Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie să aibă mai multă grijă de ele!

HOROSCOP 19 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie să aibă mai multă grijă de ele!

De: Cancan 18/02/2018 | 23:47
HOROSCOP 19 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie să aibă mai multă grijă de ele!

Berbec – Nu te încrede astăzi în sfaturile unui prieten sau ale unui apropiat al familiei, deoarece s-ar putea să îți inducă în eroare judecata și ca atare să comiți unele greșeli…copilărești! Alege-ți bine și rațional colaboratorii cu care vrei să lucrezi și nu te entuziasma la primul om care îți iese în cale. Echipa pe care ți-o formezi în prezent, se va menține aproape de tine de-a lungul timpului!

Taur – Dacă o relație de dragoste mai veche încă îți face unele probleme și revine permanent în atenția ta, mai bine înfruntă situația și lămurește lucrurile o data pentru totdeauna! La locul de muncă, nu are rost să te pripești în fața unei alegeri importante, mai ales dacă timpul nu este un element care te presează. Ia în calcul toate amănuntele și fii pe fază la alternative și oportunități!

Gemeni – Nu miza pe faptul că astăzi ești ghidat și susținut de cei din jur, ci procedează în așa fel încât să te descurci cu ajutorul propriilor forțe! Satisfacția ta va fi mai mare la final, iar reușita mult mai rapidă decât te-ai fi așteptat! În iubire, este o zi cu iz romantic, în care ai putea cunoaște o persoană fascinantă și impunătoare, care te atrage din prima clipă în care o întâlnești!

Rac – Nu amâna pe mâine sarcinile și responsabilitățile pe care le ai astăzi de dus la bun sfârșit, deoarece riști ca unele activități profesionale să fie încurcate! Lucrează în echipă cu ceilalți, dar fii cu băgare de seamă! Pot exista unele conflicte la care să iei parte, dar nu încerca să te impui într-un mod agresiv. Vorba fermă, dar calmă și diplomate, îți va aduce mai multe avantaje!

Leu – Este indicat să nu pleci astăzi într-o deplasare sau să te implici în alte activități, ci să petreci mai mult timp alături de familie. Cei dragi au nevoie de prezența și implicarea ta! Totodată, nu ezita să îți afirmi punctul de vedere atunci când trebuie și învață să păstrezi tăcerea atunci când nu ai nimic important de spus! Atitudinea îți va fi apreciată și respectată mai mult decât te-ai fi așteptat!

Fecioară – Atenție! Ai mai multă grijă de tine, nu sări peste mesele importante, hrănește-te sănătos și fă mișcare, deoarece în această perioadă sistemul imunitar îți poate fi slăbit! În plan social, destinde-te în compania cuiva foarte drag, cu care ai ce discuta și împărtăși! Conversația îți va face foarte bine la nivel sufletesc și te va ajuta să-ți lămurești unele probleme cu care te confrunți în prezent!

Balanță – Ține doar de tine succesul acestei zile și de felul în care reușești să-ți gestionezi pornirile agresive sau frustrările pe care le-ai acumulat în timp. Nu intra în disensiuni cu nimeni și nu declanșa discuții inutile. Chiar dacă nu îți vine foarte ușor, taie corzile dependenței și atașamentului de ceilalți și concentrează-te mai mult pe persoana ta și pe idealurile, dorințele tale cele mai arzătoare!

Scorpion – Nu te împotrivi în fața autorității sau deciziilor pe care le-a luat un superior pentru tine, s-ar putea să ai neplăceri sau să îți riști poziția de pe care iei atitudine! Gândește de două ori înainte de a afirma ceva, mai ales dacă simți că spiritul impulsiv pune stăpânire pe tine! Nu este o zi favorabilă discuțiilor în contradictoriu! În același timp, nu îți neglija familia sau pe cei apropiați ție, deoarece, chiar dacă nu o afirmă clar și răspicat, au nevoie de ajutorul și implicarea ta imediată!

Săgetător – Planurile îți pot fi date  peste cap dacă nu te concentrezi suficient la ceea ce ai de făcut sau dacă întârzii la întâlnirile pe care le-ai programat! Fii cu băgare de seamă și îngrijește-te de cei cu care lucrezi și te ajută, apreciindu-i și mulțumindu-le, iar ei vor fi alături de tine în continuare. Dedică-ți timpul unei activități sportive sau foarte energice, deoarece s-a acumulat multă agitație interioară și trebuie să scapi de tensiune!

Capricorn – Detașează-te de problemele cotidiene și organizează-ți foarte bine agenda noilor proiecte. Un succes mare este pe cale să îți iasă în cale! Nu combate cu rațiunea ceea ce simți, deoarece s-ar putea să greșești. Lasă-te purtat de emoții și de sentimentele noi care te încearcă! Lasă-ți imaginația să zboare liberă, deoarece puterea de creativitate este mare acum și vei găsi cele mai ingenioase soluții la probleme!

Vărsător – Concentrează-te asupra proiectelor, incluzându-i și pe colegii de la locul de muncă în ele. Mai multe minți la un loc vor ajunge repede la soluția optimă! Este o zi bună și pentru reconspectarea unor proiecte începute mai demult, dar la care mai ai unele adăugiri de făcut. Definitivează-le pentru a trece mai departe sau pentru a le include în ceea ce faci în prezent!

Pești – Încearcă să nu lenevești până târziu în pat și să te concentrezi pe treburile importante pe care le ai de făcut în prezent. Trezește-te de dimineață, iar ziua ți se va părea mai lungă! Energia zilei te susține să duci la bun sfârșit activitățile în care te implici. În planul emotinal, nu te închide în tine și nu îți fie frică să exprimi ceea ce simți. Din contră, cei care țin la tine îți vor respecta și aprecia părerea și felul în care ai pus problema!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de 1 MAI
Nu este o eroare! Cu cât se vinde un singur mic la Cocoșatu’, acum, de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia fetițele! Ce părere are Doctorul Psiholog Ion Duvac despre această situație
Dana Roba, în lacrimi după ce familia lui Daniel Balaciu a amenințat-o că îi ia...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a găsit acasă, dar el n-a vrut să iasă la poartă. Cum a fost convins să se predea
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă un telefon
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
Averea lui Ionuţ Negoiţă a explodat! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
Mara Bănică și-a făcut o nouă operație estetică. Jurnalista a plătit 3200 de euro
Mara Bănică și-a făcut o nouă operație estetică. Jurnalista a plătit 3200 de euro
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e de periculos
Orașul din România unde nu e bine să trăiești astăzi. Locuitorii nu știu cât e...