Acasă » Știri » Horoscop 23 martie. Berbecii vor primi astazi bani, insa Sagetatorii nu sunt la fel de norocosi. Uite ce-ti prevad astrele

Horoscop 23 martie. Berbecii vor primi astazi bani, insa Sagetatorii nu sunt la fel de norocosi. Uite ce-ti prevad astrele

De: Cancan 23/03/2015 | 07:41
Horoscop 23 martie. Berbecii vor primi astazi bani, insa Sagetatorii nu sunt la fel de norocosi. Uite ce-ti prevad astrele

Astazi, in ciuda vremii, astrele sunt destul de favorabile pentru multi dinrte noi. Cei mai norocosi sunt nativii zodiei Berbec.

 

BERBEC

 

Se pare ca primesti bani sau cadouri, fie de la rude, fie de la colegii din sfera profesionala. Minunat este ca salarizarea de la locul de munca se poate imbunatati. Deocamdata sunt castiguri mici, dar suficiente cat sa iti rezolvi chestiunile personale prioritare si sa iti bucure sufletul. Fereste-te de investitii pe termen lung si de cheltuieli nefondate!

 

TAUR

 

Ziua este favorabila activitatilor de innoire si infrumusetare. Planifica-ti schimbarea garderobei, mergi la o sedinta de masaj, de aranjare a parului sau invita-i pe cei dragi la o hoinareala prin magazinele preferate. Farmecul pe care il emani astazi va atrage in preajma ta multi admiratori, care vor incepe sa iti sustina planurile de viitor. Totul este sa te lasi ajutat!

 

horoscop

GEMENI

 

Cu toata forfota din jur, tu te simti bine si in siguranta. Esti discret astazi, retras, dar zambitor. Sigur, gandurile nelinistitoare vizavi de copii sau persoana iubita iti dau tarcoale, dar parca o mana nevazuta le alunga si sadeste in loc bunavointa, incredere si bucurie. Asculta-ti vocea interioara si tine cont de ceea ce simti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber.

 

RAC

 

Este o zi in care poti primi sfaturi si informatii deosebite din partea prietenilor sau a persoanelor care te sprijina in domeniul socio-profesional. Este bine sa asculti si sa eviti a-ti divulga planurile. De la chestiunile financiare se pot isca discutii aprinse. Fie aceste persoane iti cer bani sub diverse forme, fie te indruma in directii financiare favorabile lor, dar nepotrivite tie.

 

LEU

 

Esti actorul principal astazi, atat in domeniul profesional in care activezi, cat si acasa, printre membrii familiei. Ai farmec, stralucire si toata lumea te va asculta cu interes. Singurii nori ce pot aparea se intrezaresc din partea sefilor, care te vor provoca la niscai discutii aprinse. Insa, cu putina atentie vei reusi sa depasesti totul cu bine.

 

horoscop

FECIOARA

 

Sunt momente bune pentru a-ti schimba filozofia de viata. Vizionarea unor spectacole de teatru, film, muzica sau dialogurilor cu oamenii instruiti in ale vietii ti-ar bucura si linisti sufletul. Inconjoara-te de lucruri frumoase, planifica-ti activitati culturale, parcurgerea unui curs necesar in domeniul profesional sau unul pe teme spirituale.

 

BALANTA

 

 Inceputul saptamanii iti aduce in atentie plata facturilor si verificarea bugetului de venituri si cheltuieli. Minunat este ca primesti sustinere materiala, fie de la partenerul de viata sau rude, fie de la colaboratori. Totusi este bine ca mai intai sa iti achiti datoriile, sa te ocupi de cheltuielile prioritare si abia pe urma sa te gandesti la investitii sau imprumuturi.

 

SCORPION

 

 Relatiile parteneriale te solicita mult. Partenerul de viata si unii colaboratori iti sunt alaturi si te ajuta exact cat ai nevoie. Insa exista si persoane, alaturi de care esti implicat in diverse activitati profesionale, care iti pun bete in roate. Fii prudent si observa atent pe toata lumea din preajma ta. Dupa-amiaza, retrage-te in linistea caminului si stai de vorba cu cei dragi.

 

horoscop

SAGETATOR

 

 Este o zi cu multa forfota la serviciu, dar si in planul domestic ai treburi de rezolvat. Minunat este ca primesti ajutoare de la cine te astepti mai putin. Relatiile colegiale sunt armonioase si orice diferend se poate ameliora. Pe de alta parte sunt posibile niscai neplaceri la capitolul sanatate. De aceea, fii prudent si dozeaza-ti eforturile. Rezerva-ti momente pentru odihna!

 

CAPRICORN

 

Iubirea pluteste in aer, indiferent ca este vorba despre cei dragi sau despre animalul de companie. Sigur ca din te miri ce se pot isca furtuni, dar aceste furtuni seamana cu cele formate intr-un pahar cu apa. Totusi ia aminte la nevoile si dorintele celor dragi. Pe de alta parte sunt momente minunate de a te dedica unui hobby. Se recomanda prudenta in privinta cheltuielilor.

 

VARSATOR

 

 Frumos si usor iti poti rezolva treburile gospodaresti. Membrii familiei te sustin, de aceea asculta si parerile lor. Insa din sfera profesionala poti primi solicitari importante. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa rezolvi onorabil si indatoririle profesionale si pe cele gospodaresti. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o sueta. Selecteaza-ti cheltuielile, deoarece risti sa ramai fara bani!

 

PESTI

 

In orice mod te-ai exprima, astazi vei aduce mult farmec in relatiile cu ceilalti. Vorbele tale sunt pline de duh si savurate pe indelete de ceilalti. Totusi, fereste-te sa oferi sfaturi, sa emiti pareri personale sau judecati la adresa actiunilor altora. In a doua parte a zilei se intrezaresc calatorii pe distante scurte si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Sursa: Astrolog Anca Gordin Stoica

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...