Acasă » Showbiz » Acestea au fost cele mai tari momente „ROMÂNII AU TALENT” din ultima semifinală!

Acestea au fost cele mai tari momente „ROMÂNII AU TALENT” din ultima semifinală!

De: Cancan 28/05/2016 | 00:47
Acestea au fost cele mai tari momente ROMÂNII AU TALENT din ultima semifinală!

În această seară, 27 mai, au fost aleşi ultimii finalişti Românii au talent, ediţia 2016: Rustin Dust, Free Balance şi Bruce & Istvan. Ultimul număr calificat pentru Premiul de Originalitate, oferit tot în Marea Finală de săptămâna viitoare, este momentul trupei Triada. Vă aşteptăm să urmăriţi din nou LIVE TEXT şi în timpul Marii FInale Românii au talent, pe CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

UPDATE 00:31 Juriul trebuie acum să aleagă între Ştefan Buzdugan şi numărul Bruce & Istvan. Andi Moisescu îi alege pe cei doi, în timp ce Florin Călinescu îl alege pe Ştefan Buzdugan. Andra a oferit votul pentru talentul celor doi dansatori, la fel cum a făcut Andi Moisescu. Rezultatul depinde acum de Mihaela Rădulescu, cea care trimite în marea finală numărul Bruce & Istvan.

UPDATE 00:30 Al doilea număr care se va lupta pentru marele premiu este cel al duo-ului Free Balance.

UPDATE 00:19 Primul moment calificat în Marea Finală este cel al Rustin Dust.

UPDATE 00:16 Juriul a ales ultima propunere pentru Premiul de Originalitate: Triada. Se deschid oficial şi liniile de vot pentru acest premiu.

UPDATE 00:00 Trupa Vama, LIVE pe scena de la Românii au talent, cu cel mai recent single.

UPDATE 23:45 Pe scenă a apărut magicianul Robert Tudor, unul dintre foştii finalişti Românii au talent, iar Smiley şi Pavel Bartoş discută în culise cu cei 12 semifinalişti.

UPDATE 23:40 De acum puteţi să vă votaţi favoriţii pentru marea finală Românii au talent, ediţia 2016.

UPDATE 23:27 Pe scena Românii au talent evoluează ultimul moment din această seară, 3,14ţa şi Band Over. Piţa Robert s-a remarcat în semifinalele concursului Românii au talent, sezonul 5, unde a cântat împreună cu trupa “I wanna see the moon”. A studiat vioara din clasa 1 până în clasa a 5-a şi din clasa a 5-a până în ziua de astăzi studiază clarinetul. În acelaşi timp cu clarinetul, a pornit şi studiul chitarei bas, de care se simte mult mai atras. Cântă cu vocea de aproximativ un an, după ce un prieten i-a spus că are potenţial. Nu a făcut nicio oră de canto, dar spune că îşi doreşte enorm să studieze. Din păcate însă, momentul lor nu doar că nu a impresionat juriul, dar a fost şi al doilea moment din istoria Românii au talent care a primit un X în semifinală, de data aceasta din partea Mihaelei Rădulescu. Aceasta a spus că „m-aţi pierdut pe drum, problema a fost cu vocile”.

UPDATE 23:05 Narine si Igor aka Free Balance s-au înţeles foarte bine încă de la inceput. Cu toate că nu repetaseră niciodată, celor doi le ieşeau bine toate exerciţiile. Lucrează mult şi, chiar dacă uneori se lovesc, spun că acest stil neobişnuit de dans, acro-yoga, merită orice sacrificiu, pentru că îţi oferă o satisfacţie uriaşă. Efortul lor i-a impresionat pe toţi cei prezenţi în sală, Andi Moisescu ridicându-se în picioare să-i aplaude, la fel cum a făcut-o în preselecţii. Florin Călinescu a mers chiar mai departe cu aprecierile, considerând că cei doi pot câştiga marele premiu Românii au talent.

UPDATE 22:56 Mihaela Violeta Hasuna s-a născut în Roman, judeţul Neamţ, şi a fost pasionată de muzică încă de mică. A făcut Şcoala Populară de Arte la Iaşi, iar mai târziu a studiat filologia la facultatea Alexandru Ioan Cuza. În timpul facultăţii l-a cunoscut şi pe cel ce urma să îi devină soţ. Akram era un student la Drept de origine palestiniană, venit din Israel să studieze în România. În anul 1994 s-a căsătorit cu acesta şi s-a mutat definitiv în Israel. Momentul acesteia a ridicat sala în picioare, rămâne însă de văzut dacă talentul acesteia o va duce în marea finală. Florin Călinescu a apreciat curajul acesteia de a schimba puţin registrul clasic, pe care l-a abordat în preselescţii. Andi Moisescu: „De la început până la sfârşit aţi fost ca o adiere!”, iar Andra a adăugat că „Aţi fost cea mai plăcută surpriză din această seară!”.

UPDATE 22:39 Pe scena Românii au talent a urmat Ştefan Buzdugan, cel care a „îmblânzit” pianul pentru a câştiga un loc în marea finală. „Mai mult decât că eşti tare nu am ce să mai zic!” a spus Florin Călinescu, iar Andra a adăugat că „El pare aşa serios, un adevărat bărbat, dar are doar 15 ani! Vă daţi seama ce poate dacă face aşa ceva la doar 15 ani?!”. Încă de când Ştefan avea 4 ani, părinţii i-au căutat o activitate extraşcolară cu ajutorul căreia să se dezvolte armonios. L-au dus pe rând la cursuri de actorie, tenis de câmp sau dans sportiv. La vârsta de 7 ani, Ştefan a fost dus de către părinţi la cursuri de pian. La vârsta de 8 ani, bunica i-a făcut cadou o pianină împachetată frumos. Acela a fost momentul în care părinţii şi-au dat seama că Ştefan şi-a găsit vocaţia.

UPDATE 22:25 Bruce şi Istvan au ridicat sala în picioare cu momentul lor artistic. Pentru Bruce, dansul nu era un drum în viaţă, la inceput, fiind preocupat de sport. A practicat tir de performanţă timp de 5 ani, câştigând numeroase medalii împreună cu lotul naţional. Bruce s-a îndrăgostit de dans datorită fratelui său. Istvan a copilărit într-o familie de cadre militare, bunicul fiind militar, iar tata poliţist. Cu toate acestea, nu a fost atras de o carieră în acest domeniu. Nu ştia ce îşi doreşte să devină în viitor până în momentul în care a văzut un afiş pe care scria : “Cursuri de dans – standard şi latino”.

UPDATE 22:07 One Life Studio a adus din nou o porţie de beatbox pe scena Românii au talent, iar Andra a fost încântată de moment, la fel ca ceilalţi 3 membri ai juriului. David a fost întotdeauna atras de muzică şi îşi aduce aminte cu drag de momentele în care cântă alături de mama sa piesa lui Valeriu Sterian „Amintire cu haiduci”. În clasa a 10-a a descoperit beatboxul şi de atunci a făcut tot posibilul să evolueze. Dan Nenicu a fost pasionat de chitară încă din copilărie. În timpul facultăţii a fost tentat să renunţe la muzică şi să vândă chitarele din cauza unor probleme financiare.

UPDATE 21:56 Remzi şi Maria Karataşoglu sunt din nou pregătiţi să impresioneze atât juriul Românii au talent, cât şi telespectatorii, sperând că numărul lor îi va duce în marea finală. Remzi s-a născut într-o familie săracă, într-un sat la poalele munţilor Kose. Încă de mic a plecat la muncă în Istanbul pentru a-şi face un rost în viaţă. În paralel, s-a dus la cursuri de Kung Fu, sport care a început să îşi facă tot mai mult loc în inima sa. Maria a intrat în viaţa lui Remzi în 1997, atunci când s-au cunoscut la şcoala de Kung Fu a unui prieten comun. De atunci au rămas împreună, sărbătorind în fiecare an ziua în care s-au cunoscut. În anul 2001 au reuşit să deschidă împreună o şcoală de Kung Fu, prin care le arată participanţilor drumul spre sănătate şi astăzi.

UPDATE 21: 34 Trupa Triada a fost fondată cu 5 ani în urmă, dar fetele au început să practice gimnastica acrobatică încă din copilărie. Au fost pasionate de graţia acestui sport. Alina şi Anastasia sunt surori, dar în scurt timp s-au împrietenit cu Irina. De 9 ani, sunt cele mai bune prietene. De obicei, antrenamentele lor durează aproximativ 3 – 3 ore jumătate pe zi, câte 6 zile pe săptămână. „Mai mult decât să mă ridic în picioare şi să îndemn lumea să vă voteze, mai mult de atât nu pot să fac. Felicitări!” a spus Andra, iar Andi Moisescu le-a spus că „Cirque du Soleil scrie pe voi!”.

UPDATE 21:23 Pe scenă urmează talentaţii de la Rustin Dust. Trupa este formată din Mihai Mirea – voce, Irina Muşat – tobe, Antonia Maria Minea – clape, Darius Aurelian Andrei – chitară bass şi Nichita Sima – chitară. Formaţia s-a înfiinţat la iniţiativa lui Darius, dar băieţii erau toţi prieteni şi colegi la o şcoală privată de muzică din Constanţa. Lor li s-au alăturat fetele şi aşa a luat naştere trupa Rustin Dust. Tinerii învaţă foarte bine, fetele sunt olimpice la biologie, respectiv engleză şi toţi au rezultate remarcabile la şcoală. Aceştia au fost aplaudaţi de publicul din sală, iar Mihaela Rădulescu şi Florin Călinescu s-au ridicat direct în picioare, pentru a-şi arăta aprecierea faţă de trupă. Mihaela Rădulescu: „Voi sunaţi foarte bine, foarte proaspăt! Fata de la baterie e febleţea mea!”

UPDATE 21:03 Este rândul celor de la One Wave Crew să evolueze pe scena Românii au Talent. Băieţii se cunosc de 2 ani şi s-au împrietenit atunci când au început să iasă împreună, cu linoleumul, să danseze pe străzile din Chişinău. Se antrenează zi de zi şi depun efort foarte mare pentru această pasiune deoarece îşi doresc să o transforme şi într-o sursă de venit. Mihaela Rădulescu a fost extrem de impresionată de numărul celor 3 prieteni: „Aţi făcut revoluţie! E o diferenţă kilometrică între momentul de acum şi ce aţi făcut la preselecţie! Sunteţi foarte pe gustul meu, mai ales cu muzică de la Tarantino, Bravo!”.

UPDATE 20:54 Urmează Remus Stana, acesta încercând să impresioneze telespectatorii cu talentul său de violonist. Andra a fost uşor dezamăgită de moment: „Tot ce s-a văzut a fost frumos, dar cred că puteai mai mult! A fost corect, dar mă aşteptam la mai mult din partea ta!”. Mihaela Rădulescu a fost în schimb foarte impresionată de talentul lui Remus: „Ai fost de vis!”. Acesta a învăţat să cânte la vioară când avea 15 ani, iar talentul îl moşteneşte de la bunicul său. Nu are studii muzicale, cântă după ureche.

UPDATE 20:43 Pe scenă au intrat cei de la Romula Malva, care aduc o porţie de folclor. Grupul s-a format atunci când Velea Cristinel s-a angajat ca Referent Cultural la Căminul Reşca, în anul 2013. Cristinel a pus bazele grupului fără să îşi dea seama de impactul pozitiv pe care îl va avea asupra copiilor. A constatat că dansul îi face să treacă mai uşor peste greutăţile vieţii. Momentul acestora a fost foarte apreciat de membrii juriului, rămâne însă de văzut dacă vor ajunge în marea finală.

Triada, One Life Studio, One Wave Crew, Rustin Dust, Maria şi Remzi Karatasoglu, Mihaela Hasuna, Ştefan Buzdugan, 3,14ta & Band Over, Free Balance, Romula Malva, Remus Stana şi Bruce & Istvan sunt ultimii 12 semifinalişti ai celui de-al şaselea sezon „Românii au talent”, care vor urca în această seară pe scenă şi vor lupta pentru un loc în marea finală. Tot astăzi, 27 mai, juriul Românii au talent va alege ultimul pretendent din acest sezon la Premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
CUTREMUR în România, chiar în ziua DE FLORII. Ce magnitudine a avut seismul
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...