Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Racii se împacă cu persoana iubită

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Racii se împacă cu persoana iubită

De: Cancan 25/08/2018 | 12:50
Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018. Racii se împacă cu persoana iubită

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2018, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 27 august – 2 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018 se numără și cea a Racilor care au ocazia să se împace cu partenerul de cuplu și să reinstaleze armonia în relație.

Săptămâna 27 august – 2 septembrie 2018 este marcată de un eveniment astrologic important, și anume, din data de 27 august, Marte, planeta acțiunii și a războiului, își revine în mers direct prin semnul Capricornului, pe care-l va tranzita până pe 11 septembrie. Totodată, vom analiza tranzitul selenar al săptămânii, acum Luna poposind pentru trei zile, de marți și până joi, în zodia Berbec.(Citește și Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2018)

Horoscop săptămânal Berbec: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte, întocmai guvernatorul lor, în zona profesională, unde nativii vor avea acum ocazia să demareze proiecte amânate, să se facă remarcați la locul de muncă, iar nativii care-și caută un job vor primi oportunități de angajare. De asemenea, discuțiile legate de bani sau pe alte teme sensibile, este recomandat să fie purtate până la finele săptămânii, șansele de a răni partenerul de dialog fiind reduse și posibilitatea de a ajunge la o înțelegere fiind mult mai mare. Luna în tranzit prin Berbec aduce sensibilitate și emotivitate.

Horoscop săptămânal Taur: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur se vor concentra pe sectorul profesional și vor căuta să facă schimbări acolo unde simt că nu mai rezonează, fie cu oamenii, fie cu locul. Nu sunt excluse conflictele la locul de muncă și este recomandat să înceapă să-și asume responsabilități dacă-și doresc o consolidare a carierei. Totodată, săptămâna este marcată de discuții cu partenerul în vederea găsirii unei soluții benefice relației. Weekend-ul poate veni că stări de oboseală psihică și epuizare fizică.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt nemulțumiți de locul de muncă sau de o situație apărută pe neprevăzute și caută să reechilibreze situația. Nu este exclus ca unii nativi să-și dorească altceva și să-și schimbe traiectoria în carieră. Mijlocul săptămânii le-ar putea aduce nativilor stări de disconfort general și trebuie să fie atenți deoarece se pot enerva din orice. Weekendul poate fi amprentat de stări de gelozie și certuri cu partenerul de cuplu.

Horoscop săptămânal Rac: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac vor observa că armonia în cuplu începe să se reinstaleze și dialogurile cu partenerul vor deveni mult mai confortabile. Este momentul marilor împăcări. Totodată, nativii pot face bani împreună cu persoana iubită sau pot primi ajutor financiar din partea acesteia. Pe de altă parte, pot apărea oportunități de colaborare și noi proiecte, iar nativii trebuie să fie atenți la tot ceea ce-i înconjoară pentru a nu rata nimic. Finalul de săptămână poate agrava o afecțiune deja existentă și se recomandă mai multă prudență în acest sens.

Horoscop săptămânal Leu: 27 august – 2 septembrie 2018

Dacă până acum au avut senzația că muncesc în zadar și că nimeni nu le apreciază munca, odată cu revenirea în mers direct a planetei Marte, cei născuți în zodia Leu se vor face remarcați și vor primi felicitări pentru activitatea profesională, aspect care se poate materializa într-un bonus sau o primă de salariu. Se cere atenție deosebită la activitățile fizice întreprinse deoarece riscul traumatismelor sau durerilor osoase îi însoțește pe nativi întreaga săptămână. Este o perioadă favorabilă împăcării cu membrii familiei, în special cu părinții.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte în sectorul muncii și al sănătății. Acest aspect poate aduce acțiune la locul de muncă, dar și dispute cu colegii și superiorii, însă pe de altă parte, poate stimula nativii să fie mai conștiincioși și mai perseverenți în atingerea scopurilor. La capitolul sănătate, nativii sunt sfătuiți să nu lase afecțiunile să se agraveze, ci acolo unde există disconfort, să se meargă la medic pentru tratament. Se simte o ușoară îmbunătățire la capitolul sentimentelor și nativii pot deveni mai împăciuitori, în special către finele săptămânii.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 august – 2 septembrie 2018

Fără să-și dorească neapărat, cei născuți în zodia Balanță pot lua parte la evenimente sau pot intra în anturajul unor persoane care să nu le fie absolut deloc pe plac, ba mai mult acestea pot să le consume energia și să le strice buna dispoziție, prin urmare este recomandat să se distanțeze imediat de astfel de cercuri. Luna le poate aduce activitate suplimentară la locul de muncă, dar și oferte de nerefuzat care să le îmbunătățească situația financiară. Weekendul merită dedicat persoanei iubite, aspectele fiind favorabile reconcilierii și consolidării relației.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte, întocmai planeta lor guvernatoare, și vor observa îmbunătățirea relației cu rudele și regăsirea echilibrului în familie. Nativii pot avea parte de stări emoționale confuze și abia către finele săptămânii se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu. Se anunță o săptămână relaxantă la locul de muncă sau nativii reușesc să se detașeze de problemele copleșitoare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător care s-au lăsat cuceriți, au flirtat sau s-au lăsat purtați într-o aventură de moment, vor începe să revină cu picioarele pe pământ și să-și reconsidere prioritățile. Este momentul să-și ia o vacanță sau să apeleze la activități sportive, relaxante, care să-i scoată din rutina zilnică. Începutul de săptămână le poate aduce mici oferte, mici posibilități de a-și îmbunătăți veniturile, însă trebuie să fie prudenți cu cheltuielile, deoarece în weekend s-ar putea vedea nevoiți să facă niște investiții financiare neașteptate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn sunt favorizați de planeta Marte revenită în mers direct întocmai prin semnul lor să aibă mai multă încredere în ei și să demareze proiecte curajoase. Nativii pot lua decizii în ceea ce privește situația financiară a partenerului de cuplu sau în legătură cu banii în comun pe care îi dețin cu acesta. Cu toate că nu vor sta prea bine la capitolul exteriorizare, exprimare a sentimentelor, în weekend sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție persoanelor dragi, indiferent că vorbim de partener, de membrii familiei sau de prieteni.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte, ocazie care le va dizolva stările generale de irascibilitate și nervozitate care au adus conflicte cu cei din jur. Nativii vor deveni mai relaxați și vor găsi soluții la frământările interioare care i-au măcinat în ultima perioadă. După a doua jumătate a săptămânii, aceștia vor avea ocazia să folosească în mod constructiv niște economii sau să-și mărească veniturile cu un bonus, o primă, un cadou. În weekend primesc vești de la rude, iar vizitele neașteptate nu sunt excluse.

Horoscop săptămânal Pești: 27 august – 2 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se vor bucura de revenirea în mers direct a planetei Marte în zona financiară, unde nativii pot primi sume de bani restante, le pot fi restituite împrumuturi și pot primi finanțări în cazul unui proiect. Nativii au nevoie și chiar sunt sfătuiți să-și pună ordine în gânduri și sentimente încă de la începutul săptămânii și să nu aștepte weekendul pentru a rezolva o situație ce ține de cuplu, acum fiind favorizate neînțelegerile.

 

 

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita niciodată”
Doliu la Craiova! A murit portarul care le-a adus un titlu: „Nu îl vom uita...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis a făcut tristul anunț în cadrul unui eveniment monden
Viorel Lis a ajuns într-o stare gravă: „Nu mai poate să se deplaseze”. Oana Lis...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte