Masacru în ”templul” manelelor. Bodyguarzii de la Mia Musica l-au scos ”pe targă” din club pe Bili Brațe-mari!

Publicat: 19/03/2019 | 23:34

E război pentru zonele de influență din Capitală. Un adevărat masacru s-ar fi petrecut în ”templul” manelelor. Bodyguarzii de la Mia Musica l-ar fi scos ”pe targă” din club pe Bili Mustafa, supranumit Bili Brațe-mari, un super-promovat pugilist, în trecut legitimat la Dinamo. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

În urmă cu aproximativ o săptămână, la Mia Musica, un cunoscut local cu seri de muzică de petrecere live, situat în zona Grozăvești, ar fi avut loc un adevărat măcel. În urma căruia un boxer, pe nume Bili Mustafa – care, după ce trecut la profesioniști, a semnat cu “Niță Dinasty – , ar fi primit o corecție pe care nu o va uita, mai mult ca sigur, toată viața.

(VEZI AICI: IMAGINI ȘOCANTE. TREI BODYGUARZI SNOPESC ÎN BĂTAIE DOI CLIENȚI AI UNUI BAR, ÎN ARAD)

Ar fi intrat singur în biroul patronului

Cunoscut drept Bili Brațe-mari, sportivul s-ar fi prezentat la Mia Musica însoțit de propria brigadă, cu un obiectiv clar. Anume, să preia controlul în club și să-i asigure, pe viitor, paza. Pentru a-și duce planul la bun sfârșit, pugilistul ar fi dorit să poarte o discuție cu patronul localului, pentru a-i propune un contract. În fața ”templului” manelelor ar fi fost, însă, oprit de bodyguarzii care se ocupă, în prezent, de securitate.

Întrebat care este scopul vizitei, Bili Mustafa ar fi răspuns că vrea să vorbească cu boss-ul clubului. Imediat, actualii bodyguarzi i-ar fi transmis clar că poate purta o conversație cu șeful lor, dar doar dacă intră singur, nu cu băieții săi de încredere. Bili Brațe-mari ar fi acceptat pe loc, fără să anticipeze ce va urma.

(NU RATA: IMAGINI DE NECREZUT! BĂTAIE CU FURCI ȘI TOPOARE LA TÂRGU NEAMȚ

Un singur pumn i-ar fi dat “somn”

În timp ce brigada lui aștepta, cuminte, în fața clubului, Bili Mustafa ar fi fost, pur și simplu, snopit în bătaie de unul dintre actualii bodyguarzi, chiar în timp ce se afla în biroul șefului de la Mia Musica pentru discuția decisivă. Un pumn bine țintit venit din partea unui băiat ce-și apăra teritoriul i-ar fi dat, pur și simplu, “somn” lui Bili Brațe-mari.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, discuția cu patronul de la Mia Musica ar fi fost, din start, ușor tensionată.  Iar Bili Mustafa ar fi fost lovit pe la spate, pe motiv că bodyguardului i s-ar fi părut că boxerul intenționa să-i lovească șeful. Pumnul ar fi fost deosebit de puternic, iar sportivul ar fi rămas lat, pe podea.

Bili Brațe-mari ar fi fost lovit pe la spate

(VEZI ȘI: COLEGA LUI RĂZVAN & DANI, SCANDAL CU IUBITUL ÎN PARCAREA CLUBULUI)

Bili Brațe-mari, scos din club înfășurat într-o față de masă

Ulterior, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bili Mustafa ar fi fost scos din club înfășurat într-o față de masă și aruncat afară. Imediat, brigada lui ar fi fost anunțată să-și ia boss-ul de acolo pentru că i s-a făcut rău și a leșinat. Lucru care, de altfel, s-a și întâmplat. După un timp, Bili Brațe-mari și-ar fi revenit.

A povestit ce s-a întâmplat, astfel că, în prezent, pentru zonele de influență din Capitală, ar fi un adevărat război. Bili Mustafa și Marius “Bebe” Niță ar fi jurat o răzbunare cruntă. Patronul “Niță Dinasty” se simte umilit după ce “emblema” sa a încasat o bătaie soră cu moartea în biroul șefului de la Mia Musica. Astfel că disputa este departe de a se fi încheiat.

Vedeta “Niță Dinasty”

Bili Brațe-mari a fost legitimat la Dinamo, în perioada în care era amator. Chiar dacă nu a avut rezultate nemaipomenite, a trecut la profesioniști și a parafat un contract cu “Niță Dinasty”, al cărei boss este Marius “Bebe” Niță, președintele Federației Române de Savate (Box Francez, n.r.) și, de nouă ani, promotor de gale de box și kickbox.

Bili Mustafa este vedeta “Niță Dinasty” și a fost promovat intens în ultimii ani. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu modul în care vor decurge „ostilitățile”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...