Acasă » Știri » Mama vitrega a lui Dezbracatu’ face dezvaluiri-bomba dupa 11 ani de tacere: “Codrut nu a venit la inmormantarea tatalui sau”

Mama vitrega a lui Dezbracatu’ face dezvaluiri-bomba dupa 11 ani de tacere: “Codrut nu a venit la inmormantarea tatalui sau”

De: Cancan 29/01/2014 | 00:10
Mama vitrega a lui Dezbracatu’ face dezvaluiri-bomba dupa 11 ani de tacere: “Codrut nu a venit la inmormantarea tatalui sau”

Simpatizat datorita personajului interpretat la "Cronica Carcotasilor", Dezbracatu’, alias Codrut Keghes, ascunde o viata de familie zbuciumata. Vedeta tv si tatal sau nu si-au vorbit ani de zile. El nu si-a condus parintele nici macar pe ultimul drum.

Multa lume asociaza rolul nostim pe care il interpreteaza la „Cronica Carcotasilor”, emisiunea care l-a consacrat, cu omul de dincolo de micul ecran. In realitate, viata lui Codrut Keghes (42 de ani), alias Catalin Dezbracatu’, nu este deloc atat de vesela. Putini stiu ca el si tatal sau, care a murit acum 11 ani, nu s-au inteles niciodata bine.

Codrut Keghes avea 18 ani cand a vorbit ultima data cu parintele lui. Mama sa vitrega, Anisoara Keghes, spune ca acesta nu a fost nici macar la inmormantarea batranului. Nici surorile lui Codrut, Lidia si Sonia, nu au dat dovada de mai multa sensibilitate, lipsind si ele de la funeralii. “Niciunul din copiii lui nu a venit la inmormantare. Lidia, una dintre surorile lui Codrut, mi-a zis ca ea nu contribuie cu nimic la inmormantare, iar Sonia mi-a spus ca nu poate sa vina. Amandoua stau la Piatra Neamt. Cu Codrut nu am vorbit personal, dar i-am transmis ca a murit Eugen, tatal lui, si nu a venit. L-am inmormantat cu banii din pensia de 700 de lei pe care o am. Tot eu i-am facut frumos la cimitir, am turnat ciment, am amenajat cum se cuvine si i-am facut toate pomenile”, ne-a povestit Anisoara Keghes, mama vitrega a lui Dezbracatu’.

Desi aparitiile lui Dezbracatu' la evenimentele mondene sunt viu colorate, in viata privata, situatia lui este una gri
Desi aparitiile lui Dezbracatu’ la evenimentele mondene sunt viu colorate, in viata privata, situatia lui este una gri

Femeia, care are 83 de ani, isi aminteste si acum de ziua in care Codrut a rupt orice legatura cu tatal lui. “Avea 18 ani. Eugen s-a dus la Ploiesti, la fosta lui nevasta acasa, despre care am auzit ca ar fi murit si ea. S-a impacat si cu Codrut, ca erau suparati si pe vremea aia, dar, dupa trei saptamani, s-a intors la mine. Mi-a zis ca s-au certat si fosta nevasta l-a dat afara din casa. De atunci, nu a mai vorbit cu Codrut, nici macar la telefon. Ce il mai vedea la televizor, ca si mine. Eugen a fost baiat vrednic, dar ii cam placea viata, a avut o suta si ceva de femei. El lucra ca mecanic si eu l-am intretinut, ca tot salariul lui mergea la pensia alimentara pentru copii. Am indurat multe”, ne-a mai spus tanti Anisoara.
 

Razboi cu rudele pentru o casuta saracacioasa

Tatal lui Codrut Keghesi si-a trait ultimii ani din viata in oraselul Boldesti-Scaeni, de langa Ploiesti, intr-o casuta foarte modesta. De 11 ani, de cand a murit sotul ei, tanti Anisoara se descurca greu cu intretinerea casei, in care si-a investit intreaga agoniseala. Ar vrea sa se mute intr-o garsoniera, dar locuinta saracacioasa, care a fost cumparata cand era casatorita cu Eugen Keghes, este disputata si de rudele sotului ei.

CITESTE SI:

Nu e farsa, s-a intamplat in ’99! Dezbracatu a avut grave probleme cu legea si necazuri in amor. Urmarit de o stewardesa obsedata

I-a luat locul lui Huidu! Dezbracatu debuteaza in aceasta seara, in rol de prezentator, la „Cronica Carcotasilor”

 

“Ma chinuiesc singura cu casa. Eu o varuiesc, eu fac curat, acum mai e si zapada mare. Am bagat si bani in ea. E o casa cu trei camere, veche, daramata, cu pamant pe jos, acoperisul e distrus. Nimeni nu ma ajuta. La luat vin toti. Sonia, sora lui Codrut, mi-a spus ca are si ea pretentii la casa. Eugen, sotul meu, a mai avut si niste nepoate la Oltenita, care si ele vor ceva din casa. Codrut nu stiu daca are pretentii si el. Eu l-am asteptat asta-vara sa vina si sa imi spuna ce are de gand. Daca vrea sa vina, eu il astept cu drag. E un baiat bun. Tare as vrea sa vorbesc cu el”, ne-a mai spus tanti Anisoara. Ca sa regleze problema cu casa, un nepot a ajutat-o pe batrana sa faca in instanta demersurile pentru succesiune.

Pe fiul sau il cheama Eugen, la fel ca pe raposatul

Venirea pe lume a lui Codrut a fost o binecuvantare pentru sotii Keghes, care visau sa aiba un baiat. L-au botezat Codrut Eugen, tatal sau dorindu-si foarte mult ca unicul sau fiu sa ii poarte nu doar numele, ci si prenumele. Culmea este ca desi cei doi nu si-au vorbit o viata intreaga, acum patru ani, cand sotia lui a nascut un baietel, Codrut Keghes i-a pus micutului numele de Eugen Stefan.
 

Gabi Cristea a rupt legaturile cu parintii ei tot la 18 ani
 

Cand a devenit majora, Gabriela Cristea a plecat de acasa, incercand sa-si construiasca un viitor fara ajutorul parintilor. Marul discordiei ar fi fost iubitul de la acea vreme al brunetei. In timp ce Gabi, care avea doar 18 ani, isi dorea independenta, familia ei a considerat ca era prea devreme sa-si traisca viata pe cont propriu. Cearta de atunci a dus la o ruptura definitiva intre ei.

Nici Gabriela Cristea nu a mers la inmormantarea mamei sale
Nici Gabriela Cristea nu a mers la inmormantarea mamei sale

Astfel, in anul 2010, Gabriela Cristea si-a ignorat total mama, care era pe patul de spital. Ultima dorinta a femeii a fost aceea de a-si revedea fiica, dar bruneta a ramas stana de piatra la rugamintile transmise de cea care i-a dat viata. Didina Cristea a murit la scurt timp, iar vedeta a refuzat sa se duca si la inmormantarea ei si nu a trimis nici macar o coroana de flori.

Gabriela Cristea si tatal ei, Eugen, nu-si vorbesc nici in ziua de azi
Gabriela Cristea si tatal ei, Eugen, nu-si vorbesc nici in ziua de azi

Ulterior, tatal vedetei, Eugen Cristea, a acuzat-o ca este responsabila de moartea mamei sale. El a declarat la acea vreme ca sotia lui ar fi murit de oful fiicei sale, care a refuzat sa mai vorbeasca vreodata cu ei.
Claudia Voicu

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
Mirel Rădoi îl concurează pe Țiriac. Antrenorul are un garaj de milioane
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este gravă”
Florin Piersic are septicemie. Medicii din Cluj trag un semnal de alarmă: „Situația sa este...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane o fac și care poate distruge hainele
Cât detergent se pune în mașina de spălat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane...
×