Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 FEBRUARIE. Vărsătorii să evite să ia o decizie radicală!

HOROSCOP 18 FEBRUARIE. Vărsătorii să evite să ia o decizie radicală!

De: Cancan 17/02/2018 | 23:07
HOROSCOP 18 FEBRUARIE. Vărsătorii să evite să ia o decizie radicală!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – De dimineață s-ar putea să faci cunoștință cu o persoană deosebită, care te va fermeca. Sfatul este să fii prudent și să apelezi la  modestie. Cei din jur te apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o afișezi și pentru faptul că ești dispus să îți ajuți prietenii, oferindu-le sfaturi utile. Ai șanse azi să cumperi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. Bucură-te de atmosfera creată și de reușită!

Taur – Nu da înapoi de la evenimente mondene sau de la activități cu caracter social, vei găsi multe momente pline de mulțumire și satisfacție! Concentrează-te pe idealuri înalte și aspiră la tot ceea ce-ți dorești cu adevărat! Această zi îți oferă șansa expansiunii atât la nivel mental cât și fizic! Ceea ce mănânci te reprezintă, așa că stabilește-ți un program sănătos prin care să-ți schimbi stilul alimentar! Sănătatea ți se va îmbunătăți vizibil!

Gemeni – O zi benefică: ești în vervă, cunoști multe persoane, cu care comunici foarte bine despre interese comune sau participi la cursuri, citești și studiezi! Pot apărea schimbări în sfera locuinței, o mutare sau noi planuri ce vizează viața de familie și căminul! Orașul sau țara natală pot fi cuvinte cheie. Nu te obosi să scapi de o discuție cu partenerul de afaceri sau cu un asociat, mai multe lucruri trebuie lămurite acum și nu mai suportă amânare!

Rac – Este indicat să răspunzi cu încredere și optimism oportunităților ce survin, prietenii adevărați sunt dispuși să-ți întindă o mână și să te ajute! Afirmă-ți punctul de vedere, susține-ți părerile și arată cum gândești, fiind atent să asculți și să înglobezi și punctul de vedere al interlocutorului. Există șanse ca cineva din trecut să se întoarcă la tine. Nu te grăbi, dă-ți timp de gândire, analizează-ți cu grijă sentimentele, apoi ia o decizie!

Leu – Nu te obosi fizic! Este bine să iei în considerare stresul, tensiunea ce se acumulează și responsabilitățile sporite pe care ți le asumi! Discută cu angajații, colegii sau subalternii reușitele sau eșecurile de până acum, vei dobândi o înțelegere sporită ascultând și părerea lor. Este posibil să reîntâlnești un prieten vechi și să vă reînnodați relațiile. Acest fapt te bucură și îți trezește multe amintiri minunate!

Fecioară – Atunci când cineva ți se adresează cu cuvinte urâte, este bine să tragi o linie bine demarcată în care să îți impui respectul pe care îl meriți! Este mai bine ca unele decizii să le iei în singurătate, fără ca cineva să te influențeze. Rezervă-ți o zi numai pentru tine și gândurile tale! Este indicat să îți menții și vitalitatea, de aceea nu ar fi rău să adopți un program de masă regulat, să îți purifici organismul și să te odihnești mai mult!

Balanță – Pot surveni neînțelegeri în cercul de prieteni, atât din punct de vedere al opiniilor diferite, cât și ca urmare a unor incidente! Fii pe fază și implică-te cât mai puțin la modul direct! Nu jigni și nu te adresa cu cuvinte care pot produce suferință sau răni, vorbele grele rămân cel mai mult întipărite în minte și suflet! Lasă-i pe alții să execute ceea ce tu ai gândit, oferindu-le astfel șansa de a fi utili. Atâta timp cât le faci pe toate, nu poți da randament!

Scorpion – Dacă cineva cu autoritate îți dirijează acțiunile, iar asta nu îți place, este mai bine să te exprimi liber și să fii sincer atât cu tine cât și cu el! Există unele sarcini ce se cer îndeplinite, dar care sunt de rutină sau foarte plictisitoare. Nu fugi de ele, ai să le înțelegi rostul mult mai târziu! Părerile îți pot fi induse în eroare de unele informații eronate. Nu te sfii să întrebi de două ori sau să verifici totul înainte de a lua o decizie!

Săgetător – Ești inventiv, bine dispus și gata să întinzi o mână de ajutor oricui are nevoie. Reușești să te afirmi, iar asta te bucură! Implică și prietenii în activitățile pe care le desfășori, vei avea parte de multe momente frumoase și de satisfacții imediate! Relația cu persoana iubită începe să prindă contur din ce în ce mai mult, iar tu te gândești la planuri de viitor mărețe!

Capricorn – Poți fi implicat în unele disensiuni cu cei cu care relaționezi, dar important este să îți ții în frâu impulsivitatea și pornirile agresive. Detașează-te de situație, mai târziu o vei putea privi cu alți ochi! Nu te obosi pe drumuri sau menține-ți atenția focusată la traseu. Pot surveni diferite situații ce necesită multe deplasări, dar există și riscul contravențiilor rutiere sau a problemelor cu legea!

Vărsător – Pot exista unele disensiuni, discuții sau situații neprevăzute în relația de cuplu. Evită pe cât posibil să iei o decizie radicală, s-ar putea ca totul să se fi aprins din cauza unei neînțelegeri. Totodată, există multe oportunități în această perioadă de a socializa, de a te vedea cu prietenii sau de a merge la evenimente alături de ei! Simte-te bine și nu rămâne blocat în situațiile ce îți trezesc suspiciuni!

Pești – Activitățile artisice sau cele care te inspira sunt recomandate pentru perioada în curs. Dispui de multă imaginație și forță creatoare care nu trebuie irosite în van. Dă curs invitațiilor ce te iau prin surprindere și nu fi refractar, poți trăi momente de neuitat alături de o persoană cu totul specială! Energia benefică vine și din relația cu copiii sau cu persoane mai tinere decât tine, care au o perspectivă unică asupra vieții!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE impresionante
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
Netflix, o mare lovitură cu această producție. Milioane de utilizatori au fost încântați
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...