Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018. Vărsătorii au regrete

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018. Vărsătorii au regrete

De: Cancan 21/09/2018 | 20:10
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018. Vărsătorii au regrete
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018 spune că Vărsătorii au regrete

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 septembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot avea regrete, păreri de rău în plan sentimental.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec regândesc o strategie de câștig sau chiar de demarare a unei afaceri pe cont propriu. Nativii nu se simt împliniți din punct de vedere profesional și se informează, se interesează cu privire la o altă variantă de a face bani. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere acestora să fie atenți la drum și în toate activitățile întreprinse, deoarece există riscul de a se accidenta.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur își dedică o bună parte din zi locuinței. Nativii reamenajează, redecorează sau chiar renovează casa și dau dovadă de energie și bună dispoziție în acest sens. Cu toate că cineva din familie încearcă să-i abată de la planurile făcute, să le traseze o altă direcție, aceștia nu se lasă, se impun cu încăpățânare și fac întocmai cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează asupra tendinței de a face cheltuieli neimportante, care nu sunt neapărat necesare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de creativitate și își valorifică talentele, unele chiar recent descoperite. Nativii sunt inventivi, au viziune artistică și simt arta mai aproape de sufletul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține și le cere să nu asculte la ce zic cei din jur. Pot avea parte de comentarii răutăcioase, ironice, însă toate pornite din invidie.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Energia și veselia de care dau dovadă astăzi cei născuți în zodia Rac le poate aduce o consolidare a relațiilor de prietenie. Cu alte cuvinte, nativii vor fi mai bine văzuți în cercul de cunoștințe și au ocazia să lege noi relații de prietenie. Cei care au sarcini dificile de îndeplinit, sau pe care le considerau dificile până acum, vor observa că azi le vor face față cu brio. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite discuțiile despre bani, să facă împrumuturi sau să cheltuie peste măsură.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu au chef de o schimbare în viața lor și probabil nativii vor opta pentru un nou look, o nouă garderobă sau reamenajarea locuinței. Pe de altă parte, este vizat în acest context și partenerul de cuplu, care dacă nu este pe placul lor, aceștia vor prefera să-și petreacă timpul singuri sau în altă companie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu exagereze cu superbia și să rămână cu picioarele pe pământ.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară ar putea avea ghinionul de a se afla la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, iar un plan poate fi dat peste cap, anulat sau întârziat. Nativii se redresează către seară când primesc o invitație în oraș sau aleg să dea o mini petrecere în propria locuință.  Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și acorde mai multă atenție și să nu ia nicio decizie în grabă.

 Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță sunt destul de sensibili și sentimentali astăzi și pot fi răniți foarte ușor de cei din jur, în special de partenerul de viață sau de membrii familiei cu care locuiesc sub același acoperiș. Un eveniment neașteptat, o veste surprinzătoare, se poate petrece în cercul de prieteni sau chiar în sfera familiară. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să se detașeze de problemele din jur și să-și acorde mai mult timp pentru ei înșiși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au o stare generală bună. Nativii sunt bine dispuși, energici și comunică excepțional cu cei din jur, ba chiar pot lega noi relații de prietenie. De asemenea, flirturile nu vor lipsi, sex-appealul de care dau dovadă astăzi fiind irezistibil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să asculte și opiniile celor din jur și să nu acapareze conversația.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Se anunță o zi destul de stresantă pentru cei născuți în zodia Săgetător care vor fi nevoiți nu doar să-și rezolve propriile sarcini, ci și pe ale celor din jur, în special pe ale membrilor familiei care le vor cere ajutorul. Nativii vor fi la mijloc într-o situație, posibil într-un conflict între doi prieteni, și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie obiectivi și pe cât posibil împăciuitori.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi favorabilă din punct de vedere financiar. Nativii pot primi cadouri, bonusuri, vouchere sau pot intra în posesia unei sume de bani mult așteptată. Partenerul de viață le va fi alături în demararea unei activități, iar horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere acestora să nu se avânte în cheltuieli inutile. Posibile întâlniri cu persoane dragi, prieteni vechi, foști colegi de școală sau de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător ar putea întâmpina niște obstacole în comunicarea cu partenerul de viață. Se pot aborda teme delicate, sensibile și pot ieși la suprafață anumite frustrări, regrete și reproșurile nu vor întârzia să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe nativi să caute relaxarea în tot ceea ce fac și să evite contextele stresante, care pot da naștere conflictelor în cuplu.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești ar putea pleca într-o scurtă călătorie, poate chiar o mini vacanță alături de persoana iubită. Nativii vor fi foarte vorbăreți și comunicativi, veseli, deschiși la dialog și la abordarea temelor pe care altădată le-ar fi evitat, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu scape din greșeală cuvinte nepotrivite, cuvinte care nu trebuie spuse, secrete.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 17-23 SEPTEMBRIE 2018. BALANȚELE SUNT VEDETELE SĂPTĂMÂNII

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a Hidroelectrica și de ce
Facturi mai mari la curent. Cu cât se SCUMPEȘTE energia electrică în noua ofertă a...
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca romană
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis unei prietene un mesaj bizar, însă poliția are altă pistă
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Talia lui Kim Kardashian a șocat internetul în ținuta de la Met Gala 2024
Talia lui Kim Kardashian a șocat internetul în ținuta de la Met Gala 2024
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la bază alte ingrediente
Băutura care are un gust mai bun decât cafeaua. Te trezește instant, dar are la...
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140% aici
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140%...
Halep a aflat acum NOUL verdict. Decizia nu îi e deloc favorabilă: Toleranță zero
Halep a aflat acum NOUL verdict. Decizia nu îi e deloc favorabilă: Toleranță zero
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
Se plătesc câte 10.000 LEI de persoană. Decizia statului se aplică deja în România
Se plătesc câte 10.000 LEI de persoană. Decizia statului se aplică deja în România
Revoluție pe piața bateriilor auto. Tehnologia pe care o așteptau toți șoferii
Revoluție pe piața bateriilor auto. Tehnologia pe care o așteptau toți șoferii
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face mai INTELIGENȚI
Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie care este alimentul de pe masa de Paște care ne face...
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o relaţie strânsă cu fratele ei
Cât de frumoasă este sora lui Alexandru Chipciu. Bianca întoarce toate privirile şi are o...
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Când vor avea românii următoarea mini-vacanță? De Rusalii vom avea din nou zile libere de la stat
Când vor avea românii următoarea mini-vacanță? De Rusalii vom avea din nou zile libere de...
Din ce motiv Cristian Boureanu s-a retras din politică. Afaceristul a trecut prin mai multe schimbări
Din ce motiv Cristian Boureanu s-a retras din politică. Afaceristul a trecut prin mai multe...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....