Acasă » Horoscop chinezesc » Zodiac Chinezesc pentru 2022. Cele trei zodii care dau lovitura în dragoste şi bani

Zodiac Chinezesc pentru 2022. Cele trei zodii care dau lovitura în dragoste şi bani

De: Cancan 05/11/2021 | 18:39
Zodiac Chinezesc pentru 2022. Cele trei zodii care dau lovitura în dragoste şi bani
Zodiac Chinezesc pentru 2022

Zodiacul chinezesc, spre deosebire de cel european, corespunde unei perioade de aproximativ un an.

Zodiile în zodiacul chinezesc încep odată cu Anul Nou chinezesc. Anul Nou începe la a doua Lună Nouă după solstițiul de iarnă, de aceea nu este sărbătorit mereu la aceeași dată.

Ce vă aduce 2022, conform Zodiacului Chinezesc? Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Și cum mai sunt doar două luni până la finele lui 2021, CANCAN vă prezintă zodiacul chinezesc pentru anul 2022. Sunteți pregătiți să aflați ce vă rezervă următorul an?

Șobolan

Bani

Anul viitor, cei născuți sub zodia șobolanului vor avea mare noroc la bani, chiar vor reuși să facă o mică avere. Nimic nu pică din cer, totul se întâmplă pentru că acești nativi sunt foarte muncitori.

Ai grijă la momentele dificile, la înșelatorii, firea ta blândă te transformă, uneori, într-un tip mult prea credul. Însă, dacă te vei asocia într-o afacere, veți reuși să obții profituri bune, atât timp cât alegi proiectul potrivit.

Dragoste

Ești  tolerant și amabil, astfel că îi vei acorda prioritate persoanei iubite, chiar dacă este ușor temperamentală sau nu vă înțelegeți mereu. Faptul că ești extrem de empatic te fac foarte plăcut şi reuşeşti să înţelegi persoana iubită extrem de bine. Anul viitor te vei bucura de clipe magice în compania persoanei iubite, nu este exclus să treci în etapa următoare a relaţiei.

Sănătate

Născut pentru a fi foarte adaptabil, sobolanul este destul de viguros. Te îmbolnăvești extrem de rar, însă, atunci când o faci, este destul de dificil să te refaci! Prin urmare, nu ignora niciodată semnele de boală, mergi la medic periodic pentru controale de rutină şi întăreşte-ţi sitemul imunitar.

Bivol

Bani

Bivolii  au un noroc nativ pentru bogăție, iar dacă au și o atitudine proactivă, nu vor avea avea probleme financiare niciodată. Anul 2022 va fi unul normal, dar pentru bivoli normalitatea înseamnă prosperitate, bani care vin mereu, excursii, chiar și o mașină sau o casă nouă.

Dragoste

Nu te pricepi să-ți exprimi sentimentele și atunci când o faci te exprimi într-un mod implicit și indirect. Însă, odată ce te îndrăgostești de cineva, vei iubi din toată inima și nu te vei răzgândi chiar dacă întâlnești altul mai bun. Bivolii singuri au toate șansele să își găsească jumătatea anul viitor.

Sănătate

Cu o condiție fizică bună, rareori te îmbolnăvești, iar dacă vei introduce în rutina ta și multă mișcare, te vei bucura de o sănătate extraodinară și în anul 2022.

Tigru

Bani

Cei născuți sub semnul Tigrul, acordă puțină importanță banilor. Veniturile acestora provin, în principal, din joburi care au legătură cu hobbyurile acestora, nu ar putea să prospere dacă nu ar face ceea ce le place.

Dragoste

Pentru tigrii, atunci când vine vorba de dragoste, nimic nu vine foarte uşor, în ceea ce privește relația amoroasă. Cel mai bine ar fi bine să fiți toleranți și sinceri și niciodată impulsivi pentru a nu ajunge să suferiți o despărțire.

Sănătate

Anul viitor, tigrii se vor bucura de o sănătate de fier, mai ales dacă vor avea grijă de ei înșiși și nu vor evita controalele periodice la medic. Încercați să vă bucurați de viață, sănătatea nu vă va pune piedici!

NU RATA: Când începe Noul An în Zodiacul Chinezesc? Bivolul Alb de Metal aduce numeroase schimbări în viaţa zodiilor

Iepure

Bani

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bani în anul 2022. Aceștia pot fi câștigați din nou după ce rămâneți fără ei. Cu toate acestea, trebuie să vă controlați puțin cheltuielile pentru a nu rămâne fără finanțe.

Dragoste

Iepurii sunt loiali, însă, până ajung să se îndrăgăgostească, va trece multă vreme. Însă, atunci când iepurii se îndrăgostesc, aceștia po fac cu toata ființa și vor fi devotați până la moarte. Anul 2022 va aduce zile senine și pline de magie celor aflați într-o relație, iar celor singuri este posibil să le aducă o jumătate.

Sănătate

În ciuda vitalității puternice, în 2022 iepurii s-ar putea să aibă probleme în zona ficatului, nu au grijă de sănătatea lor. Aşadar, multă cumpătare şi echilibru în tot ceea ce ţine de sănătate!

Dragon

Bani

Născut cu noroc pentru nenorociri, dragonul va obține cu ușurință câștiguri importante în 2022. Nativii născuţi sub semnul dragonului consideră că banii sunt doar un mijloc de a-şi realiza visul, decât un lucru important din viață.

Dragoste

Dragonii nu duc niciodată lipsă de admiratori, însă atunci când fac marele pas, rămân acolo, să lupte pentru relaţia loc. Cei care au o relaţie cu un dragon, însă, trebuie să fie suficient de tolerant și să îi laude mereu, pentru că aceștia au un ego destul de pronunțat și au nevoie de confirmări mereu.

Sănătate

Dragonii sunt viguroși, puternici, sănătoși și plini de energie, indiferent de ceea ce fac. Se îmbolnăvesc rar, însă se pot răni accidental din cauza naturii lor active. Mare grijă la accidente!

Șarpe

Bani

Voi, șerpii, aveți noroc în viață și de multe ori obțineți o mulțime de câștiguri extraordinare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru bani. Cu toate acestea, cheltuiți mult în ciuda câștigurilor bune și deseori irosești bani rapid.

Dragoste

Cei născuți sub semnul șarpelui tind să aibă o căsnicie fericită și să să aibă relațiile amoroase frumoase. Dacă ești înțelegător și rezonabil vei trăi o viață minunată alături de partener.

Sănătate

Și în anul următor, vei fi plin de vitalitate și vei avea o imunitate bună, astfel că este puțin probabil să te îmbolnăvești. Chiar dacă te îmbolnăvești, nu vei fi dispus să mergi la spital.

Cal

Bani

Nu ești bun la gestionarea financiară și nu știi nimic despre reducerea cheltuielilor. Mare atenție la cheltuieli în anul următor, nu mereu vor veni bani atunci când vei avea nevoie, așa că este cazul să faci mici economii.

Dragoste

În anul 2022, s-ar putea să te îndrăgostești cu ușurință, dar și să renunți la dragoste la fel de ușo.  Caii sunt extrem de independenți. Bărbaților nu le place să se bazeze pe alții și tind să meargă după iubirea liberă și fără obligaţii, în timp ce femeile urmăresc iubirea realistă.

Sănătate

Calul este un semn de foc, iar focul se conectează cu inima. Astfel, se simt stresaţi mereu, iar acest lucru duce la probleme cu inima, cu stomacul, dar și cu sistemului nervos. Aceste aspecte pot afecta sănătatea pe o perioadă lungă de timp.

CITEŞTE ŞI: Zodiacul chinezesc oferă cele mai sigure predicții

Oaia

Bani

În anul 2022, nici nu veți avea probleme financiare grave, dar nici nu veți deveni foarte bogat. Vei avea o viață confortabilă, lină și stabilă.
Iar când colegii sau prietenii tăi au dificultăți financiare, vei oferi ajutor fără ezitare.

Dragoste

Cei născuţi sub semnul oii sunt atenţi, loiali şi grijulii față de paersoana iubită. Bărbații știu cum să mulțumească o femeie, în timp ce femeile sunt extrem de romantice.

Sănătate

Cei născuți sub semnul oii sunt adevărați gurmanzi și nu pot rezista tentației mâncării. Prin urmare, anul viitor ar fi bine să acordați prioritate dietei ușoare, să evitați supraalimentarea și să fiți moderat la consumarea alimentelor grase.

Maimuța

Bani

Nativii născuți sub semnul maimuței sunt versatili, ambițioși și orientați spre afaceri. Iar dacă îți doresc să obțină succes în carieră, trebuie să nu acționeze în grabă. Anul 2022 va aduce îmbunătățiri ale bugetului, mai ales că este posibil să vină cu o promovare.

Dragoste

Ai tendința de a oscila, de a căuta prea mult, chiar dacă iubirea e chiar în fața ta. Însă, dacă te îndrăgostești cu adevărat de cineva, vei încerca prin toate mijloacele să îi câștigi inima, astfel încât să te bucuri de o viață amoroasă fericită.

Sănătate

Din nefericire, nativii din maimuță sunt predispuși la boli pulmonare,  dar de boli ale sistemului respirator cauzate de epuizare excesivă. Evită oboseala extremă și ai grijă de sănătatea ta!

Cocoșul

Bani

Cei născuși sub semnul Cocoșului au noroc la bani pe tot parcursul vieții. De fiecare dată când vă vă doriţi bani, aveți întotdeauna o modalitate de a obține câștiguri de a rezolva criza.

Dragoste

Cocoşii au tndința de a avea o atitudine pozitivă în faţa iubirii și puteți vedea lucruri bune acolo unde alţi văd doar dezavantaje. Ești tolerant și generos cu persoana iubită, iar dacă vei continua aşa te aşteaptă un an uimitor.

Sănătate

Cocoșii sunt predispuşi la alergii, iar atunci când sezonul se schimbă, ar trebui să acordați atenție temperaturii și să mâncați mai multe alimente crude.

Câinele

Bani

Nativii născuţi în zodia câinelui nu sunt cei mai norocoşi atunci când vine vorba de partea financiară. Şi în anul următor veţi fi nevoiţi să munciţi la fel de mult pentru a avea bani şi prosperitate.

Dragoste

Ca un adevărat câine, eşti extrem de loial şi iubeşti relaţiile lungi și stabile. De asemenea, ești orientat spre familie, iar anul următor vei dedica multă dragoste, dar şi timp mult copiilor tăi.

Sănătate

Sunteți predispus la anxietate și depresie, adesea vă pierdeți cumpătul  și suferiți de insomnie, dureri de cap, aritmie și alte boli. Prin urmare, vi se sugerează să vă relaxați și să faceți mai multă mișcare, ceea ce va aduce multe beneficii sănătății.

Porcul

Bani

Născuţi norocoşi, aceşti nativi au parte de ​​venituri extraordinare.  Nu sunt zgârciţi și le place să împărtășești totul cu ceilalți. Însă, ar fi bine să investești în afaceri, astfel vei prospera neașteptat.

Dragoste

Cei năcuți sub acest semn, sunt calmi și au o atitudine practică în faţa iubirii. În loc de pasiuni efemere, îţi doreşti cu ardoare o relație veșnică și iubești viața simplă, de familie cu mulţi copii.

Sănătate

Anul viitor, încearcă să te stăpânești și să eviți să mănânci în exces sau să stai până târziu, altfel îți vei face rău organismului. Ar trebui să acorzi o atenție sporită problemelor de sănătate ale rinichilor, aceștia pot avea probleme.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este mereu pe drumuri”
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...