Loading the player...

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie astăzi detalii incendiare ale unei noi despărţiri din showbiz! Dan Petrache, fiul temutului "Şefu'", Adrian Petrache, s-a despărţit de Teodora Stoica, fiica directorului sportiv al FCSB, Mihai Stoica.  Separarea l-a afectat foarte tare pe fiul lui "Şefu'", care bea încontinuu de la ruptură. (VEZI ŞI: ”Ginerele” lui Meme e un mic talent! Fiul temutului ”Şefu’” o ”arde” artistic prin Herăstrău!)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe Dan Petrache într-una din numeroasele seri în care a făcut-o lată în ultimul timp. Fiul lui "Şefu'" s-a îmbătat criţă la NUBA, unde a ieşit cu prietenii pentru a încerca să uite de dureroasa despărţire de "Memeluşa".

Potrivit informaţiilor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, după despărţire, Teodora Stoica a rămas în Spania, acolo unde a locuit cu Dan Petrache, iar fiul lui "Şefu'" s-a întors în România. Pe fondul geloziei şi al despărţirii "conjugale", Dan Petrache a început să consume tot mai des alcool. (VEZI AICI ŞI: CUM AM FOTOGRAFIAT-O PE MEMELUŞA LA 3 DIMINEAŢA)

Pentru a mai uita de Memeluşa şi de despărţire, Dan Petrache a încercat în ultima perioadă să cucerească anumite domnişoare din showbiz: pe Rellys Tonu (VEZI AICI DETALII DESPRE RELLYS TONU) şi pe Calina Roman, nepoata fostului premier al României Petre Roman. Nu i-a ieşit cu niciuna, iar acest lucru l-a deranjat foarte tare pe fiul lui "Şefu'".

Mai ales refuzul Calinei l-a supărat rău pe Dan Petrache. După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit AICI că nepoata lui Petre Roman se iubeşte oficial cu fostul partener al Dianei Munteanu, Bi, Dan Petrache a sunat-o pe Calina şi a înjurat-o! De asemenea, nervos că ea e într-o relaţie cu Bi, a ameninţat-o că, dacă îi prinde în oraş, îi bate pe amândoi!

Dan Petrache şi Teodora Stoica au avut o relaţie care părea să ducă la căsătorie. Dragostea lor avea şi girul părinţilor, milionarul Adrian Petrache zis "Şefu'" şi MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, fiind cei care au pus la cale "exilul" copiilor lor în Spania, pentru ca aceştia să fie departe de influenţele nefaste de aici (VEZI TOATE AMĂNUNTELE). Rămâne de văzut dacă cei doi se vor împăca în cele din urmă sau ruptura va deveni una definitivă.
 

Citeste despre:dan petrache, teodora stoica, dan petrache s-a imbatat la nuba dupa ce s-a despartit de teodora stoica, dan petrache si teodora stoica s-au despartit, memelusa


Share On Facebook