VIDEO | Salvat de la înec, bătut apoi de tatăl lui chiar pe plaja din Eforie Nord

Publicat: 07/08/2020 | 09:30
VIDEO | Salvat de la înec, bătut apoi de tatăl lui chiar pe plaja din Eforie Nord

Scene greu de privit la Eforie Nord în urmă cu două zile. Un tânăr salvat la limită de la înec a fost bătut imediat ce a ajuns pe mal, chiar de tatăl său.

Deși firesc era ca bărbatul să se bucure că salvamarii au reușit să îl aducă teafăr la țărm, acesta a avut o ieșire extrem de violentă și nu a mai contat că e înconjurat de zeci de oameni.

Tânărul care abia își trăgea sufletul după ce era să se înece a fost luat la bătaie de tată. Acesta i-a reproșat că este inconștient și a decis, din păcate, că violența este soluția, scrie replicaonline.ro.

Un bărbat a încercat să intervină

Unu dintre cei doi salvatori ai băiatului, care l-a ajutat pe salvamar să îl salveze, a încercat să intervinp în apărarea copilului, însă nu a avut sorți de izbândă. 

Turiștii de pe plajă au urmărit consternați incidentul, însă nimeni nu a sunat la 112 și nici nu a intervenit ferm. 

Odată cu deschiderea sezonului estival, pe litoralul românesc au apărut și problemele, la fel ca în fiecare an. Valurile puternice și curenții formați le dau mari bătăi de cap turiștilor care nu țin cont de avertizările autporităților și ale salvamarilor. De la începutul anului și până în prezent, 21 persoane au fost salvate de militarii ISU de la înec din mare și 3 din lacuri.