Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani

Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani

De: A.N. 29/08/2019 | 19:45
Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani
Horoscop săptămânal 2 – 8 septembrie 2019. Capricornii au noroc la bani

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 septembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2 – 8 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 2 – 8 septembrie 2019 se numără și zodia Capricorn care are noroc neașteptat la bani.

Săptămâna 2 – 8 septembrie 2019 nu este marcată de evenimente astrologice majore, însă se vor lua în calcul aspectele importante făcute de planetele aflate în tranzit prin zodia Fecioara și celelalte elemente de pe hartă. Soarele va face aspecte bune cu Marte și Mercur, de asemenea, aflate în Fecioară, dar și cu Saturn retrograd din zodia Capricorn, și către finele perioadei analizate, va face un aspect tensionat cu Jupiter, aflat în Săgetător.

La modul general, în săptămâna 2 – 8 septembrie 2019 ne vom întoarce atenția către casă și familie, către propria persoană și vom căuta mijloace cât mai rentabile și eficiente de a face bani folosindu-ne de propriile noastre capacități și abilități, de propriile noastre talente.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 2 – 8 septembrie 2019

Nu este o săptămână favorabilă deciziilor majore, iar cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie pe cât posibil mai puțin impulsivi. O stare de confuzie va amprenta aceste zile și este de preferat ca nativii să se ocupe mai mult de propria persoană, dar și de casă și familie, să facă ordine în viața lor, începând de la locuință și până la relațiile și parteneriatele pe care le au cu cei din jur.

Horoscop săptămânal Taur: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună, favorabilă carierei și ascensiunii profesionale. Nativii ar trebui să fie mai flexibili în luarea deciziilor, dar și mai organizați și disciplinați în acțiuni, mai ales dacă au un țel stabilit. Este recomandat să accepte ajutorul celor din jur, dar să preia inițiativa, să preia frâiele propriei vieți.

Horoscop săptămânal Gemeni: 2 – 8 septembrie 2019

Întreaga săptămână, cei născuți în zodia Gemeni se frământă cu privirea la o situație financiară. Nativii pot aștepta o sumă de bani care întârzie să vină, însă este un bun moment pentru a învăța lecția răbdării. Pe de altă parte, nativii vor primi un ajutor neașteptat de la o persoană și situația îi poate ajuta să-și schimbe viziunea și modul de abordare, astfel încât să ajungă mai repede la un obiectiv stabilit.

Horoscop săptămânal Rac: 2 – 8 septembrie 2019

Pentru nativii din zodia Rac această săptămână evidențiază o problemă financiară pe care nativii fie știau că o au, fie se așteptau să apară. Posibil ca unele demersuri legate de bani să fie blocate, însă cu tact și diplomație, prin dialog calm, se poate rezolva. Este o perioadă bună pentru a reașterne echilibrul în relația de cuplu, dar și pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă.

Horoscop săptămânal Leu: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de conflicte, dialoguri acide la locul de muncă. Cineva din anturajul profesional le pune obstacole sau râvnește la o funcție pe care nativii o dețin și astfel va încerca să-i pună într-o lumină defavorabilă. Nu este exclus ca nativii să-și schimbe jobul sau să se mute în alt departament, dar va fi vorba de o schimbare benefică pe termen lung.

Horoscop săptămânal Fecioară: 2 – 8 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară, această săptămână vine cu interes și griji pentru familie. Nativii fie se vor afla la mijloc într-un conflict și vor fi nevoiți să fie mediatori, fie ajutorul le va fi solicitat și vor trebui să renunțe la planurile lor pentru a răspunde prezent. Este recomandat să se pună pe primul loc, să-și respecte programul stabilit și să nu renunțe la propriile nevoi șo necesități, la propriile planuri pentru a le face pe plac altora.

Horoscop săptămânal Balanță: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot deveni foarte conflictuali în această săptămână și cu greu vor reuși să-și îndeplinească obligațiile, dar și să intre în grațiile cuiva. Posibil să fie nevoie să-și rezolve niște situații cu actele, să trebuiască să legalizeze ceva, un document și să aibă contact cu instituțiile statului. Nici în plan financiar veștile nu vor fi prea bune. Pot apărea cheltuieli neprevăzute. La locul de muncă au șansa să se pună în evidență printr-o idee, printr-o decizie care va atrage admirația superiorilor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 2 – 8 septembrie 2019

Nativii din zodia Scorpion au șansa în această săptămână să-și consolideze povestea de iubire sau să înceapă o nouă relație bazată pe sprijin reciproc, respect și înțelegere. În plan financiar veștile sunt bune și nativii pot primi un ajutor material, o sumă de bani neașteptată. De asemenea, la locul de muncă vor avea parte de susținere, iar cei care își doresc să facă o schimbare de carieră pot fi susținuți de astre în această perioadă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 2 – 8 septembrie 2019

Nativi din zodia Săgetător reușesc în această perioadă să-și urmeze cu strictețe nu doar programul stabilit, ci și planurile pe care le au astfel încât se vor apropia foarte mult de îndeplinirea unui țel, de atingerea unui obiectiv, cel mai probabil profesional sau legat de o afacere personală. În plan sentimental veștile sunt foarte bune. Nativii fie reușesc prin comunicare să redreseze o situație în cuplu, fie întâlnesc o persoană de care se îndrăgostesc și aspectul se poate petrece într-o călătorie, într-o delegație sau prin intermediu unui curs, seminar.

Horoscop săptămânal Capricorn: 2 – 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn stau foarte bine la capitolul comunicare și negociere și pot reuși să se împace cu membrii familiei cu care au fost în conflict până acum, pot primi vești bune legate de zona profesională și cei care-și caută un loc de muncă, acum se pot angaja. Relația cu persoana iubită poate deveni mai bună și nativii își pot sprijini partenerul într-o situație care îi vizează rudele. Este o perioadă în care Capricornii își pot da seama ce anume le place să facă și pot scoate bani dintr-o pasiune, un hobby. În alte cazuri poate fi vorba de o primă, un bonus sau creșterea unui comision.

Horoscop săptămânal Vărsător: 2 – 8 septembrie 2019

Este o perioadă foarte bună pentru cei născuți în zodia Vărsător din punct de vedere profesional. Nativii se pot înscrie la cursuri și seminarii de dezvoltare, pot obține niște diplome care să-i ajute să avanseze la locul de muncă. Susținerea și sprijinul, inclusiv financiar, pot veni din partea unui membru al familiei. Se cere atenție la conflictele care pot apărea la locul de muncă ca urmare a invidiei. Diplomația poate fi de ajutor în anihilarea acestora.

Horoscop săptămânal Pești: 2 – 8 septembrie 2019

Nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să fie prudenți în cheltuieli și să evite achizițiile majore, mai ales dacă intuiția le transmite astfel de mesaje. Investițiile de acum se pot dovedi nerentabile ulterior. Se întrevăd vești bune din străinătate sau reluarea unei legături cu o persoană din străinătate. Dacă este vorba de o fostă iubire, șansele să se mai concretizeze ceva sunt slabe. În continuare, nativilor Pești li se cere mai mult interes pentru zona profesională.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Parteneri
Este ordin! Carantină totală pentru mii de români. Au nevoie de declarație
Este ordin! Carantină totală pentru mii de români. Au nevoie de declarație
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce aminte nimeni
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt cunoscuta vedetă
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt...
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
BOMBĂ! Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere DUBIOASĂ le bagă milioane de euro în cont
BOMBĂ! Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere DUBIOASĂ le bagă milioane...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele
Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții
Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții
Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! Ce vor să ne facă
Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! Ce vor să ne facă
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Gigi Becali, gest IREAL pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost ȘOCATĂ când a aflat
Gigi Becali, gest IREAL pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost ȘOCATĂ când a aflat
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul deceselor
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Programul târgurilor de Crăciun 2020. În ce orașe din România sunt deschise
Programul târgurilor de Crăciun 2020. În ce orașe din România sunt deschise
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp ce era filmată
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și cererea în căsătorie. Sportivul vrea și un copil
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și...
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în Playboy i-a adus acest rol
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în...
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită băutură românească
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
S-au aprins luminițele de Crăciun! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în 2020 FOTO & VIDEO
S-au aprins luminițele de Crăciun! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în...
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO
Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO