Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019. Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019. Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire

De: Elena Nistor 08/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019. Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire
Horoscopul zilei de 9 octombrie spune că Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător s-ar putea să fie nevoiți să depună mai mult efort pentru a fi pe placul persoanei dragi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt stresați de actualul loc de muncă și doresc să facă schimbări radicale, însă mai puțin de mentalitate și mai mult de job în sine. Pe fondul unor emoții și trăiri intense, s-ar putea ca deciziile luate acum să nu fie în avantajul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se grăbească deocamdată în schimbarea direcției profesională, ci să aibă răbdare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Este o zi bună pentru ca cei născuți în zodia Taur să-și facă planuri pe termen lung. Contextul astrologic este favorabil inclusiv pentru a pune la cale o afacere pe cont propriu. Totodată, nativii ar trebui să fie mai atenți la nevoile partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia clarificării unei situații de cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Gemeni să intre în conflicte cu colegii de muncă. Nativii se lasă foarte ușor provocați astăzi și de aceea ar trebui să-și impună să stea departe de tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite să se contrazică cu cei din jur. În plus, în familie pot apărea situații de criză din cauze financiare. Lipsa finanțelor sau cheltuielile nejustificate pot deveni motiv de scandal.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a exagera cu munca, uneori din dorința de a ieși în față și a se face apreciați. Nativii simt nevoia de laude pentru a-ți hrăni ego-ul sau pentru a-și echilibra o lipsă sufletească, emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de probleme de sănătate, oboseală extremă și apatie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să fie utili, să fie de ajutor pentru cei din jur. Nativii surprind prin atitudinea și faptele caritabile, însă de această dată vor fi făcute din tot sufletul și fără urmă de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Leu creează premisele și condițiile necesare pentru a-și îmbunătăți structura spirituală și astfel pentru a evolua.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Zona financiară nu este un punct forte al celor născuți în zodia Fecioară, motiv pentru care nativii pot fi percepuți ca zgârciți și egoiști. În acest caz, părerea celor din jur trebuie ignorată. Nu este rău ca Fecioarele să-și facă noi planuri pentru a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să amâne acele plăți care nu sunt urgente și să reducă din cheltuielile inutile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să ajute, să se implice în viața celor dragi, fie cu un sfat, fie cu un ajutor material. Nativii care sunt părinți vor empatiza foarte bine cu copiii și vor avea șansa să se apropie mai mult de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se dedice mai mult activităților distractive, să iasă din cotidian și să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Scorpion să fie nevoiți să dea niște explicații partenerului de viață, fie explicații financiare, legate de cheltuieli, fie explicații sentimentale, legate de o stare de spirit a nativilor pe care persoan aiubită nu o înțelege. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi și a lega noi relații de prietenie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

O zi destul de dificilă în plan amoros pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii se pot izbi de refuzul persoanei iubite de a face ceva, de a accepta ceva, poate chiar de a accepta o explicație ca fiind adevărată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că partenerul de viață se simte mințit și înșelat și este nevoie să clarifice situația. Cei care acum încep noi relații vor avea de luptat cu indiferența și ignoranța celuilalt.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a rezolva niște contracte, de a finaliza niște demersuri notariale, legate de acte. Nativii pot încheia un parteneriat de lungă durată și foarte profitabil atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al imaginii nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie, însă, atenți la termeni și condiții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-și inhiba anumite porniri erotice și trăiri pasionale. Nativii nu simt să ofere totul partenerului de viață sau, dacă sunt la început de relație, nu vor să-și manifeste cele mai profunde trăiri și astfel să se dezbrace de intimități, să devină vulnerabili. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai relaxați și să nu-și ascundă gândurile îndrăznețe.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Este o zi bună pentru creativitate, iar cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de un simț artistic deosebit care-i poate ajuta să se pună în valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea parte de o discuție radicală cu un prieten și nu este exclus ca relația să se rupă. Atenție la intervenția partenerului de viață într-un astfel de context.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 OCTOMBRIE 2019. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile lor
Cele mai norocoase zodii până la finalul lunii mai. Belșug, dragoste și fericire în viețile...
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin Popescu: „Niciodată nu trebuie….”
Regula pe care să o respecți de Paște că să nu-ți fie rău. Medicul Alin...
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Nu mai trec ITP-ul! Sunt vizate mașinile mai vechi de 12 ani din România
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Sebastian Bălășescu, primul proprietar român de Rolls Royce Spectre. Poartă două ceasuri, ca Maradona
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în fiecare zi, chiar și șase ore!
Secretul milionarului român care, la 67 de ani, arată ca în tinerețe. Ce face, în...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Ce se mănâncă, de fapt, în prima zi de Paște. Aduce noroc și prosperitate
Ce se mănâncă, de fapt, în prima zi de Paște. Aduce noroc și prosperitate