (VEZI ŞI: Avem dovada în exclusivitate. Celebra prezentatoare TV & fostul soţ s-au împăcat de dragul fetiţei!)

Anca Lungu şi fostul ei soţ, Ştefan Lungu, au custodie comună a fetiţei lor, Natalia, însă cea mică locuieşte cu mama ei. După divorţ, Ştefan Lungu recunoştea că o vede rar pe fiica lui, cu toate că în timpul mariajului cu Anca era văzut foarte des alături de Natalia. „De două ori pe lună (n.r.- o vede pe Natalia), sau în funcţie de cum este mama ei plecată. Crăciunul îl petrece cu mama ei, eu o să mă văd cu ea până pe 23 decembrie. Este un copil matur pentru vârsta ei şi înţelege că este iubită atât de mama, cât şi de tata, şi asta trebuie să înţeleagă toată viaţa ei”, declara Ştefan Lungu într-un interviu pentru viva.ro.

Anca Lungu e pasionată de gătit

În afară de domeniul televiziunii, Anca Lungu este pasionată de gătit. Vedeta TV a publicat deja două cărţi de profil, “Reţete alese pentru prinţi şi prinţese” şi “Supereroii din farfurie”, motiv pentru care a fost şi supranumită „Prinţesa polonic”. Anca Lungu mărturisea că este o gurmandă, de aici provenind şi pasiunea ei pentru bucătărie.

„Pasiunea mea pentru gătit a plecat de la pasiunea pentru mâncat. Sunt o gurmandă din fire, deşi nu ai zice. Mi-am scos casa la vânzare pentru că mi-am dorit o bucătărie mai mare, mai luminoasă, astfel încât să o pot adapta filmărilor mele de pe blog, dar şi emisiunii de la Antena 3”, declara Anca Lungu. (CITEŞTE AICI: Am filmat întreaga scenă pe şoseaua de centură! Proaspăt divorţată, cunoscuta prezentatoare TV a fost ”agăţată” în trafic de un mic milionar…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...