Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn

De: Elena Nistor 24/04/2020 | 20:44
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020. Pluto retrograd în Capricorn

Horoscopul zilei de 25 aprilie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 aprilie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de retrogradarea planetei Pluto întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Pluto este planeta transformărilor interioare profunde, este planeta morții, dar și a regenerării și reconstrucției, iar energia sa este resimțită de multe ori ca fiind dură întocmai pentru că ne cere să distrugem răul din rădăcină pentru a reclădi ceva mai bun. Atunci când se află în mers retrograd în Capricorn nr testează întocmai această capacitate de transformare și, în plus, ne cere să ne reevaluăm autoritatea, modul în care ne manifestăm puterea și controlul asupra celorlalți. Este vorba, desigur, și de puterea noastră interioară pe care va trebui să o reanalizăm acum și să o repunem în funcțiune, mai ales dacă vrem să ne atingem un obiectiv înalt.

Pluto vorbește și despre fricile noastre și nu este exclus ca până pe data de 4 octombrie, atunci când reintră în mers direct, acestea să fie mai accentuate întocmai în dorința de a ne confrunta cu ele și a le depăși. În această perioadă de retrogradare, Pluto va face niște aspecte majore cu celelalte planete de pe boltă, iar pe 30 iunie se va uni cu Jupiter, care a intrat în Capricorn. Toate aceste momente vor fi intens transformatoare la nivel individual, iar la nivel de societate aceea conjuncție va fi impactantă prin schimbările majore pe care le va aduce la nivel de putere și autoritate în stat. Dar despre toate acestea vom vorbi la momentul potrivit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de reevaluări profunde în legătură cu cariera, cu direcția profesională aleasă și nativii își vor pune întrebări majore în acest sens. Fac ceea ce-și doresc în viață? Sunt pe drumul cel bun? Ce anume trebuie să schimbe ca să avanseze, ca să-și atingă un obiectiv? Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie foarte atenți la modul în care-și manifestă autoritatea față de cei din jur, în special față de reprezentanții instituțiilor statului, față de părinți sau față de șefi și superiori ierarhici.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de reevaluări legate de studii, de cursuri, de un domeniu de cunoaștere și mai ales legate de filozofiile de viață, de principiile după care s-au ghidat până acum. Nativii vor analiza modul în care-și pun în valoare cunoștințele și mulți vor decide că este nevoie să studieze suplimentar, să se redescopere pe această cale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a reevalua o situație care vizează străinătatea.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor traversa o perioadă de reevaluări legate de propria lor persoană, de trăirile interioare cele mai profunde care se cer analizate și trecute printr-o sită. Cu ce trebuie să rămână și ce trebuie să elimine din viața lor pentru a evolua? Totodată, valoarea personală va intra sub lupă, dar și situația financiară. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a privi din alt unghi viața intimă, prin asta înțelegându-se inclusiv viața sexuală și modul în care se raportează la sexualitate.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor începe o etapă de reevaluări profunde legate de partenerul de viață sau, în alte cazuri, legate de partenerii de afaceri, de colaboratori. Va fi vorba de întrebări existențiale pe care nativii și le pun acum și de o reanaliză serioasă a autorității în cuplu sau într-o asociere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite conflictele și impunerrea punctului de vedere în relațiile pe care le au cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu vor începe să-și reevalueze stilul de viață și modul în care își desfășoară activitățile zilnice, dar și cele profesionale. Mulți nativi vor descoperi ce-i nemulțumește la locul de muncă și vor dori să facă schimbări. Totodată, este o perioadă bună de renunțare la vicii și dependențe. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să facă tot posibilul să se dedice unor activități care le fac plăcere pentru a nu le resimți ca pe o povară.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor începe o reevaluare a modului în care se raportează la iubire, a modului în care resimt iubirea, în care se lasă iubiți și în care se iubesc pe ei înșiși. Mulți nativi se vor întreba dacă statul de părinți îi reprezintă și alți nativi vor reanaliza ce-i face cu adevărat fericiți și bucuroși, ce pasiuni și hobby-uri pot dezvolta pentru a se simți mai bine? Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente de conștientizare sentimentală, vizavi de o poveste de iubire.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor începe o reevaluare a conceptului de familie, a relației pe care o au cu rudele și a modului în care se raportează la ideea de cămin, inclusiv la o locuință. Unii nativi vor simți să schimbe un domiciliu, să se mute sau să se preocupe într-un mod aparte de o casă, în special de o casă părintească. Copilăria cu trăirile, fricile și dramele ei poate reveni în atenția nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog (interior) cu privire la bunurile de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor trece printr-o perioadă de introspecție puternică, cu atât mai mult cu cât Pluto le este guvernator și acum se află în tranzit prin sectorul comunicării. Dincolo de blocajele pe care unii nativi le pot avea în comunicare, reevaluarea acestui sector de viață este impetuos necesară. Posibil ca unii nativi să-și dea seama că ceea ce au învățat până acum nu este de ajuns. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere prudență în dialog și în modul în care-și manifestă autoritatea sau puterea personală.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de reevaluări legate de sectorul financiar și nu este exclus ca în toată această perioadă să aibă parte de pierderi, însă acestea vor stimula nativii să-și valorifice talentele cu care au fost înzestrați, calitățile și resursele personale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente de apăsare, de nemulțumire legate de bani, deziluzii legate de o investiție. Atenție la cheltuieli!

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Pluto întocmai în semnul lor și pentru acești nativi poate începe o adevărată furtună interioară, un tumult de stări greu de înțeles și greu de îndepărtat. Posibil ca multe frici să reapară acum, inclusiv frica de moarte, frica de singurătate și va fi nevoie să dea dovadă de putere interioară ca să treacă cu bine peste. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și reevalueze atitudinea față de cei din jur, în special modul de manifestare a puterii și autorității.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor începe un proces de reevaluare a trecutului, cu tot ce presupune acesta, de la fapte la oameni. Nativii vor dezvolta o serie de frici și temeri acum, mai ales o frică de izolare, de îndepărtare de cei dragi, o frică de boală, iar toate acestea trebuie analizate rațional și în profunzime pentru a vedea de unde provin și a fi vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce neliniști inetrioare, agitație psihică și chiar insomnii.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești vor reevalua sectorul prietenilor și al planurilo pe termen lung. Posibil ca nativii să aibă parte de experiențe și evenimente care să-i determine să-și reconsidere poziția față de persoane din anturaj. Totodată, sunt sfătuiți să se bazeze pe puterea lor interioară în proiectele pe care le au în desfășurare sau pe care le gândesc, le planifică. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o nevoie spirituală de a ajuta, de a face acțiuni caritabile.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...