Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019. Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019. Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire

De: Elena Nistor 08/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019. Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire
Horoscopul zilei de 9 octombrie spune că Săgetătorii trebuie să lupte pentru iubire

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător s-ar putea să fie nevoiți să depună mai mult efort pentru a fi pe placul persoanei dragi.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt stresați de actualul loc de muncă și doresc să facă schimbări radicale, însă mai puțin de mentalitate și mai mult de job în sine. Pe fondul unor emoții și trăiri intense, s-ar putea ca deciziile luate acum să nu fie în avantajul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să nu se grăbească deocamdată în schimbarea direcției profesională, ci să aibă răbdare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Este o zi bună pentru ca cei născuți în zodia Taur să-și facă planuri pe termen lung. Contextul astrologic este favorabil inclusiv pentru a pune la cale o afacere pe cont propriu. Totodată, nativii ar trebui să fie mai atenți la nevoile partenerului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia clarificării unei situații de cuplu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Gemeni să intre în conflicte cu colegii de muncă. Nativii se lasă foarte ușor provocați astăzi și de aceea ar trebui să-și impună să stea departe de tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite să se contrazică cu cei din jur. În plus, în familie pot apărea situații de criză din cauze financiare. Lipsa finanțelor sau cheltuielile nejustificate pot deveni motiv de scandal.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Rac au tendința de a exagera cu munca, uneori din dorința de a ieși în față și a se face apreciați. Nativii simt nevoia de laude pentru a-ți hrăni ego-ul sau pentru a-și echilibra o lipsă sufletească, emoțională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot avea parte de probleme de sănătate, oboseală extremă și apatie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu simt nevoia să fie utili, să fie de ajutor pentru cei din jur. Nativii surprind prin atitudinea și faptele caritabile, însă de această dată vor fi făcute din tot sufletul și fără urmă de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Leu creează premisele și condițiile necesare pentru a-și îmbunătăți structura spirituală și astfel pentru a evolua.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Zona financiară nu este un punct forte al celor născuți în zodia Fecioară, motiv pentru care nativii pot fi percepuți ca zgârciți și egoiști. În acest caz, părerea celor din jur trebuie ignorată. Nu este rău ca Fecioarele să-și facă noi planuri pentru a-și îmbunătăți veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să amâne acele plăți care nu sunt urgente și să reducă din cheltuielile inutile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță simt nevoia să ajute, să se implice în viața celor dragi, fie cu un sfat, fie cu un ajutor material. Nativii care sunt părinți vor empatiza foarte bine cu copiii și vor avea șansa să se apropie mai mult de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se dedice mai mult activităților distractive, să iasă din cotidian și să se relaxeze mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Scorpion să fie nevoiți să dea niște explicații partenerului de viață, fie explicații financiare, legate de cheltuieli, fie explicații sentimentale, legate de o stare de spirit a nativilor pe care persoan aiubită nu o înțelege. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a cunoaște persoane noi și a lega noi relații de prietenie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

O zi destul de dificilă în plan amoros pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii se pot izbi de refuzul persoanei iubite de a face ceva, de a accepta ceva, poate chiar de a accepta o explicație ca fiind adevărată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că partenerul de viață se simte mințit și înșelat și este nevoie să clarifice situația. Cei care acum încep noi relații vor avea de luptat cu indiferența și ignoranța celuilalt.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn au șansa de a rezolva niște contracte, de a finaliza niște demersuri notariale, legate de acte. Nativii pot încheia un parteneriat de lungă durată și foarte profitabil atât din punct de vedere financiar, cât și din punctul de vedere al imaginii nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie, însă, atenți la termeni și condiții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au tendința de a-și inhiba anumite porniri erotice și trăiri pasionale. Nativii nu simt să ofere totul partenerului de viață sau, dacă sunt la început de relație, nu vor să-și manifeste cele mai profunde trăiri și astfel să se dezbrace de intimități, să devină vulnerabili. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai relaxați și să nu-și ascundă gândurile îndrăznețe.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 octombrie 2019

Este o zi bună pentru creativitate, iar cei născuți în zodia Pești vor da dovadă de un simț artistic deosebit care-i poate ajuta să se pună în valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea parte de o discuție radicală cu un prieten și nu este exclus ca relația să se rupă. Atenție la intervenția partenerului de viață într-un astfel de context.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 7 – 13 OCTOMBRIE 2019. SCORPIONII TREC PRIN TRANSFORMĂRI PROFUNDE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...