VIDEO EXCLUSIV. Săgeata lui Stelu l-a ”atacat” în Herăstrău pe ”Regele corupţiei”!

Publicat: 11/01/2018 | 00:00

Dinu Pescariu este principalul denunţător din ”dosarul Microsoft”, căpătând un renume greu de egalat în domeniul anticorupţie. A denunţat-o chiar şi pe Elena Udrea, a fost implicat în tunuri imobiliare precum preluarea bazei ”Cutezătorii” şi a fost partener cu fostul şef al Siemens România, Claudiu Florică, adică omul care a pus bazele mega-loviturii Microsoft. Fără îndoială, Pescariu este un om influent, şi de aceea mulţi îi caută tovărăşia! (VEZI AICI: S-au dus vremurile în care învârtea milioane de euro! Ce s-a ales de unul dintre denunţătorii din “Dosarul Microsoft”!)

Aşa se explică scenele filmate de CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, într-un parc din nordul Capitalei. În urmă cu câteva zile, Dinu Pescariu era la plimbare, cu soţia şi copii, dornici de un moment de relaxare, când, la un moment dat au fost ”atacaţi” – desigur, în sensul de „abordaţi” – de un alt personaj binecunoscut cititorilor CANCAN.ro! Este vorba despre ”Săgeata” lui Stelu ANRP, omul bun la toate al afaceristului. Dacă Gheorghe Stelian este cunoscut ca ”Regele Retrocedărilor”, datorită rolului-cheie în primirea de la ANRP a terenurilor cu valoare uriaşă, Alexandru Faur este ”aghiotantul” lui ”Bossulică” Stelu! Acum un an, Faur a primit dificila misiune să-i decoreze lui Stelu bradul natural din faţa vilei, iar acesta aproape că a cedat cub greutatea ”aghiotantului”.

(CITEŞTE ŞI: Şi-a „luat” prima misiune după ce s-a întors la bossulică. Cascadorii râsului cu „Săgeata” lui Stelu. „Regele retrocedărilor” l-a pus să-i împodobească bradul la vila de 5 milioane E! Schela era să se răstoarne sub greutatea lui Faur, dar, până la urmă, misiunea a fost dusă la bun sfârşit. CANCAN.ro a filmat peripeţiile şi vi le prezintă în exclusivitate)

Faur mai este cunoscut şi graţie prieteniei solide cu un alt personaj din lumea mondenă a Capitalei, Rani Adamescu, dar prietenia dintre ei s-a rupt de ceva vreme. Iată că, acum, Alexandru Faur pare dornic să se asocieze cu alte persoane, aşa că l-a luat la ochi pe ”denunţătorul de serviciu de la DNA”.

„Săgeata” a „lovit” în plin!

Aşa cum se poate vedea în imaginile obţinute de  CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, Faur l-a abordat pe Dinu Pescariu în parc, unde fostul tenismen îşi scosese copiii. Nu prea e loc de interpretări cu privire la relaţia pe care Faur încearcă să şi-o consolideze, căci mai întâi îşi îndreaptă atenţia către juniori, pe care pare să-i „curteze”. Apoi îi vine rândul doamnei Pescariu, care nu pare deloc deranjată de atenţia care i se oferă, pentru ca, în final, Dinu Pescariu să fie îmbrăţişat, puternic, bărbăteşte, de ”săgeata” lui Stelu. Totul pare, de la distanţă, o întâlnire între prieteni buni, care se vizitează şi îşi cunosc familiile! (VEZI ŞI: După ce s-a despărţit de Rani Adamescu, şi-a găsit altă victimă. ”Săgeata” lui Stelu s-a infiltrat în anturajul milionarului care a deţinut mallurile Militari şi Vitan!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...