Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Racii pot fi geloși și posesivi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Racii pot fi geloși și posesivi

De: Alice ZottaMadalina Manole 06/02/2021 | 23:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Racii pot fi geloși și posesivi

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 februarie 2021 spune că nativii din zodia Rac pot face o scenă de gelozie în cuplu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aiibă parte de niște răfuieli financiare sau să fie nevoiți să scoată din buzunar niște bani neplanificați. Atenție mai multă la prietenii care vin cu propuneri costisitoare și greu de egalat de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția celor care sunt part a unui cuplu că pot avea discuții financiare, poate apărea chiar și o instabilitate în relație.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea îngrijora de o situație profesională, poate de o propunere de colaborar care le-a sosit și pe care până acum au văzut-o cu mai mult entuziasm, însă astăzi s-ar putea să realizeze că sunt constrânși de context. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce niște schimbări în perspectiva profesională a nativilor, în relațiile profesionale și nu numai. Se menține aspectul schimbării de viziune de viitor în sectorul sentimental.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de o confruntare cu trecutul, cu o situație din trecut, o persoană, oricum un context care să le dea peste cap niște idei, principii avute și să-i destabilizeze psihic și emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia să se desprindă de un viciu, de un comportament niciv, să rupă o legătură toxică.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie excesiv de geloși pe partener, chiar posesivi, mai ales dacă ies într-un mediu unde să întâlnesc și cu alte persoane cunoscute. De asemenea, poate fi vorba de o gelozie pe un prieten sau de o tensiune cu un prieten din cauza unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să profite de contextul momentului pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a trăi momente intime cu partenerul.

Nu rata: Când începe Noul An în Zodiacul Chinezesc? Bivolul Alb de Metal aduce numeroase schimbări în viaţa zodiilor

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu trec prin momente delicate în cuplu și orice scânteie poate aprinde un incendiu. Nu este exclus ca acolo unde tensiunile persistă de mai multă vreme să se pună problema despărțirii, însă de preferat ar fi să nu ia decizia cât Mercur retrogradează în Vărsător, adică întocmai în sectorul relațiilor lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că o relație profesională se poate rupe, un contract se poate încheia, deci azi, mai ales că este duminică, de preferat ar fi să evite orice discuții legate de carieră.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să iasă din rutina obișnuită, să introducă ceva nou printre activitățile zilnice și, pe termen lung, să încerce să-și schimbe stilul de viață actual. S-ar putea să fie surprinși că niște sarcini noi le aduc plăcere, bucurie. O altă variantă ar fi ca sarcinile zilnice să încerce astăzi să le facă într-un alt mod, unul nou și inedit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce surprize din străinătate sau din partea une persoane de altă cultură, naționalitate, religie sau poate fi vorba de opersoană cunoscută la un curs, seminar.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt avertizați că astăzi se pot îndrăgosti brusc, la prima vedere, în mod neașteptat sau de o persoană neașteptată, la care nu s-ar fi gândit. Atebție la atracțiile fatale, aventuroase, rebele, care pot aduce mai multe pagube în viața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții financiare celor care sunt parte a unui cuplu, dar și gelozii, infidelități ieșite la suprafață și conștientizarea minusurilor din relație, acele minusuri care cer schimbări rapide.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de fel și fel de surprize în relația cu partenerul de viață. Poate atitudinea partenerului nu le convine nativilor, poate nevoia acestuia de mai multă libertate și independență. Emoțional, nu sunt cele mai bune momente, de aceea trebuie să evite deciziile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că și relațiile profesionale pot fi mai tensionate, iar colaboratorii mai greu de înțeles, dar pentru că este duminică nu ar trebui forțată o discuție, ci mai degrabă amânată.

Citește și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să abordeze dintr-o altă perspectivă fie o activitate pe care o au de făcut, chiar și la locul de muncă, pentru cei care lucrează, fie rutina zilnică, stilul de viață. Ce fac, de obicei, în fiecare duminică? Ei bine, acum să facă exact invers. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le trage atenția că pot fi mai conflictuali și mai irascibili. Posibil să primească vești surpinzătoare, mesaje neașteptate.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de tensiuni care pleacă de la bani. Fie persoana iubită are pretenții care deranjează pe nativi, fie copiii vin cu cerințe prea mari, pentru cei care sunt părinți. Oricum, nativii se pot aștepta la surprize sentimentale, răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite chletuielile făcute sub impulsul momentului și mai ales speculațiile financiare pentru că pot pierde bani.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de tensiuni cu familia sau, în alte cazuri, poate fi vorba de un stres legat de locuință, de o reparație, de o mutare. Unii nativi se tem de propriul lor trecut și pot avea parte de o surpriză, o situație neașteptată în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot deveni prea autoritari în familie sau chiar cu ei înșiși, prea severi cu emoțiile lor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri neașteptate, de vești șocante și informații surprinzătoare, în unele cazuri relaționate cu trecutul lor. Pot fi cazuri când un fost partener îi caută și îi bulversează. Pe de altă parte, nevoia de odihnă și preocuparea pentru sănătate s-ar putea accentua acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot fi mai conflictuali și le cere mai multă atenție la deplasări.

Vezi și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021. Taurii fac schimbări profesionale

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de BANI
Suma URIAȘĂ pe care Ana Porgras a câștigat-o la PRO TV! Survivor a umplut-o de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun ban
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
S-a produs marea ÎMPĂCARE. Simona HALEP nu părea în stare: Securea e îngropată
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei și și-a rupt piciorul
Cel mai ghinionist campion mondial din istoria fotbalului. A rămas fără deget din cauza verighetei...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...