Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 martie 2020. Săgetătorii pot rupe o relație

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 martie 2020. Săgetătorii pot rupe o relație

De: Cristian Blanuta 24/03/2020 | 20:28
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 martie 2020. Săgetătorii pot rupe o relație

Horoscopul zilei de 25 martie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 martie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 martie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot lua decizia de a pune punct unei relații.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o zi bună, favorabilă activităților pe care până acum le-au evitat. Chiar dacă este vorba de treburi solicitante, nativii reușesc să le facă față cu brio. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce capacitate de mobilizare în situații excepționale și un randament foarte mare la locul de muncă, în acțiuni care vizează munca.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur pot fi deosebit de agitați, îngrijorați, tentați să-și aducă aminte doar de lucruri mai puțin plăcute, să rememoreze situații dificile, foste povești de dragoste. Nativii se pot confrunta cu insomnii, palpitații, stări de nervozitate și agitație interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să facă tot posibilul să se odihnească corespunzător.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi destul de tensionați în relațiile cu prietenii, chiar și în povestea de dragoste pe care o trăiesc. Posibile răspunsuri impertinente, nepoliticoase care să deranjeze și să aducă rupturi de relație, distanțări. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă toleranță și înțelepciune în dialogul cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea ca unele reguli, ordine și activități care privesc zona profesională să-i deranjeze sau să-i pună pe gânduri pe cei născuți în zodia Rac. Nativii pot avea unele reacții necontrolate, care să nu le aducă nici onoare și nici laude. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă mai multă grijă la imaginea profesională.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu pot simți că unele persoane în care au avut încredere acum se eschivează. Nativii pot avea parte de frustrări legate de colegi, de muncă, de proiecte născute din noi idei sau din realizarea unor concepții pe care le au unii vizavi de ei. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie prudenți în deplasări și călătorii.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de o serie de nemulțumiri și neplăceri financiare, mai ales dacă la mijloc este vorba de niște acte, de o situație juridică menită să reglementeze o chestiune financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce multă intensitate și în cuplu, și discuțiile legate de bani nu vor lipsi.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță ar putea fi destul de conflictuali în relația cu partenerul de viață și nu este exclus ca nativii să răsfrângă în cuplu o impotență personală, ce ține de o activitate de care înainte o desfășurau și acum nu mai pot. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie mai atenți la dialogul cu persoanele aflate la distanță, mai ales acele dialoguri profesionale, de afaceri, și cu care nu se pot vedea pentru că se pot interpreta vorbe.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea confrunta cu o serie de probleme de sănătate dde natura tulburărilor gastrointestinale sau pe fond de oboseală și surescitare să aibă parte de dureri de cap, stări de vomă, disfuncții biliare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere mai multă odihnă și echilibrarea activităților de la muncă cu cele de relaxare.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot intra în conflicte cu persoana iubită și pot simți nevoia de distanțare chiar și fără a fi motive clare de despărțire. Nativii au nevoie de liniște, însă încearcă sp o obțină cu forța. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce conflicte cu copiii și cu greu pot redresa un comportament al acestora.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte cu cei dragi, acest aspect fiind destul de intens conturat în următoarea perioadă și se pot aduce în prezent acuze mai vechi, limitări impuse de părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce niște neplăceri legate de locuință, poate de bunul mers al lucrurilor într-o situație de renovare, reamenajare.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să nu se aprindă prea ușor la veștile pe care le aud. Este posibil să primească informații care să-i enerveze și astfel să dea naștere cu ușurință unor scandaluri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai mult calm în dialog, mai multă înțelepciune în ceea ce spun și în modul în care se raportează la ceea ce li se transmite.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot primi niște vești destabilizatoare legate de situația financiară, însă cel mai bine ar fi să nu se alarmeze, ci să aștepte deciziile oficiale. Nativii sunt destul de agitați în plan financiar și sentimental, însă nu au motive reale, ci doar închipuiri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să refacă niște calcule. Posibil să apară erori de calcul, greșeli de plăți, greșeli la încasări.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Când pică, de fapt, Paştele în 2025. Ce scrie în calendarul ortodox
Ce se mănâncă, de fapt, în prima zi de Paște. Aduce noroc și prosperitate
Ce se mănâncă, de fapt, în prima zi de Paște. Aduce noroc și prosperitate
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Ungurii au fost umiliți. Românii au câștigat procesul
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Eurovision 2024. Trei țări au șanse mari să câștige concursul muzical
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus
Rezultatele tragerilor speciale Loto de Paști. Numerele câștigătoare de la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”
Cuvintele din limba română pe care foarte multă lume le folosește greșit. Ce înseamnă “asumat”, de fapt
Cuvintele din limba română pe care foarte multă lume le folosește greșit. Ce înseamnă “asumat”,...
Județul din România cu cele mai multe terenuri agricole. Are un sol foarte fertil și fermierii își doresc să cumpere pământ aici
Județul din România cu cele mai multe terenuri agricole. Are un sol foarte fertil și...