VIDEO | Un activist de mediu din Suceava, atacat ziua în amiaza mare! Susține că hoții de lemn au vrut să îl omoare

Publicat: 16/07/2020 | 22:32
VIDEO | Un activist de mediu din Suceava, atacat ziua în amiaza mare! Susține că hoții de lemn au vrut să îl omoare

Un activist de mediu din Suceava a fost atacat ziua în amiaza mare. Bărbatul susține că hoții de lemne au vrut să îl omoare, după ce i-a filmat.

Tiberiu Boșutar a fost atacat cu o scândură pe un drum public din zona de munte a județului Suceava. De asemenea, mașina sa a fost distrusă. Activistul era împreună cu fiica sa adolescentă, care a fost la un pas să ia bătaie, de asemenea. 

În timp ce bărbatul făcea un live pe Facebook și vorbea despre tăierile ilegale de pădure din zona Suceava, un pădurar suspectat că fură lemn i-a dat târcoale cu mașina. 

La un moment dat, pădurarul a oprit, a coborât alături de un alt individ și s-a îndreptat furios spre autoturismul lui Boșutar. Cei doi bărbați au lovit autoturismul și i-au spart luneta cu o scândură. 

Extrem de speriată, fiica activistului a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

„Ne omoară acum!”

„Poliţia, vino repede după noi! Repede! Te rog repede! Sună la Poliţie! Vin cu noi, ne omoară acum! Mergi mai repede, te rog!”, striga fata în telefon.

„Hoții de lemne ne-au spart mașina. Uitați-vă ce am pățit. Uitați-vă ce mi-a făcut pădurarul. Asta-i România, asta-i. Asta ne fac hoţii de lemne. Ne-a atacat exact pădurarul pe care l-am filmat. Oameni buni, în ziua mare, n-avem voie să vorbim. Eu cu fetiţa mea. (…) Aţi văzut ce face mafia lemnului? (…) Să nu avem voie să discutăm, să nu avem voie să filmăm în ziua mare?”, a întrebat retoric Boşutar, care nu a oprit live-ul nici pe durata atacului.


Foto: Antena 3