VIDEO / Kaufland se disculpă în scandalul ”șoricelul”! Reprezentanții hipermarket-ului spun că rozătoarea a fost plasată între produsele de pe raft

Publicat: 13/03/2018 | 14:37

Un șoricel se plimbă printre produse, pe un raft. Se întâmpla la Kaufland, iar o persoană a filmat totul și a postat pus filmarea pe internet. A fost preluată imediat. Acum, reprezentanții centrului comercial spun că totul a fost pus la cale.

Apariția șoarecului printre rafturile magazinului din Arad nu a fost prima „pățanie” de acest gen, fiind deja un precedent cu un alt șoricel filmat printre bucățile de carne expuse într-un alt magazin din rețea, la Curtea de Argeș.

Și-au cerut scuze în primul caz!

Dacă în primul caz cei de la Kaufland și-au cerut scuze, acum acuză că șoricelul a fost pus de cineva, pentru a denigra imaginea hipermarket-ului.

În vedere susținerii acestor acuze, Kauflad a dat publicității o filmare în care s-ar înțelege că o persoană plasează strategic un șoarece printre produse, apoi revine și filmează mica scenetă.

CITEȘTE AICI: VIDEO / A DAT DE UN ȘORICEL PRINTRE PRODUSELE DINTR-UN HIPERMARKET DIN ARAD! REACȚIA DIRECȚIEI SANITAR VETERINARĂ

Reprezentanții Kaufland au declarat că vor sesiza autoritățile și vor cere o anchetă în acest caz (de la Arad), aceștia fiind pregătiți inclusiv pentru un proces în instanțe.

Citește și...