VIDEO. Răfuială cu bâte într-o parcare din Craiova. Patru indivizi mascați au tăbărât pe un tânăr și i-au făcut zob mașina

Publicat: 15/01/2019 | 15:15

Un craiovean a fost atacat, marți dimineață, de patru persoane necunoscute, care l-au așteptat în fața blocului, înarmate cu bâte. Victima se afla în mașina personală cu mama și cu soția lui, atacul având loc sub ochii trecătorilor care au și sunat la 112. (VEZI ȘI: ÎMPUȘCĂTURI ÎNTR-O PARCARE DIN CRAIOVA! UN BĂRBAT A FOST RĂNIT)

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc când autovehiculul victimei a fost blocat pe o străduță din cartierul Rovine, de un autoturism marca Audi A4.

Din mașină au coborât patru persoane care aveau fețele acoperite, înarmate cu bâte, și s-au năpustit asupra victimei. Locatarii din zonă au fost alertați de țipetele soției și mamei bărbatului vizat de atac, oamenii sunând la 112.

Polițiștii au un cerc de suspecți

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță. Până în acest moment nu au fost identificați autorii.

“Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi, din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că patru bărbaţi au agresat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, lovind, de asemenea, autovehiculul acestuia cu obiecte contondente.

Poliţiştii au un cerc de bănuiţi şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a celor patru bărbaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. (VEZI ȘI: VIDEO HALUCINANT. FIUL UNEI JUDECĂTOARE DIN CRAIOVA LOVEŞTE O MAŞINĂ CU BÂTA, DIN MERS, ÎN PLIN TRAFIC)

Citește și...