Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Racii se împacă cu persoana iubită

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Racii se împacă cu persoana iubită

De: Cancan 25/08/2018 | 12:50
Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Racii se împacă cu persoana iubită

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018 se numără și cea a Racilor care au ocazia să se împace cu partenerul de cuplu și să reinstaleze armonia în relație.

Săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018 este marcată de un eveniment astrologic important, și anume, din data de 27 august, Marte, planeta acțiunii și a războiului, își revine în mers direct prin semnul Capricornului, pe care-l va tranzita până pe 11 septembrie. Totodată, vom analiza tranzitul selenar al săptămânii, acum Luna poposind pentru trei zile, de marți și până joi, în zodia Berbec.(Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2018)

Horoscop săptămânal Berbec: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte, întocmai guvernatorul lor, în zona profesională, unde nativii vor avea acum ocazia să demareze proiecte amânate, să se facă remarcați la locul de muncă, iar nativii care-și caută un job vor primi oportunități de angajare. De asemenea, discuțiile legate de bani sau pe alte teme sensibile, este recomandat să fie purtate până la finele săptămânii, șansele de a răni partenerul de dialog fiind reduse și posibilitatea de a ajunge la o înțelegere fiind mult mai mare. Luna în tranzit prin Berbec aduce sensibilitate și emotivitate.

Horoscop săptămânal Taur: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor concentra pe sectorul profesional și vor căuta să facă schimbări acolo unde simt că nu mai rezonează, fie cu oamenii, fie cu locul. Nu sunt excluse conflictele la locul de muncă și este recomandat să înceapă să-și asume responsabilități dacă-și doresc o consolidare a carierei. Totodată, săptămâna este marcată de discuții cu partenerul în vederea găsirii unei soluții benefice relației. Weekend-ul poate veni că stări de oboseală psihică și epuizare fizică.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt nemulțumiți de locul de muncă sau de o situație apărută pe neprevăzute și caută să reechilibreze situația. Nu este exclus ca unii nativi să-și dorească altceva și să-și schimbe traiectoria în carieră. Mijlocul săptămânii le-ar putea aduce nativilor stări de disconfort general și trebuie să fie atenți deoarece se pot enerva din orice. Weekendul poate fi amprentat de stări de gelozie și certuri cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal Rac: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor observa că armonia în cuplu începe să se reinstaleze și dialogurile cu partenerul vor deveni mult mai confortabile. Este momentul marilor împăcări. Totodată, nativii pot face bani împreună cu persoana iubită sau pot primi ajutor financiar din partea acesteia. Pe de altă parte, pot apărea oportunități de colaborare și noi proiecte, iar nativii trebuie să fie atenți la tot ceea ce-i înconjoară pentru a nu rata nimic. Finalul de săptămână poate agrava o afecțiune deja existentă și se recomandă mai multă prudență în acest sens.

Horoscop săptămânal Leu: 27 august – 2 septembrie 2018

Dacă până acum au avut senzația că muncesc în zadar și că nimeni nu le apreciază munca, odată cu revenirea în mers direct a planetei Marte, cei născuți în zodia Leu se vor face remarcați și vor primi felicitări pentru activitatea profesională, aspect care se poate materializa într-un bonus sau o primă de salariu. Se cere atenție deosebită la activitățile fizice întreprinse deoarece riscul traumatismelor sau durerilor osoase îi însoțește pe nativi întreaga săptămână. Este o perioadă favorabilă împăcării cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte în sectorul muncii și al sănătății. Acest aspect poate aduce acțiune la locul de muncă, dar și dispute cu colegii și superiorii, însă pe de altă parte, poate stimula nativii să fie mai conștiincioși și mai perseverenți în atingerea scopurilor. La capitolul sănătate, nativii sunt sfătuiți să nu lase afecțiunile să se agraveze, ci acolo unde există disconfort, să se meargă la medic pentru tratament. Se simte o ușoară îmbunătățire la capitolul sentimentelor și nativii pot deveni mai împăciuitori, în special către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 august – 2 septembrie 2018

Fără să-și dorească neapărat, cei născuți în zodia Balanță pot lua parte la evenimente sau pot intra în anturajul unor persoane care să nu le fie absolut deloc pe plac, ba mai mult acestea pot să le consume energia și să le strice buna dispoziție, prin urmare este recomandat să se distanțeze imediat de astfel de cercuri. Luna le poate aduce activitate suplimentară la locul de muncă, dar și oferte de nerefuzat care să le îmbunătățească situația financiară. Weekendul merită dedicat persoanei iubite, aspectele fiind favorabile reconcilierii și consolidării relației.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte, întocmai planeta lor guvernatoare, și vor observa îmbunătățirea relației cu rudele și regăsirea echilibrului în familie. Nativii pot avea parte de stări emoționale confuze și abia către finele săptămânii se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu. Se anunță o săptămână relaxantă la locul de muncă sau nativii reușesc să se detașeze de problemele copleșitoare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător care s-au lăsat cuceriți, au flirtat sau s-au lăsat purtați într-o aventură de moment, vor începe să revină cu picioarele pe pământ și să-și reconsidere prioritățile. Este momentul să-și ia o vacanță sau să apeleze la activități sportive, relaxante, care să-i scoată din rutina zilnică. Începutul de săptămână le poate aduce mici oferte, mici posibilități de a-și îmbunătăți veniturile, însă trebuie să fie prudenți cu cheltuielile, deoarece în weekend s-ar putea vedea nevoiți să facă niște investiții financiare neașteptate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt favorizați de planeta Marte revenită în mers direct întocmai prin semnul lor să aibă mai multă încredere în ei și să demareze proiecte curajoase. Nativii pot lua decizii în ceea ce privește situația financiară a partenerului de cuplu sau în legătură cu banii în comun pe care îi dețin cu acesta. Cu toate că nu vor sta prea bine la capitolul exteriorizare, exprimare a sentimentelor, în weekend sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție persoanelor dragi, indiferent că vorbim de partener, de membrii familiei sau de prieteni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte, ocazie care le va dizolva stările generale de irascibilitate și nervozitate care au adus conflicte cu cei din jur. Nativii vor deveni mai relaxați și vor găsi soluții la frământările interioare care i-au măcinat în ultima perioadă. După a doua jumătate a săptămânii, aceștia vor avea ocazia să folosească în mod constructiv niște economii sau să-și mărească veniturile cu un bonus, o primă, un cadou. În weekend primesc vești de la rude, iar vizitele neașteptate nu sunt excluse.

Horoscop săptămânal Pești: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte în zona financiară, unde nativii pot primi sume de bani restante, le pot fi restituite împrumuturi și pot primi finanțări în cazul unui proiect. Nativii au nevoie și chiar sunt sfătuiți să-și pună ordine în gânduri și sentimente încă de la începutul săptămânii și să nu aștepte weekendul pentru a rezolva o situație ce ține de cuplu, acum fiind favorizate neînțelegerile.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se trăiește simplu aici, iar locuitorii sunt fericiți
Satul din România unde oamenii nu au nevoie de telefoane sau de curent electric. Se...
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune pentru Berbeci și Raci
Pe 5 zodii le așteaptă o săptămână plină de surprize! Cristina Demetrescu dă vești bune...
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
ROMÂNII, VERIFICAȚI chiar în ziua de Paște. Ordinul care se aplică DEJA în toată România
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
OBLIGATORIU pentru cei care au casă la curte. Toți proprietarii trebuie să facă asta
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Șapte reguli care te vor ajuta să economisești mulți bani
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii
Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins...
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de Paște. Dacă-l împarți și cu alții, vei avea mare noroc
Alimentul pe care trebuie să-l ai pe masă în Lunea Albă, a doua zi de...
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă din care locuitorii vor să fugă
I se spune “a doua Coreea de Nord”. Țara aflată sub sărăcie și dictatură cruntă...