Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019. Fecioarele au regrete

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019. Fecioarele au regrete

De: Elena Nistor 20/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019. Fecioarele au regrete
Horoscopul zilei de 21 octombrie spune că Fecioarele au regrete

Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară pot avea niște regrete cu privire la niște persoane dragi, poate la încrederea acordată cuiva.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt se vor preocupa de probleme de familie sau se vor implica în rezovarea problemelor unor rude. Nativii au o zi relativ ușoară și fără evenimente notabile. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un dialog mai intens, frapant cu unul din părinți sau cu o rudă mai în vârstă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Responsabiltatea vizavi de propriul destin, de viitorul lor va fi un punct de interes al celor născuți în zodia Taur. Nativii vor răspunde vehement acuzațiilor și critricilor legate de alegerile făcute și vor ști să pună la locul lor pe aceia care vor îndrăzni să le arate altă direcție de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să fie atenți la oportunitățile profesionale care li se pot arăta astăzi și să profite de context.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni fac rezerve financiare. În unele cazuri, nativii aleg să vândă un bun material, iar în alte cazuri renunță la o plăcere, la un plan pentru a economisi o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să verifice încasările, calculele pentru că pot avea parte de nereguli financiare, greșeli neintenționate, dar care pot conduce la pierderea unei sume de bani.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

O serie de conflicte interioare se pot contura astăzi în mintea și sufletul celor născuți în zodia Rac. Situația poate viza familia, căminul, prietenii sau o oportunitate financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește ca în prima parte a zilei să evite să ia decizii radicale și să evite dialogurile tensionate, mai ales dacă sunt pe tărâm profesional.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de un început de zi destul de greoi, obositor, cu sarcini acaparante și cerințe obositoare care îi pot stresa peste măsură. După amiaza lucrurile se vor calma în gândurile nativilor și vor căpăta energie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite orice formă de exces și suprasolicitare fizică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de regrete și nesupunere, neacceptare cu privire la situațiile cu care se confruntă. Nativii pot afla niște informații dezamăgitoare despre o persoană dragă, apropiată și starea de spirit s-ar putea să fie una destul de proastă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se distanțeze de cei care nu le dau valoare și profită de pe urma lor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Rezistența la stres, la situațiile limită, la provocările celor din jur pot reprezenta un punct sensibil al celor născuți în zodia Balanță care nu sunt absolut deloc deschiși la surprize și noutate astăzi. Orice situație care va fi dincolo de tiparul lor, dincolo de obișnuințele lor va reprezenta un motiv de tensiune. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite situațiile conflictuale la locul de muncă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Posibile vești financiare care au ca scop inducerea unei stări de neliniște interioară se întrevăd în prima parte a zilei, însă cei născuți în zodia Scorpion nu trebuie să se agite, să ia decizii sau să caute soluții pentru că totul se va clarifica până seara sau până, cel mult, marți dimineață. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că un mesaj poate fi acum interpretat greșit sau poate fi transmis ambiguu. Prudență și atenție!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător care au pe fond o problemă de patrimoniu sau o investiție financiară este foarte probabil ca veștile venite din partea instituțiilor statului să nu fie prea bune. Totul se va rezolva în timp, cu răbdare și implicare, iar horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să nu se impacienteze, să nu se panicheze pentru că pot lua decizii greșite, care mai târziu să le pună și mai multe piedici.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn care dețin funcții înalte, de conducere pot fi destul de radicali îmn atitudine, intransigenți și foarte duri. Nu este o zi bună pentru negocieri parteneriale, de afaceri, profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de conflicte serioase la muncă sau cu persona iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie calmi, răbdători și pe cât posibil în banca lor la locul de muncă. Dacă vor dori să iasă în față acum, s-ar putea săcreeze tensiuni în colectiv și șefii să-i tragă la răspundere. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la sănătate. Posibil stări de tensiune care să inducă dureri de cap, palpitații, insomnii, irascibilitate, în funcție de contextul fiecărui nativ.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 octombrie 2019

Nu este o zi favorabilă pentru ca cei născuți în zodia Pești să ia decizii privind o relație sentimentală. Chiar și cei care sunt căsătoriți sunt sfătuiți să nu-și provoace astăzi partenerul. Cu toate astea, horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște o persoană care să le trezească interesul și cu care pe viitor să înceapă o poveste de dragoste.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 OCTOMBRIE 2019. TAURII DAU FRÂU LIBER IUBIRII ȘI SE ÎNDRĂGOSTESC

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000 de euro
Telefonul vechi care te poate îmbogăți. Un exemplar s-a VÂNDUT la licitație cu aproape 200.000...
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii! Imagini de senzaţie!
Vântul le-a dezgolit pe divele din România! Nu au avut nicio şansă în faţa naturii!...
Cele două zodii care vor avea parte de un restart în viață, săptămâna viitoare. Acești nativi vor fi apărați de Divinitate
Cele două zodii care vor avea parte de un restart în viață, săptămâna viitoare. Acești...
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță...
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
Cine este românul prins că spiona obiective militare NATO și transmitea informații Rusiei
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini de epocă
GALERIE FOTO Comoara din pădure: o femeie a descoperit într-un hambar abandonat 50 de mașini...
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Simptomele unui ambreiaj defect. Cum îți dai seama dacă ambreiajul trebuie aerisit?
Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de la Kanal D a explicat totul pe rețelele sociale
Decizia luată de Christian Sabbagh cu privire la fiul său: „Cu inima grea...”. Prezentatorul de...
Descoperirea secolului! Breaking news!
Descoperirea secolului! Breaking news!
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”
Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna:...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie.
La ce salariu visează o angajată care ia acum minimul pe economie. "În mână, fără...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Waze a început să avertizeze cu privire la aceste „pericole”
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
Un COSMONAUT de TOP este CONVINS că NU suntem singuri în Univers
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Ce conține gluten și cum știi dacă ai intoleranță la el. Se găsește în aceste alimente cumpărate masiv de români
Ce conține gluten și cum știi dacă ai intoleranță la el. Se găsește în aceste...
Zodiile care vor fi pe val în luna iunie. Vara începe perfect pentru 5 nativi
Zodiile care vor fi pe val în luna iunie. Vara începe perfect pentru 5 nativi
Rămâi FĂRĂ PERMISUL de conducere. Șoferii au interzis să facă asta pe trecerea de pietoni
Rămâi FĂRĂ PERMISUL de conducere. Șoferii au interzis să facă asta pe trecerea de pietoni
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin de restricție împotriva lui: „Am sărbătorit toată ziua”
CUTREMUR în showbiz! Cristina Cioran e însărcinată din nou cu Alex Dobrescu, deși are ordin...
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al SRI, Florian Coldea: „E sfârşit de epocă. (...) După ce se termină alegerile şi se reface structura, osatura statului, trebuie să o luăm fix de la zero
Ţinteau revenirea la Putere. Generalul (r.) Dumitru Dumbravă, mâna dreaptă a fostului şef operativ al...
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a...
Codul Penal. Schimbările care bagă spaima în șoferi. S-au votat
Codul Penal. Schimbările care bagă spaima în șoferi. S-au votat
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești, de fapt
Cele 10 alimente „anti-foame”, potrivit medicului Mihaela Bilic. Par „rele”, dar te ajută să slăbești,...
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să facă cei care vor să primească un asemenea salariu
Locul de muncă plătit regește, cu până la 100.000 dolari pe an. Ce trebuie să...
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu
Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare...
Câți bani a făcut Carmen Tănase din rolul lui Flacăra, în seria ”Inimă de țigan”? Actrița a făcut o comparație cu un celebru actor turc
Câți bani a făcut Carmen Tănase din rolul lui Flacăra, în seria ”Inimă de țigan”?...
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Acesta este județul din România cu cele mai multe biserici și mănăstiri. Nu e departe de București
Acesta este județul din România cu cele mai multe biserici și mănăstiri. Nu e departe...
×