Acasă » Horoscop chinezesc » Zodiac Chinezesc pentru 2022. Cele trei zodii care dau lovitura în dragoste şi bani

Zodiac Chinezesc pentru 2022. Cele trei zodii care dau lovitura în dragoste şi bani

De: Cancan 05/11/2021 | 18:39
Zodiac Chinezesc pentru 2022. Cele trei zodii care dau lovitura în dragoste şi bani
Zodiac Chinezesc pentru 2022

Zodiacul chinezesc, spre deosebire de cel european, corespunde unei perioade de aproximativ un an.

Zodiile în zodiacul chinezesc încep odată cu Anul Nou chinezesc. Anul Nou începe la a doua Lună Nouă după solstițiul de iarnă, de aceea nu este sărbătorit mereu la aceeași dată.

Ce vă aduce 2022, conform Zodiacului Chinezesc? Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Și cum mai sunt doar două luni până la finele lui 2021, CANCAN vă prezintă zodiacul chinezesc pentru anul 2022. Sunteți pregătiți să aflați ce vă rezervă următorul an?

Șobolan

Bani

Anul viitor, cei născuți sub zodia șobolanului vor avea mare noroc la bani, chiar vor reuși să facă o mică avere. Nimic nu pică din cer, totul se întâmplă pentru că acești nativi sunt foarte muncitori.

Ai grijă la momentele dificile, la înșelatorii, firea ta blândă te transformă, uneori, într-un tip mult prea credul. Însă, dacă te vei asocia într-o afacere, veți reuși să obții profituri bune, atât timp cât alegi proiectul potrivit.

Dragoste

Ești  tolerant și amabil, astfel că îi vei acorda prioritate persoanei iubite, chiar dacă este ușor temperamentală sau nu vă înțelegeți mereu. Faptul că ești extrem de empatic te fac foarte plăcut şi reuşeşti să înţelegi persoana iubită extrem de bine. Anul viitor te vei bucura de clipe magice în compania persoanei iubite, nu este exclus să treci în etapa următoare a relaţiei.

Sănătate

Născut pentru a fi foarte adaptabil, sobolanul este destul de viguros. Te îmbolnăvești extrem de rar, însă, atunci când o faci, este destul de dificil să te refaci! Prin urmare, nu ignora niciodată semnele de boală, mergi la medic periodic pentru controale de rutină şi întăreşte-ţi sitemul imunitar.

Bivol

Bani

Bivolii  au un noroc nativ pentru bogăție, iar dacă au și o atitudine proactivă, nu vor avea avea probleme financiare niciodată. Anul 2022 va fi unul normal, dar pentru bivoli normalitatea înseamnă prosperitate, bani care vin mereu, excursii, chiar și o mașină sau o casă nouă.

Dragoste

Nu te pricepi să-ți exprimi sentimentele și atunci când o faci te exprimi într-un mod implicit și indirect. Însă, odată ce te îndrăgostești de cineva, vei iubi din toată inima și nu te vei răzgândi chiar dacă întâlnești altul mai bun. Bivolii singuri au toate șansele să își găsească jumătatea anul viitor.

Sănătate

Cu o condiție fizică bună, rareori te îmbolnăvești, iar dacă vei introduce în rutina ta și multă mișcare, te vei bucura de o sănătate extraodinară și în anul 2022.

Tigru

Bani

Cei născuți sub semnul Tigrul, acordă puțină importanță banilor. Veniturile acestora provin, în principal, din joburi care au legătură cu hobbyurile acestora, nu ar putea să prospere dacă nu ar face ceea ce le place.

Dragoste

Pentru tigrii, atunci când vine vorba de dragoste, nimic nu vine foarte uşor, în ceea ce privește relația amoroasă. Cel mai bine ar fi bine să fiți toleranți și sinceri și niciodată impulsivi pentru a nu ajunge să suferiți o despărțire.

Sănătate

Anul viitor, tigrii se vor bucura de o sănătate de fier, mai ales dacă vor avea grijă de ei înșiși și nu vor evita controalele periodice la medic. Încercați să vă bucurați de viață, sănătatea nu vă va pune piedici!

NU RATA: Când începe Noul An în Zodiacul Chinezesc? Bivolul Alb de Metal aduce numeroase schimbări în viaţa zodiilor

Iepure

Bani

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bani în anul 2022. Aceștia pot fi câștigați din nou după ce rămâneți fără ei. Cu toate acestea, trebuie să vă controlați puțin cheltuielile pentru a nu rămâne fără finanțe.

Dragoste

Iepurii sunt loiali, însă, până ajung să se îndrăgăgostească, va trece multă vreme. Însă, atunci când iepurii se îndrăgostesc, aceștia po fac cu toata ființa și vor fi devotați până la moarte. Anul 2022 va aduce zile senine și pline de magie celor aflați într-o relație, iar celor singuri este posibil să le aducă o jumătate.

Sănătate

În ciuda vitalității puternice, în 2022 iepurii s-ar putea să aibă probleme în zona ficatului, nu au grijă de sănătatea lor. Aşadar, multă cumpătare şi echilibru în tot ceea ce ţine de sănătate!

Dragon

Bani

Născut cu noroc pentru nenorociri, dragonul va obține cu ușurință câștiguri importante în 2022. Nativii născuţi sub semnul dragonului consideră că banii sunt doar un mijloc de a-şi realiza visul, decât un lucru important din viață.

Dragoste

Dragonii nu duc niciodată lipsă de admiratori, însă atunci când fac marele pas, rămân acolo, să lupte pentru relaţia loc. Cei care au o relaţie cu un dragon, însă, trebuie să fie suficient de tolerant și să îi laude mereu, pentru că aceștia au un ego destul de pronunțat și au nevoie de confirmări mereu.

Sănătate

Dragonii sunt viguroși, puternici, sănătoși și plini de energie, indiferent de ceea ce fac. Se îmbolnăvesc rar, însă se pot răni accidental din cauza naturii lor active. Mare grijă la accidente!

Șarpe

Bani

Voi, șerpii, aveți noroc în viață și de multe ori obțineți o mulțime de câștiguri extraordinare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru bani. Cu toate acestea, cheltuiți mult în ciuda câștigurilor bune și deseori irosești bani rapid.

Dragoste

Cei născuți sub semnul șarpelui tind să aibă o căsnicie fericită și să să aibă relațiile amoroase frumoase. Dacă ești înțelegător și rezonabil vei trăi o viață minunată alături de partener.

Sănătate

Și în anul următor, vei fi plin de vitalitate și vei avea o imunitate bună, astfel că este puțin probabil să te îmbolnăvești. Chiar dacă te îmbolnăvești, nu vei fi dispus să mergi la spital.

Cal

Bani

Nu ești bun la gestionarea financiară și nu știi nimic despre reducerea cheltuielilor. Mare atenție la cheltuieli în anul următor, nu mereu vor veni bani atunci când vei avea nevoie, așa că este cazul să faci mici economii.

Dragoste

În anul 2022, s-ar putea să te îndrăgostești cu ușurință, dar și să renunți la dragoste la fel de ușo.  Caii sunt extrem de independenți. Bărbaților nu le place să se bazeze pe alții și tind să meargă după iubirea liberă și fără obligaţii, în timp ce femeile urmăresc iubirea realistă.

Sănătate

Calul este un semn de foc, iar focul se conectează cu inima. Astfel, se simt stresaţi mereu, iar acest lucru duce la probleme cu inima, cu stomacul, dar și cu sistemului nervos. Aceste aspecte pot afecta sănătatea pe o perioadă lungă de timp.

CITEŞTE ŞI: Zodiacul chinezesc oferă cele mai sigure predicții

Oaia

Bani

În anul 2022, nici nu veți avea probleme financiare grave, dar nici nu veți deveni foarte bogat. Vei avea o viață confortabilă, lină și stabilă.
Iar când colegii sau prietenii tăi au dificultăți financiare, vei oferi ajutor fără ezitare.

Dragoste

Cei născuţi sub semnul oii sunt atenţi, loiali şi grijulii față de paersoana iubită. Bărbații știu cum să mulțumească o femeie, în timp ce femeile sunt extrem de romantice.

Sănătate

Cei născuți sub semnul oii sunt adevărați gurmanzi și nu pot rezista tentației mâncării. Prin urmare, anul viitor ar fi bine să acordați prioritate dietei ușoare, să evitați supraalimentarea și să fiți moderat la consumarea alimentelor grase.

Maimuța

Bani

Nativii născuți sub semnul maimuței sunt versatili, ambițioși și orientați spre afaceri. Iar dacă îți doresc să obțină succes în carieră, trebuie să nu acționeze în grabă. Anul 2022 va aduce îmbunătățiri ale bugetului, mai ales că este posibil să vină cu o promovare.

Dragoste

Ai tendința de a oscila, de a căuta prea mult, chiar dacă iubirea e chiar în fața ta. Însă, dacă te îndrăgostești cu adevărat de cineva, vei încerca prin toate mijloacele să îi câștigi inima, astfel încât să te bucuri de o viață amoroasă fericită.

Sănătate

Din nefericire, nativii din maimuță sunt predispuși la boli pulmonare,  dar de boli ale sistemului respirator cauzate de epuizare excesivă. Evită oboseala extremă și ai grijă de sănătatea ta!

Cocoșul

Bani

Cei născuși sub semnul Cocoșului au noroc la bani pe tot parcursul vieții. De fiecare dată când vă vă doriţi bani, aveți întotdeauna o modalitate de a obține câștiguri de a rezolva criza.

Dragoste

Cocoşii au tndința de a avea o atitudine pozitivă în faţa iubirii și puteți vedea lucruri bune acolo unde alţi văd doar dezavantaje. Ești tolerant și generos cu persoana iubită, iar dacă vei continua aşa te aşteaptă un an uimitor.

Sănătate

Cocoșii sunt predispuşi la alergii, iar atunci când sezonul se schimbă, ar trebui să acordați atenție temperaturii și să mâncați mai multe alimente crude.

Câinele

Bani

Nativii născuţi în zodia câinelui nu sunt cei mai norocoşi atunci când vine vorba de partea financiară. Şi în anul următor veţi fi nevoiţi să munciţi la fel de mult pentru a avea bani şi prosperitate.

Dragoste

Ca un adevărat câine, eşti extrem de loial şi iubeşti relaţiile lungi și stabile. De asemenea, ești orientat spre familie, iar anul următor vei dedica multă dragoste, dar şi timp mult copiilor tăi.

Sănătate

Sunteți predispus la anxietate și depresie, adesea vă pierdeți cumpătul  și suferiți de insomnie, dureri de cap, aritmie și alte boli. Prin urmare, vi se sugerează să vă relaxați și să faceți mai multă mișcare, ceea ce va aduce multe beneficii sănătății.

Porcul

Bani

Născuţi norocoşi, aceşti nativi au parte de ​​venituri extraordinare.  Nu sunt zgârciţi și le place să împărtășești totul cu ceilalți. Însă, ar fi bine să investești în afaceri, astfel vei prospera neașteptat.

Dragoste

Cei năcuți sub acest semn, sunt calmi și au o atitudine practică în faţa iubirii. În loc de pasiuni efemere, îţi doreşti cu ardoare o relație veșnică și iubești viața simplă, de familie cu mulţi copii.

Sănătate

Anul viitor, încearcă să te stăpânești și să eviți să mănânci în exces sau să stai până târziu, altfel îți vei face rău organismului. Ar trebui să acorzi o atenție sporită problemelor de sănătate ale rinichilor, aceștia pot avea probleme.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Maldive de România” | Stațiunea din țara noastră care te face să uiți definitiv de Mamaia
„Maldive de România” | Stațiunea din țara noastră care te face să uiți definitiv de...
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
O recunoști? A fost una dintre cele mai frumoase actrițe, prima care a apărut goală într-un film românesc
O recunoști? A fost una dintre cele mai frumoase actrițe, prima care a apărut goală...
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana...
O grădină din Teleorman, plină cu palmieri, face furori pe internet.
O grădină din Teleorman, plină cu palmieri, face furori pe internet. "Mulți nu cred că...
VIDEO Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scenă, la Costinești. A fost săltat imedat de polițiști
VIDEO Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins un joint pe scenă, la Costinești. A fost săltat...
Este legal să repari singur mașina dacă a fost zgâriată în parcare? În ce situații trebuie anunțată poliția
Este legal să repari singur mașina dacă a fost zgâriată în parcare? În ce situații...
Gestul făcut de Gheorghe Hagi în fața bisericii, după cununia religioasă a lui Ianis și a Elenei Hagi! Cum a decurs ceremonia
Gestul făcut de Gheorghe Hagi în fața bisericii, după cununia religioasă a lui Ianis și...
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”
Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii...
Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile
Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului,...
"Eu vreau să mă abţin". Gigi Becali, show pe ringul de dans la nunta lui...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am servit-o cu un pahar…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
Funcția care accesează datele utilizatorilor Google. Trebuie să ne temem de inteligența artificială?
Funcția care accesează datele utilizatorilor Google. Trebuie să ne temem de inteligența artificială?
COȘMAR la bordul Stației Spațiale! Doi astronauți, blocați de peste o lună
COȘMAR la bordul Stației Spațiale! Doi astronauți, blocați de peste o lună
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 10.000 de euro și...„
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani:...
Cinci zodii care încheie luna pe plus. Încep să vină banii în câteva zile
Cinci zodii care încheie luna pe plus. Încep să vină banii în câteva zile
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de euro: ”La noi trebuie să știi legea”
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de...
Mașinile care vor fi interzise. Intră în vigoare de marți, 16 Iulie: Nu vom mai permite
Mașinile care vor fi interzise. Intră în vigoare de marți, 16 Iulie: Nu vom mai...
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit cu Rolls Royce-ul condus chiar de el și a făcut SPECTACOL
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit...
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
România, ameninţată cu rachete de propaganda rusească de la TV
România, ameninţată cu rachete de propaganda rusească de la TV
Interzis în România. Permisul auto pe care n-ai voie să-l ai. Ți-l confiscă imediat
Interzis în România. Permisul auto pe care n-ai voie să-l ai. Ți-l confiscă imediat
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi
Bancul de marți | „Nu pot să cred că încă suferi după mine”
Bancul de marți | „Nu pot să cred că încă suferi după mine”
„Înnebunea dacă nu se întâmpla”. Imagini „fierbinți” la Insula Iubirii. S-au ascuns în baie, dar lavaliere au înregistrat totul
„Înnebunea dacă nu se întâmpla”. Imagini „fierbinți” la Insula Iubirii. S-au ascuns în baie, dar...
VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ
VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost...
Valentina Pelinel, cuvinte de laudă la adresa soțului Cristi Borcea. Cât de implicat este acesta în creșterea copiilor lor
Valentina Pelinel, cuvinte de laudă la adresa soțului Cristi Borcea. Cât de implicat este acesta...
Mihaela Bilic a dezvăluit rețeta care te răcorește pe timp de caniculă: “M-am gândit să vă ispitesc”
Mihaela Bilic a dezvăluit rețeta care te răcorește pe timp de caniculă: “M-am gândit să...
Orașul din România unde s-a construit un spital unic în țară. A costat peste 30 de milioane de euro și este dedicat românilor grav bolnavi
Orașul din România unde s-a construit un spital unic în țară. A costat peste 30...
×