Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2018. Nativii Balanță sunt norocoșii zilei

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2018. Nativii Balanță sunt norocoșii zilei

De: Cancan 02/08/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 august 2018. Nativii Balanță sunt norocoșii zilei
Horoscopul zilei de 3 august spune că Nativii Balanță sunt norocoșii zilei

Horoscopul zilei de 3 august 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 3 august 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 3 august 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță vor avea parte de mici noroace materiale și favoruri financiare.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă astăzi de o restricționare, de o cumpătare ieșită din comun în ceea ce privește cheltuirea banilor, iar un conflict cu partenerul care-i acuză de zgârcenie nu este exclus. Nativii sunt foarte calculați și evită cumpărăturile făcute fără rost, sfătuindu-i, -mai corect spus, obligându-i, impunându-le și celor dragi să facă același lucru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec atrage atenția asupra orgoliului în exces de care nativii pot da dovadă, fapt ce poate altera relația de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor încerca să se liniștească, să se relaxeze și să se îndepărteze de tot ceea ce-i streseză, indiferent că este vorba de persoane sau de situații de la locul de muncă. Nativii au nevoie de o perioadă de respiro și vor profita din plin de acest weekend. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să nu-și lase sarcinile de la locul de muncă nerezolvate, chiar dacă pentru asta vor trebui să stea peste program.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni trec astăzi de la o stare la alta, ba sunt furioși pe nereușita unor sarcini de la muncă, ba sunt exaltați de niște aprecieri primite pentru un proiect. Tot acest context le poate declanșa palpitații, stări de tensiune și dureri de cap. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe aceștia să fie foarte atenți la vorbele pe care le spun, astfel încât acestea să nu fie în antiteză cu faptele lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Rac își dedică mare parte din timp relaxării alături de prieteni, însă aceștia nu vor scăpa din vizor afacerile și posibilele oportunități de a-și mări veniturile prin prisma celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe nativi să nu facă cheltuieli sau investiții nefondate, iar dacă li se propun, să-și ia un timp pentru a le analiza din toate unghiurile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să iasă în evidență, să se facă remarcați, atât în plan personal, cât și profesional, iar această dorință i-ar putea pune în antiteză cu partenerul de cuplu, cu dorințele acestuia vizavi de relație. Totodată, i-ar putea stimula pe nativi să fie impulsivi și astfel să facă greșeli la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să dea dovadă de maturitate și decență în acțiunile întreprinse.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară manifestă o răceală clară vizavi de partener și afișează o indiferență care rănește și sperie. Cu toate că li se vor cer explicații, nativii nu vor vrea să vorbească, ci se vor retrage, în cele mai bune cazuri acuzând pentru a se apăra. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce în prim plan o întâlnire cu o persoană din trecut care i-ar putea pune pe aceștia pe gânduri, posibil chiar și o fostă iubire.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cu toate că cineva va încerca să le pună piedici și să le dea peste cap niște planuri, cei născuți în zodia Balanță vor reuși să rezolve o chestiune materială, legată de partea financiară, de venituri. Posibil ca unii nativi să facă niște plăți mai vechi sau să achite în avans un produs, un serviciu, astfel încât să obțină o reducere. Nu este exclus să câștige o sumă de bani sau să primească un bonus. Am putea spune că nativii Balanță sunt norocoșii zodiacului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion care se află în mijlocul unui proces nu trebuie să se aștepte la mari șanse de finalizare sau de câștig astăzi. De asemenea, într-o lumină defavorabilă pot fi puși cei care au funcții și responsabilități majore la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să aibă grijă ce vorbesc, cu cine vorbesc și mai ales când vorbesc.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta astăzi cu neplăceri legate de starea de sănătate, vizați fiind în special nativii care au afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător, dar și cei cu afecțiuni cronice. Contextul astral aduce în atenția acestora disfuncții legate de sistemul hormonal, în special de sistemul endocrin, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să-și facă o programare pentru un consult de rutină.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a demara un proiect sau, cel puțin, de a pune bazele unei colaborări, însă nativii nu trebuie să se entuziasmeze peste măsură și nici să-și pună toate speranțele în această oportunitate. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să-și urmeze instinctul și să-și asculte mai mult intuiția, în special când este vorba de oameni noi cu care acum fac întâia oară cunoștință.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător își concentrează toată atenția asupra unor activități casnice, legate de repararea unor obiecte în locuință sau chiar de reamenajarea casei. Nu este exclus ca nativii să intre în conflict cu membrii familiei ca urmare a nerespectării unor responsabilități gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să călătorească cu prudență în prima parte a zilei și să conducă cu atenție utilajele.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 3 august 2018

Cei născuți în zodia Pești resimt o liniște, o ușurare și o împăcare cu un fapt, aspecte conturate cu precădere în zona profesională sau a parteneriatelor de afaceri. Alți nativi vor răsufla ușurați grație unui proiect, unei sarcini finalizate cu succes. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține nativii care au de dat examene, interviuri, țin conferințe sau își expun punctul de vedere în fața unei mulțimi.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SAPTAMANAL 30 IULIE – 5 AUGUST 2018. CAPRICORNII AU ȘANSA DE A-ȘI ÎMBUNĂTĂȚI SITUAȚIA FINANCIARĂ

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de impresară
Are sau nu Anamaria Prodan planuri de căsătorie cu Ronald Gavril? Noi detalii oferite de...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...