Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018. Taurii trebuie să fie mai atenți cu actele

Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018. Taurii trebuie să fie mai atenți cu actele

De: Cristian Blanuta 23/04/2018 | 22:46
Horoscop zilnic – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018. Taurii trebuie să fie mai atenți cu actele
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 aprilie 2018 anunță situații mai grele pentru cei născuți în zodia Taur. Horoscopul zilnic pentru 23 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii trebuie să fie mult mai atenți.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

În această perioadă predomină atenția îndreptată către planul profesional. Este un moment bun în care să pui pe hârtie o idee de afacere în care să-ți folosești talentele și resursele native. Cu tenacitate și răbdare vei reuși să rezolvi tot ceea ce ți-ai propus. Verifică aplicabilitatea proiectului pe care vrei să-l inițiezi și regândește strategia. Poți învăța de la primăvară să-ți deschizi inima, să înflorești, poți învăța entuziasmul de a crea și bucuria de a trăi. Și apoi să le pui în practică.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Sfatul pentru această perioadă este acela de a fi mai atent în lucrul cu actele, de a verifica contractele înainte de a le semna și de a nu-ți programa întâlniri importante. Integrează-ți vocația în ceea ce faci, fie că este o slujbă cu normă întreagă sau parțială, sau chiar ca un hobby pe care să îl practici în fiecare zi. Încearcă să eviți critica cât poți de mult și să fii mai atent la modul în care te exprimi, gândește mai relaxat și mai detașat având o privire de ansamblu asupra lucrurilor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Ar fi bine să înțelegi că nu le poți face singur pe toate și că, de multe ori, munca în echipă sau ajutorul cerut e binevenit. Orientează-te către sine și starea ta de bine mai degrabă decât către implicarea în problemele partenerilor. Dacă o persoană îți povestește o întâmplare tristă sau îți vorbește despre neajunsuri, evită să te implici emoțional sau să preiei din griji. Dacă trăiești permanent un conflict între ceea ce îți dorești cu adevărat și ceea ce faci, ar trebui să înveți să mai spui și nu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

În această perioadă ar fi recomandat să fii mult mai serios și mai prudent în ceea ce privește munca și actele. Pe de altă parte, oricât ai avea de lucru, încearcă să nu neglijezi starea de sănătate și tot ce ține de bunăstarea ta. Fă pauze din când în când. Dacă te simți blocat și crezi ca viața ta nu e în momentul ăsta cum ți-ai fi dorit, îngrijorarea sau frustrarea nu te ajută să schimbi ceva. Avem curajul să ne afirmăm țelul sau misiunea în viață, mergem noi pe urmele acestei posibilități?

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Este o perioadă în care energia și puterea de muncă sunt la cote maxime. Important e să încerci să o gestionezi corect. Ai multe de făcut la birou, dar dacă te organizezi mai bine, poți fi mai eficient, îți îndeplinești sarcinile mai bine și mai repede. Încearcă să fii prudent și mai atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, în mod special cu partenerii de afaceri. Nu face greșeala de a te întoarce în trecut și de a face comparații în detrimentul prezentului. Nu mai ești același de atunci.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Găsește o cale prin care să menții echilibrul între viața profesională și cea personală. Ai tendința de a evada din realitate și de a fugi de presiunea zilnică. Nu e un lucru rău doar că ar fi bine să faci asta conștient și de faptul că trebuie să fii prezent. Dacă ai tendința de a le reproșa multe celor dragi, gândește-te dacă nu cumva ai și tu un aport la tensiunile dintre voi. Spre seară, simți nevoia de a avea cât mai mulți prieteni în jurul tău și chiar nevoia de a te implica în activități sociale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Pentru a putea ajunge la un echilibru interior este important și să observi cu ce tip de persoane îți petreci cel mai mult timpul și cât te influențează acestea la nivel mental și emoțional. Este o perioadă bună pentru încerca să-ți revizuiești modul în care îți trăiești viața. Ai ocazia de a-ți schimba rutina zilnică și a aduce lucruri noi în viața ta. E posibil ca partenerul de viață să aibă nevoie de sprijinul sau de sfatul tău. Arată-i că ești alături de el și că este important pentru tine.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Astăzi ar fi indicat să încerci să fii mai prezent în viața de familie și mai atent și la nevoile și dorințele partenerului. Discută deschis despre relația voastră, despre ce vă doriți în viitor. În același timp, stai mai mult de vorbă și cu tine, introspectează-te să poți afla cine ești cu adevărat, să afli ceea ce te reprezintă și ce s-a schimbat la tine. Pentru a elibera din energia debordantă pe care o ai, o după amiază petrecută la sală sau o plimbare lungă în aer liber ar fi recomandate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Încearcă să faci distincție între calitate și cantitate mai ales în ce privește relațiile. E un moment potrivit pentru a analiza și, eventual, pentru a revizui din punct de vedere financiar și al resurselor materiale orice parteneriat. Fii atent la felul în care îți folosești energia cu cei din jurul tău, poate ar trebui să te îndepărtezi de unii. Dacă viața nu mai arată ca imaginea pe care o aveai în minte și lucrurile par că nu mai decurg normal, gândește că poate fi doar o percepție eronată.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

În această perioadă îndreaptă-ți atenția spre planurile pe care le-ai făcut sau chiar inițiat la început de an. Verifică-le aplicabilitatea, reanalizează, recalculează și evaluează riscurile. Astăzi încearcă să fii mai detașat în privința situațiilor care pot apărea la birou sau a discuțiilor dintre colegi. Ceea ce se întâmplă nu are legătură cu tine. Este posibil ca mintea să-ți fie inundată cu informații lipsite de valoare și care te fac să nu mai vezi ceea ce este real și bun pentru tine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Urmează o perioadă de evaluare a relațiilor, fie cu partenerii de afaceri fie cu partenerul de viață, a muncii pe care o depui și a bugetului. Încearcă să fii mai prudent cu cheltuielile. Dacă ai investiții de făcut ar fi indicat să le amâni puțin. Astăzi ești plin de energie și transmiți acest lucru celor din jur. Colegii vor aprecia ajutorul tău și spiritul de echipă de care dai dovadă și chiar inițiativa ta în ceea ce privește schimbările sau amenajările pe care vrei să le faci la birou.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Este foarte important în această perioadă să-ți folosești și să-ți canalizezi corect și constructiv energia, mai ales în reanalizarea, revizuirea și verificarea actelor și a proiectelor. Ar fi indicat să preiei inițiativa și să nu aștepți ca ceilalți să facă ceva pentru tine și să acționezi pentru a-ți atinge obiectivele propuse. Încearcă să nu te aventurezi în acțiuni sau situații care implică mare risc sau în activități ce duc către extravaganță. Investește mai bine în confort și comoditate.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...