VIDEO INCREDIBIL. Răfuială sângeroasă în parcarea unui supermarket din Balş

Publicat: 08/04/2019 | 17:45

Scene şocante s-au derulat, luni, în parcarea unui supermarket din oraşul Balş, judeţul Olt. Mai mulţi indivizi înarmaţi cu bâte, săbii, lopeţi şi un pistol cu bile au atacat alţi trei bărbaţi. Întreaga răfuială a fost filmată de un martor. (VEZI ȘI: MASACRU ÎN ”TEMPLUL” MANELELOR. BODYGUARZII DE LA MIA MUSICA L-AU SCOS ”PE TARGĂ” DIN CLUB PE BILI BRAȚE-MARI)

UPDATE 10 APRILIE. Șapte bărbați au fost reținuți după bătaie

„Cu privire la altercația din data de 8 aprilie a.c., care a avut loc în parcarea unui supermarket, în urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, 7 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 42 de ani, toți din orașul Balș, au fost reținuți pentru 24 ore.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, au transmis reprezentanții Poliției.

În imagini se poate vedea cum bărbaţii înarmaţi îi lovesc pe ceilalţi fără milă. La faţa locului, în parcarea supermarketului Lidl din Balș, au sosit mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi, care au încercat să aplaneze conflictul. Unii dintre bărbaţii loviţi au suferit leziuni şi au fost chemate mai multe ambulanţe.

Agresorii, duși la audieri

Din primele verificări se pare că între cele două grupuri s-a iscat un conflict spontan. Acum se fac verificări, iar agresorii au fost duşi la audieri, deşi au încercat să fugă de la locul faptei. (NU RATA: IMAGINI DE NECREZUT! BĂTAIE CU FURCI ȘI TOPOARE LA TÂRGU NEAMȚ)

Citește și...