Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 aprilie 2020. Lună Plină în zodia Balanță

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 aprilie 2020. Lună Plină în zodia Balanță

De: Elena Nistor 07/04/2020 | 19:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 aprilie 2020. Lună Plină în zodia Balanță
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 aprilie 2020. Lună Plină în zodia Balanță

Horoscopul zilei de 8 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au parte de formarea aspectului de Lună Plină în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care relaționează cu ceilalți.

Luna Plină reprezintă un moment de încheiere, un moment în care emoțiile noastre pot atinge apogeul, dar și acțiunile. Practic, acum se culeg roadele a ceea ce am semănat în ultimele șase luni și se trece pe o nouă treaptă. Fiecare semn zodiacal va fi amprentat de această lunație care este destul de tensionată față de alte momente de Lună Plină și care îți va face simțită influența puternic în următoarele două săptămâni.

Luna Plină pe axa Berbec-Balanță, întocmai în casele astrologice I-VII, eu-ceilalți, vorbește despre încheierea unei relații, fie de iubire, fie profesională. Astfel, pentru că în această lunație este implicată și conjuncția Jupiter-Pluton din Capricorn, momentul este unul atipic, impactant și transformator. Cu alte cuvinte, se vor încheia acum acele relații, inclusiv căsnicii, în care partenerii nu luptau pentru aceleași scopuri, în care partenerii nu se ajutau în evoluție și, în plus, se vor încheia parteneriatele (sentimentale și profesionale) care nu erau bazate pe adevăr, corectitudine și moralitate. Partea bună a acestei lunații este că ruptura se petrece pentru a face loc unei noi relații, o relație mai bună, mai profitabilă, unei relații care să împingă partenerii la progres și evoluție. În schimb, planeta iubirii și guvernatoarea semnului Balanță, Venus, care a intrat în zodia Gemeni, va ajuta acele cupluri serioase, care se bazează pe sinceritate și fidelitate, care au interese comune, să-și consolideze povestea de iubire. Cele mai impactate zodii sunt Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au Soarele în semnul lor, luminatorul aflat în opoziție cu Luna, responsabil, de altfel, de formarea aspectului de Lună Plină. Pentru acești nativi se pot produce rupturi în relațiile care nu mai funcționează, dar totodată, vor fi martorii unor trăiri înălțătoare în relațiile profunde, credincioase și bazate pe sinceritate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie diplomați în abordările profesionale, să dea dovadă de calm și să nu se agite, indiferent de intensitatea momentului cu care au de-a face.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Balanță în sectorul muncii și al sănătății. Pentru unii nativi se poate încheia o etapă legată de job, poate de modul în care-și desfășurau sarcinile și activitățile, poate legată de responsabilități sau, în cazuri mai nefericite, poate fi chiar vorba de pierderea unui loc de muncă. Totodată, poate fi vorba de o relație cu un coleg poate fi mai tensionată și se poate destrăma. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că trebuie să pună mai mult accent pe sănătate, să nu lase grijile cotidiene să-i afecteze din acest punct de vedere.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Plină în Balanță în sectorul iubirii. Nativii pot avea parte de tensiuni în relațiile nou începute, acolo unde lucrurile nu s-au consolidat și nu este exclus ca acestea să se încheie. Pe de altă parte, este posibil ca nativii să-și descopere o pasiune, un hobby care să le aducă satisfacție în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează pe cei singuri că flirturile de acum nu se vor concretiza în ceva de lungă durată. Posibile tensiuni cu copiii pentru cei care sunt părinți.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac pot fi testați la capitolul relații de familie, în special relația cu părinții poate intra sub vizorul Lunii Pline din Balanță. Este nevoie de multă diplomație și calm pentru a se rezolva un conflict în familie, mai ales dacă acesta vizează locuința sau un bun de patromoniu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere nativilor să nu-și imșpună autoritatea în familie și să lupte pentru a echilibra timpul petrecut cu cei dragi cu timpul petrecut cu activitățile profesionale.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt impactați de Luna Plină în Balanță în sectorul comunicării și al învățării. Nativii, fiind guvernați de Soare, astrul implicat în această lunație, este de preferat să dea dovadă de calm și diplomație în dialog pentru a nu deteriora și chiar încheia relații cu cei dragi. Procesul de învățare pentru cei care studiază poate fi anevoios. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot întâmpina dificultăți în unele situații legate de acte sau în procesul de predare.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt impactați de această Lună Plină în Balanță în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Este foarte posibil ca o sursă de veint, mai ales dacă este vorba de o colaborare, să se încheie acum sau să fie vorba de niște schimbări deloc plăcute pentru nativi legate de condițiile de salarizare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și valorifice propriile lor resurse și să-și găsească talente, calități pe care să le transforme ulterior în sursă de venit.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt vizați direct de acest aspect de Lună Plină care se petrece în semnul lor și care le cere să-și reevalueze și să-și închidă acele capitole de viață care nu-i ajută în evoluția spirituală și/sau profesională. O serie de nativi pot încheia relații cu persoane cu care nu mai rezonează din niciun punct de vedere și-și pot recontura niște principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși și astfel să-și recontureze niște planuri pentru viitor.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o Lună Plină care vizează subconștientul, stările interioare, psihice, emoționale și afective, dar și sănătatea. Nativii au ocazia să încheie trecutul acum, o relație cu cineva din trecut, să se desprindă de niște frici și temeri care nu-i lăsau să facă pași în față. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de momente tensionate legate de locul de muncă și le cere să acorde mai multă atenție odihnei.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt impactați de Luna Plină în Balanță în sectorul prietenilor și al planurilor și proiectelor de viitor. Nativii pot încheia acele relații care nu mai funcționează, unde au fost prea multe neînțelegeri sau minciuni, înșelătorii. Sunt, totodată, vizate li poveștile de iubire aflate la început sau în care au fost ăprea multe tensiuni în ultima perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se dedice mai mult laturii spirituale a vieții pentru a depăși cu bine momentul.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în carieră în această perioadă pentru că Luna Plină le ampretează sectorul profesional, al imaginii și funcției și nativii se pot confrunta cu schimbări de statut. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu exagereze cu autoritatea, să nu se impună, ci să fie diplomați și înțelepți în abordările profesionale.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se pot folosi de această Lună Plină pentru a încheia o etapă ce ține de studii, cursuri și seminarii. Mulți nativi pot obține o diplomă acum sau se pot decide să învețe lucruri noi, să cerceteze noi domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o schimbare de mentalitate, o schimbare ce ține de filozofiile de viață și credințele pe care s-au bazat până acum.

Horoscop zilnic Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești această lunație va amprenta sectorul financiar al banilor pe care-i dețin împreună cu alții. Nativii pot să piardă o sursă de venit, însă este vorba de ceva pentru care nu depuneau efort. Pe de altă parte, însă, acest aspect îi va determina să găsească o soluție înțeleaptă pentru a-și îmbunătăți veniturile. Poate fi un moment bun pentru unii să achite o datorie, să închidă un credit, să obțină o moștenire. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că o relație extraconjugală sau o aventură sexuală se poate încheia acum. Pe de altă parte, este un moment bun să-și asculte mai mult intuiția și chiar să-și descopere niște talente pe care să le valorifice.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 APRILIE 2020. BERBECII ÎNCHEIE RELAȚII ȘI PARTENERIATE

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA APRILIE 2020

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Apare un nou EURO. Ce se va întâmpla cu numerarul
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească....
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute de mii de inimi în doar câteva secunde
Explozie de iubire pentru doi căței care își văd stăpâna! Clipul care a topit sute...
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă
De ce sunt pomi fructiferi care înfloresc, dar nu fac și fructe. Explicația e simplă