VIDEO FABULOS! Bruneţica asta i-a pus capac! Winnetou a păţit-o: o subţirică înfiptă l-a ”evacuat” din club!

Publicat: 21/06/2017 | 00:00

Vara trecută, Renert Gad, esteticianul supranumit şi „Winnetou“, a reuşit să cucerească inimile mai multor femei celebre de la noi, pe care le-a "bifat" pe rând:  Totuşi, recent părea că a renunţat la toate idilele sezoniere, pentru că se întorsese la soţia sa, Adela Terci. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România vă oferă, însă, acum, un video fabulos cu Renert Gad, care dovedeşte că nu doar „Bunesa“ Oana Marica, „profesoara“ Monica Bârlădeanu sau „erotica" Cosmina Găvan au devenit amintiri, ci şi soţia, pentru a... treia oară! Pe tiparul brunetelor care i-au cucerit inima rând pe rând, lui Winnetou i-a pus capac o subţirică înfiptă care l-a ”evacuat” din club! (VEZI ŞI: Primele imagini! Soţia l-a luat înapoi pe zăpăcitul „Winnetou“!)

Dacă în relaţiile anterioare cu „Bunesa“ şi Monica Bârlădeanu, medicul estetician părea să aibă controlul relaţiei, iată că noua iubită a preluat extrem de rapid postura de parteneră dominatoare! După ce s-au distrat pe cinste în club, micuţa brunetă a hotărât că petrecerea trebuie să continue doar în doi şi în alt loc, aşa că l-a apucat cu fermitate pe „Winnetou“ de mână şi l-a scos imediat din club!

Interesant este că, de această dată, medicul cuceritor pare să se fi orientat către o iubită care nu face parte dintre celebrităţile showbiz-ului, căutând probabil discreţia. A dat, însă, nas în nas cu un adevărat general sexy! (Citeşte pe CANCAN.ro şi: Am aflat totul despre sexoasa care l-a cucerit pe Winnetou. A părăsit-o pe Bîrlădeanu pentru o ”membră sub acoperire” a celebrei Brigăzi Secţia 19!)

Renert Gad a zburat din floare în floare, cu soţia acasă!

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România v-a povestit că în vara anului 2016, Renert Gad s-a amorezat mai întâi de „Bunesa“ Oana Marica, pe care a recucerit-o din braţele lui Radu Frîncu (AICI ai toate detaliile). După care a uitat-o complet şi s-a tot afişat cu frumoasa actriţă Monica Bârlădeanu, ţinându-se de mână, romantic, la malul mării. Însă totul a durat cât o iubire de-o vară, aşa că şi pe ea a „abandonat-o“ rapid în favoarea altei brunete, erotica Cosmina Găvan! (Întreaga poveste o puteţi citi AICI).

Citește și...