Home » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Scorpion

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Scorpion

De: Madalina Manole 26/09/2020 | 21:04
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020. Mercur intră în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 27 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 27 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Scorpion vor avea parte de tranzitul lui Mercur în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului de interacțiune cu ceilalți.

Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, a comerțului, își începe tranzitul prin zodia Scorpion, zodie în care, începând din data de 14 octombrie ți până pe 4 noiembrie va și retrograda, și va ajunge pe aceleași grade de acum, întorcându-se chiar și în Balanță, deci va trebui să avem mare grijă ce decizii luăm în aceste două săptrămâni care urmează pentru că nu vor fi definitive.

Mercur în Scorpion ne imprimă necesitatea de a fi mai profunzi în gândire și de a aborda un raționament mai introspect, bazat mai mult pe intuiție. Planeta nu suportă superficialitatea în dialog și o va taxa. De asemenea, vom fi mai puțin dispuși să stăm la povești banale, și vom aborda teme mai profunde, legate chiar de zone oculte, de misterele vieții. Politica va fi arie de interes în continuare. Vom da dovadă de multă agilitate în negocierile financiare, însă va trebui să ne așteptăm și la surprize și răsturnări de situație.

Cu Mercur în Scorpion se va activa detectivul din noi și vom căuta, în special în perioada de retrogradare, să aflăm secrete, să decriptăm mesaje, să dezvăluim lucruri ascunse, infidelități, minciuni, de aceea poate fi vorba și de conflicte la mijloc. Vom deveni suspicioși și mult mai geloși. Un alt aspect pe care trebuie să-l avem în vedere acum este ironia, cinismul pe care-l putem manifesta în comunicarea cu cei din jur, dar și tendința de a-i manipula pe ceilalți, mai ales folosindu-ne de aspecte financiare și sexuale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de ingresul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții, dar și al sexualoității. Pentru acești nativi va urma o perioadă de analiză a veniturilor obținute din colaborări și asocieri, iar în perioada de retrogradare pot intra în fel și fel de dispute financiare, chiar procese în instanță. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că ar trebui să clarifice un statut pe care-l are o relație pentru că aventurile intime nu vor avea viață lungă.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul lui Mercur întocmai în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar nativii vor trebui să depună eforturi pentru a-și îmbunătăți relația în cuplu, dar și relațiile profesionale. Va fi o perioadă în care se vor discuta aspecte delicate, încercându-se găsirea unui numitor comun pentru ca lucrurile să funcționeze. În perioada de retrogradare pot exista explozii de gelozie și unele relații se pot încheia. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a relua un dialog cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de ingresul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul muncii și al sănătății. Nativii trebuie să dea dovadă de mai multă profunzime în dialogul cu colegii de muncă și nu numai și vor trebui să se concentreze mai mult pe rezolvarea sarcinilor profesionale. Cei care doresc să-și schimbe jobul, sunt sfătuiți să nu ia acum această decizie deoarece o pot regreta ulterior. De preferat este să aștepte până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce conflicte în cercul de prieteni.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Mercur în sectorul iubirii, al activităților (re)creative și al copiilor. Nativii vor avea șansa de a rezolva la un nivel mult mai profund sentimental o situație care vizează viața de cuplu. Cei singuri vor fi mai interesați să lege noi relații, însă trebuie să știe că nu vor fi de durată și de preferat ar fi să aștepte până luna viitoare. Cei care sunt parte a unui cuplu pot discuta despre posibilitatea de a avea un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a se dedica mai mult pasiunilor și hobby-urilor pe care le au.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți ca în perioada cu Mercur în tranzit prin Scorpion să fie mai atenți la relațiile cu membrii familiei pentru că pot apărea conflicte și tensiuni, se pot spune cuvinte grele și dureroase. Totodată, dacă vor să întreprindă acțiuni legate de casă, locuință, de preferat ar fi să aștepte până luna viitoare pentru a se asigura că sunt productive. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce tensiuni în familie care pleacă de la principii de viață diferite și viziuni opuse asupra viitorului.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de ingresul lui Mercur, guvernatorul lor, în sectorul comunicprii și al negocierilor, iar nativii vor fi foarte susținuți în aceste două direcții. Pot avea parte de discursuri publice de succes și cei care susțin examene, teste, interviuri, ședințe au parte de aprecieri. Impoartant este să nu negocieze, să nu bată palma acum pentru noi acțiuni, colaborări pentru că le pot regreta ulterior, ci să aștepte până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a pleca într-o vizitp la rude, într-o plimbare, excursie, scurtă deplasare.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță se despart pentru scurt timp de Mercur, deoarece planeta va reveni în mers retrograd în zodia lor la final de octombrie și început de noiembrie și le va aduce ocazia de a reevalua niște dialoguri avute în aceste zile. Acum, în tranzitul prin Scorpion, va activa sectorul financiar și va aduce ocazia unor dialoguri pe tema bugetului, a cheltuielilor și a administrării banilor. Nativii trebuie să aibă grijă la toate acțiunile întreprinse în acest sens pentru că pot fi abuzite și le pot regreta mai târziu. De evitat cumpărăturile de electronice și electrocasnice. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce tensiuni finaciare cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de ingresul lui Mercur întocmai în zodia lor, iar nativii vor deveni mult mai comunicativi și mai interesați de socializare, de legat noi prietenii, însă nu ar trebui să acorde prea multă încredere celor din jur, indiferent că-i cunosc sau nu. Totodată, nativii vor fi mult mai intuitivi și vor aborda o gândire mult mai profundă, însă nu ar trebui să ia decizii majore până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția asupra tendinței de a fi ironici și sadici în dialogul cu cei din jur.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor trece printr-un tumult de frământări mentale, amintiri, idei menite să le răscolească liniștea și să-i forțeze pe nativi să devină mai profunzi în analiză și raționament. Situații și persoane din trecut le pot tulbura și mai mult liniștea și mulți nativi se vor închide în ei și vor refuza socializarea. Nu vor trece prea ușor peste perioada de retrogradare care le va aduce ecoul deciziilor sentimentale de acum. Totodată, este nevoie de un mai mare interes acordat stării de sănătate, o vizită la medic pentru analize nu va fi de prisos. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a relua o situație sentimentală din trecut, cel puțin la nivel de dialog.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de ingresul lui Mercur în sectorul prietenilor, deci interesul va fi canalizat către cunoașterea mai în profunzime a celor cu care stau la masă, dar și către legarea de noi prietenii și intrarea în noi anturaje. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți și să nu-și acorde încrederea completă celor cunoscuți acum pentru că s-ar putea să constate că tot ce vor este să profite de pe urma lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că trecerea de la o prietenie la o iubire sau invers (fiind vorba de următoarea perioadă) este un aspect care va fi din nou reevaluat în viitor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți ca în toată această perioadă în care Mercur va tranzita zodia Scorpion să evite tensiunile cu superiorii și să se concentreze pe găsirea unei direcții profesionale de viitor care să-i mulțumească. Nu este momentul deciziilor profesionale majore, deoarece pot reveni asupra lor, regretându-le. De asemenea, nativii trebui să aibă grijă la imaginea profesională, pentru că pot avea parte de vorbe urâte, mincinoase la adresa lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot avea parte de dialoguri tensionate cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Atenție la călătorii, deplasări!

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să se dumirească cu privire la multe principii, mentalități și filozofii de viață care le conturează personalitatea și le macină gândirea în ultimul timp. În următoarea perioadă vor fi surprinși de veștile, informațiile și mesajele care le vor ajunge la urechi. Este momentul să-și asculte intuiția, dar să nu ia decizii finale pentru că vor reveni asupra lor, posibil chiar cu regret. Este o ocazie bună să se înscrie la noi cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesională, să caute să cunoască profunzimile unui domeniu și să pătrundă misterele care le-au provocat insomnii până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni din cauza unei situații financiare, împrumut, cheltuială. Perioadă bună să plece în vacanțe, călătorii.

Parteneri
Horoscop 29 octombrie. O zodie explodează de furie astăzi: Stăpânește-ți nervii!
Horoscop 29 octombrie. O zodie explodează de furie astăzi: Stăpânește-ți nervii!
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din Generația de Aur! 'Cobra' e o apariție foarte rară
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
S-a detonat nucleara! Fotografii indecente și film compromițător, cu o săptămână înainte de alegeri!
S-a detonat nucleara! Fotografii indecente și film compromițător, cu o săptămână înainte de alegeri!
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Principalul motiv pentru care femeile căsătorite își înșală soțul
Principalul motiv pentru care femeile căsătorite își înșală soțul
ȘOC! Cum o UMILEA Ștefan Bănică pe Andreea Marin. Ce pățea biata de ea dacă îndrăznea să îi răspundă
ȘOC! Cum o UMILEA Ștefan Bănică pe Andreea Marin. Ce pățea biata de ea dacă...
  A murit Florin Piersic”. Adevarul e aici! Reacții dură pe pagina sa de facebook.
A murit Florin Piersic”. Adevarul e aici! Reacții dură pe pagina sa de facebook.
Nu trebuia să spui asta!  HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR
Nu trebuia să spui asta!  HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR
Simona Gherghe a făcut anunțul în DIRECT, la emisiune. A FOST DATĂ AFARĂ
Simona Gherghe a făcut anunțul în DIRECT, la emisiune. A FOST DATĂ AFARĂ
EXCLUSIV. Fiica Adinei Buzatu se pregătește pentru a prelua afacerea mamei sale. Designerul: Îmi doresc acest lucru!
EXCLUSIV. Fiica Adinei Buzatu se pregătește pentru a prelua afacerea mamei sale. Designerul: Îmi doresc...
Vestea tristă pe care Cristina Spătar a primit-o: „Are cancer la gât”. Artista, în lacrimi la TV
Vestea tristă pe care Cristina Spătar a primit-o: „Are cancer la gât”. Artista, în lacrimi...
Aceste PENSII s-au plafonat. Anunț de ultim moment pentru pensionari. Ce au decis judecătorii
Aceste PENSII s-au plafonat. Anunț de ultim moment pentru pensionari. Ce au decis judecătorii
Sfârșit tragic pentru vedeta PRO TV. Colegii sunt încremeniți!
Sfârșit tragic pentru vedeta PRO TV. Colegii sunt încremeniți!
Carantinarea României. Președintele a dat verdictul oficial!
Carantinarea României. Președintele a dat verdictul oficial!
BOMBĂ! Monica Pop rupe TĂCEREA despre spitalele covid-19: ”Sunt goale” Dezvăluiri adevărate despre dramele pacienților
BOMBĂ! Monica Pop rupe TĂCEREA despre spitalele covid-19: ”Sunt goale” Dezvăluiri adevărate despre dramele pacienților
COVID-19, 28 octombrie: Ziua recordurilor în Europa. Lista ţărilor ce au atins noi cifre record de cazuri şi decese
COVID-19, 28 octombrie: Ziua recordurilor în Europa. Lista ţărilor ce au atins noi cifre record...
ALERTĂ! O nouă boală face ravagii în România! Cazurile au ajuns în peste 500 de focare
ALERTĂ! O nouă boală face ravagii în România! Cazurile au ajuns în peste 500 de...
Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn?! Au datorii de mii de euro la școlile private ale copiilor
Anca Serea și Adi Sînă au ajuns la sapă de lemn?! Au datorii de mii...
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
FOTO, Loredana Groza, imagini total indecente! S-a filmat aproape goală complet la masaj
Va fi stare de urgență de Crăciun în România?! Anunțul de ultimă oră al lui Iohannis despre sărbători
Va fi stare de urgență de Crăciun în România?! Anunțul de ultimă oră al lui...
Nu s-a mai putut stăpâni! Ce i-a transmis Viviana lui George Burcea, după ce a pierdut duelul cu eliminare:
Nu s-a mai putut stăpâni! Ce i-a transmis Viviana lui George Burcea, după ce a...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu JUDEŢELE FRUNTAŞE
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de oameni sunt deja pe listă să fie concediaţi
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Alexandra Bodi, victimă colaterale în războiul Drăgușanu-Sălciua! A fost jignită și amenințată EXCLUSIV
Alexandra Bodi, victimă colaterale în războiul Drăgușanu-Sălciua! A fost jignită și amenințată EXCLUSIV
E mare păcat! Ce să nu faci astăzi! Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru
E mare păcat! Ce să nu faci astăzi! Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru
O femeie care refuza să poarte masca în autobuz, plesnită de un alt călător VIDEO ireal
O femeie care refuza să poarte masca în autobuz, plesnită de un alt călător VIDEO...
Toți visau la mașina asta, dar acum nu o mai vrea nimeni. Este unul dintre cele mai rare modele de lux
Toți visau la mașina asta, dar acum nu o mai vrea nimeni. Este unul dintre...
Fetița care a uimit toți profesorii cu răspunsul ei. Cât fac 9 x 9? Vezi ce a scris în lucrarea de control
Fetița care a uimit toți profesorii cu răspunsul ei. Cât fac 9 x 9? Vezi...
Din culisele politicii: Razvan Timofciuc – viceprimar al municipiului Iasi!
Din culisele politicii: Razvan Timofciuc – viceprimar al municipiului Iasi!
Top 3 cele mai norocoase zodii în data de 29 octombrie. Mută și munții din loc pentru succes și bunăstare
Top 3 cele mai norocoase zodii în data de 29 octombrie. Mută și munții din...