HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Rac – Creează, pictează, cântă sau scrie

Publicat: 24/02/2018 | 23:12
HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Rac – Creează, pictează, cântă sau scrie

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – O zi cu noroc! Negociază, cumpără, vinde sau contractează, rezultatul va fi unul pozitiv pentru tine și pentru proiectele tale viitoare! Colaborează cu cei din jurul tău și contribuie cu idei creative și inovatoare. Munca în echipă și idealurile comune îți vor aduce și ele succes! Fă-i o surpriză persoanei iubite și invit-o undeva în oras. Timpul petrecut împreună va rezolva unele conflicte mai vechi și vă va apropia mai mult!

Taur – Deși îți dorești să evadezi și să faci numai ce-ți place ție, indicația ar fi să-ți asumi unele responsabilități, mai ales față de partenerul de viață! Totodată, finalizează proiectele pe care le-ai început cu săptămâni în urmă, vei căpăta astfel încrederea și respectul celor cu care ai colaborat! Folosește-ți energia într-o direcție pozitivă și cu intenții benefice pentru cei implicați, iar astrele îți vor creea oportunitățile de care ai nevoie!

Gemeni – Momentele în care este nevoie să fii singur sunt necesare, așa că nu ezita să îți aloci câteva ore de liniște! Creează mental orice proiect și nu te feri să visezi cât mai departe, atâta timp cât îți urmezi vocea inimii, totul se va realiza așa cum ți-ai propus! Seara rezerv-o pentru cei dragi! Un prieten încearcă să-ți destanuie ceva. Fii pe fază la amanunte și la emoțiile ce intervin în poveste, vei înțelege mai multe decât ți se transmite verbal!

Rac – Creează, pictează, cântă sau scrie, vei găsi mai multă inspirație în tine decât credeai că poate exista! Lasă-ți starea de spirit să vorbească de la sine! Pot veni către tine informații noi, ce merită să fie tratate cu mare atenție! Nu lăsa să îți scape detalii și nu amâna momentul pe mai târziu! Relația cu copiii este importantă, așa că nu lăsa să se adune conflicte nerezolvate. În ciuda zidului ce ți se ridică în față, acționează ca un părinte!

Leu – O zi petrecută acasă, alături de cei dragi și departe de tumultul cotidian, îți poate conferi detașarea și calmul de care ai nevoie pentru moment! Ocupă-te de treburile casei și ajută persoana iubită în muncă, acțiunile duse la bun sfârșit în doi vă vor da mai multă satisfacție și vă va uni mai mult! Chiar dacă dimineața nu începe foarte bine și toate sunt pe grabă, până seara ai toate șansele să te reculegi și să rezolvi tot ceea ce aveai în plan!

Fecioară – Mai mulți oameni depind de tine, de aceea atunci când inițiezi ceva, trebuie să-i iei și pe ei în calcul. Fii corect și toată lumea va fi mulțumită! Fii mândru de ceea ce ai realizat și de drumul spre care te îndrepți, informația pe care ai primit-o de curând îți deschide noi porți către înțelegere și ascensiune! Găsește forma de exprimare ce te avantajează cel mai mult și comunică-le celor din jur viziunea ta. Cineva te va ajuta să perseverezi!

Balanță – Creativitate, culoare și viziune sunt indiciile zilei în curs, cuvinte de care ar trebui să ții seama în orice acțiune ai vrea să întreprinzi. Alege cu grijă oamenii cu care trebuie să lucrezi și să colaborezi și nu te mai înconjura de false valori, riști să fii dezamăgit încă o dată în viață! Totul este în schimbare, iar reușita nu este departe să apară. Concentrează-te pe țelurile tale și perseverează cu încredere și deschidere!

Scorpion – Achită-te la timp de datorii și menține-ți promisiunile, cu cât oferi mai mult, cu atât vei primi mai mult și alții te vor spijini mai tare! Un curs, participarea la un eveniment social sau la o reuniune te fascinează și îți pot ridica o grămadă de probleme și întrebări la nivel filozofic! Pregătește-te să cunoști persoane noi, să auzi lucruri interesante și să ai parte de experiențe fascinante. Destinul ți-a pregătit o surpriză!

Săgetător – Chiar dacă cineva încearcă să te atace din punct de vedere principial, nu te lansa în polemici și nici nu protesta, vei regreta mai târziu! Profită de șansele ce se arată și de oamenii ce doresc să te ajute, cu cât îți delegi mai mult îndatoririle, cu atât proiectele vor avansa mai rapid! Persoana iubită are nevoie de prezența ta, așa că fă-i o bucurie și îndreaptă-ți atenția către ea și către relația în care ești implicat!

Capricorn – Nu este momentul să lenevești sau să nu îți asumi unele responsabilități, mai târziu vei fi obligat să o faci într-o manieră ce nu va fi pe placul tău! Ai grijă de banii pe care i-ai acumulat și, vorba proverbului, nu fugi după mai mulți iepuri în același timp, s-ar putea să nu prinzi niciunul! Prietenii cu care te vezi azi îți dau vești bune sau îți oferă un cadou! Provocarea este să înveți cum să primești și să oferi în egală măsură!

Vărsător – Nu pleca urechea la toate bârfele și nu fi tentat să tragi concluzii doar pentru că oamenii vorbesc! Ascultă-ți rațiunea și abține-te de la comentarii! O acțiune voluntară și lipsită de interese se arată în curând, iar implicarea de care dai dovadă nu rămâne neobservată! Lasă-te purtat de intuiție! O zi oportună iubirii, declarațiilor de dragoste și afectivității. Organizează-ți timpul astfel încât persoana iubită să fie inclusă și nu vei regreta!

Pești – Pasiune, aventură și picanterii. Dacă ești liber de orice relație, bucură-te de moment, însă dacă nu ești singur, gândește de două ori înainte! Nu te lăsa indus în eroare de promisiunile unor oameni falși și bazează-te doar pe forțele proprii, vei găsi în curând o soluție acceptabilă la problema cu care te confrunți la serviciu! Prietenii sunt pe cale să organizeze o reuniune, la care este bine să iei parte! Amintiri, nostalgie și emoții împărtășite sunt indicii prezente!

Citește și...