Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani

De: Cancan 29/08/2019 | 19:45
Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani
Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 septembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 2 – 8 septembrie 2019 se numără și zodia Capricorn care are noroc neașteptat la bani.

Săptămâna 2 – 8 septembrie 2019 nu este marcată de evenimente astrologice majore, însă se vor lua în calcul aspectele importante făcute de planetele aflate în tranzit prin zodia Fecioara și celelalte elemente de pe hartă. Soarele va face aspecte bune cu Marte și Mercur, de asemenea, aflate în Fecioară, dar și cu Saturn retrograd din zodia Capricorn, și către finele perioadei analizate, va face un aspect tensionat cu Jupiter, aflat în Săgetător.

La modul general, în săptămâna 2 – 8 septembrie 2019 ne vom întoarce atenția către casă și familie, către propria persoană și vom căuta mijloace cât mai rentabile și eficiente de a face bani folosindu-ne de propriile noastre capacități și abilități, de propriile noastre talente.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 septembrie 2019

Nu este o săptămână favorabilă deciziilor majore, iar cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie pe cât posibil mai puțin impulsivi. O stare de confuzie va amprenta aceste zile și este de preferat ca nativii să se ocupe mai mult de propria persoană, dar și de casă și familie, să facă ordine în viața lor, începând de la locuință și până la relațiile și parteneriatele pe care le au cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună, favorabilă carierei și ascensiunii profesionale. Nativii ar trebui să fie mai flexibili în luarea deciziilor, dar și mai organizați și disciplinați în acțiuni, mai ales dacă au un țel stabilit. Este recomandat să accepte ajutorul celor din jur, dar să preia inițiativa, să preia frâiele propriei vieți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 septembrie 2019

Întreaga săptămână, cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privirea la o situație financiară. Nativii pot aștepta o sumă de bani care întârzie să vină, însă este un bun moment pentru a învăța lecția răbdării. Pe de altă parte, nativii vor primi un ajutor neașteptat de la o persoană și situația îi poate ajuta să-și schimbe viziunea și modul de abordare, astfel încât să ajungă mai repede la un obiectiv stabilit.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 septembrie 2019

Pentru nativii din zodia Rac această săptămână evidențiază o problemă financiară pe care nativii fie știau că o au, fie se așteptau să apară. Posibil ca unele demersuri legate de bani să fie blocate, însă cu tact și diplomație, prin dialog calm, se poate rezolva. Este o perioadă bună pentru a reașterne echilibrul în relația de cuplu, dar și pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de conflicte, dialoguri acide la locul de muncă. Cineva din anturajul profesional le pune obstacole sau râvnește la o funcție pe care nativii o dețin și astfel va încerca să-i pună într-o lumină defavorabilă. Nu este exclus ca nativii să-și schimbe jobul sau să se mute în alt departament, dar va fi vorba de o schimbare benefică pe termen lung.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, această săptămână vine cu interes și griji pentru familie. Nativii fie se vor afla la mijloc într-un conflict și vor fi nevoiți să fie mediatori, fie ajutorul le va fi solicitat și vor trebui să renunțe la planurile lor pentru a răspunde prezent. Este recomandat să se pună pe primul loc, să-și respecte programul stabilit și să nu renunțe la propriile nevoi șo necesități, la propriile planuri pentru a le face pe plac altora.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot deveni foarte conflictuali în această săptămână și cu greu vor reuși să-și îndeplinească obligațiile, dar și să intre în grațiile cuiva. Posibil să fie nevoie să-și rezolve niște situații cu actele, să trebuiască să legalizeze ceva, un document și să aibă contact cu instituțiile statului. Nici în plan financiar veștile nu vor fi prea bune. Pot apărea cheltuieli neprevăzute. La locul de muncă au șansa să se pună în evidență printr-o idee, printr-o decizie care va atrage admirația superiorilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 septembrie 2019

Nativii din zodia Scorpion au șansa în această săptămână să-și consolideze povestea de iubire sau să înceapă o nouă relație bazată pe sprijin reciproc, respect și înțelegere. În plan financiar veștile sunt bune și nativii pot primi un ajutor material, o sumă de bani neașteptată. De asemenea, la locul de muncă vor avea parte de susținere, iar cei care își doresc să facă o schimbare de carieră pot fi susținuți de astre în această perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 septembrie 2019

Nativi din zodia Săgetător reușesc în această perioadă să-și urmeze cu strictețe nu doar programul stabilit, ci și planurile pe care le au astfel încât se vor apropia foarte mult de îndeplinirea unui țel, de atingerea unui obiectiv, cel mai probabil profesional sau legat de o afacere personală. În plan sentimental veștile sunt foarte bune. Nativii fie reușesc prin comunicare să redreseze o situație în cuplu, fie întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc și aspectul se poate petrece într-o călătorie, într-o delegație sau prin intermediu unui curs, seminar.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn stau foarte bine la capitolul comunicare și negociere și pot reuși să se împace cu membrii familiei cu care au fost în conflict până acum, pot primi vești bune legate de zona profesională și cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja. Relația cu persoana iubită poate deveni mai bună și nativii își pot sprijini partenerul într-o situație care îi vizează rudele. Este o perioadă în care Capricornii își pot da seama ce anume le place să facă și pot scoate bani dintr-o pasiune, un hobby. În alte cazuri poate fi vorba de o primă, un bonus sau creșterea unui comision.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 septembrie 2019

Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător din punct de vedere profesional. Nativii se pot înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare, pot obține niște diplome care să-i ajute să avanseze la locul de muncă. Susținerea și sprijinul, inclusiv financiar, pot veni din partea unui membru al familiei. Se cere atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă ca urmare a invidiei. Diplomația poate fi de ajutor în anihilarea acestora.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 septembrie 2019

Nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să fie prudenți în cheltuieli și să evite achizițiile majore, mai ales dacă intuiția le transmite astfel de mesaje. Investițiile de acum se pot dovedi nerentabile ulterior. Se întrevăd vești bune din străinătate sau reluarea unei legături cu o persoană din străinătate. Dacă este vorba de o fostă iubire, șansele să se mai concretizeze ceva sunt slabe. În continuare, nativilor Pești li se cere mai mult interes pentru zona profesională.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...