Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Racii pot fi geloși și posesivi

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Racii pot fi geloși și posesivi

De: Alice ZottaMadalina Manole 06/02/2021 | 23:45
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 7 februarie 2021. Racii pot fi geloși și posesivi

Horoscopul zilei de 7 februarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 7 februarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 7 februarie 2021 spune că nativii din zodia Rac pot face o scenă de gelozie în cuplu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aiibă parte de niște răfuieli financiare sau să fie nevoiți să scoată din buzunar niște bani neplanificați. Atenție mai multă la prietenii care vin cu propuneri costisitoare și greu de egalat de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția celor care sunt part a unui cuplu că pot avea discuții financiare, poate apărea chiar și o instabilitate în relație.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur s-ar putea îngrijora de o situație profesională, poate de o propunere de colaborar care le-a sosit și pe care până acum au văzut-o cu mai mult entuziasm, însă astăzi s-ar putea să realizeze că sunt constrânși de context. Horoscopul de azi pentru zodia Taur poate aduce niște schimbări în perspectiva profesională a nativilor, în relațiile profesionale și nu numai. Se menține aspectul schimbării de viziune de viitor în sectorul sentimental.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să aibă parte de o confruntare cu trecutul, cu o situație din trecut, o persoană, oricum un context care să le dea peste cap niște idei, principii avute și să-i destabilizeze psihic și emoțional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia să se desprindă de un viciu, de un comportament niciv, să rupă o legătură toxică.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie excesiv de geloși pe partener, chiar posesivi, mai ales dacă ies într-un mediu unde să întâlnesc și cu alte persoane cunoscute. De asemenea, poate fi vorba de o gelozie pe un prieten sau de o tensiune cu un prieten din cauza unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să profite de contextul momentului pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a trăi momente intime cu partenerul.

Nu rata: Când începe Noul An în Zodiacul Chinezesc? Bivolul Alb de Metal aduce numeroase schimbări în viaţa zodiilor

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu trec prin momente delicate în cuplu și orice scânteie poate aprinde un incendiu. Nu este exclus ca acolo unde tensiunile persistă de mai multă vreme să se pună problema despărțirii, însă de preferat ar fi să nu ia decizia cât Mercur retrogradează în Vărsător, adică întocmai în sectorul relațiilor lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că o relație profesională se poate rupe, un contract se poate încheia, deci azi, mai ales că este duminică, de preferat ar fi să evite orice discuții legate de carieră.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să iasă din rutina obișnuită, să introducă ceva nou printre activitățile zilnice și, pe termen lung, să încerce să-și schimbe stilul de viață actual. S-ar putea să fie surprinși că niște sarcini noi le aduc plăcere, bucurie. O altă variantă ar fi ca sarcinile zilnice să încerce astăzi să le facă într-un alt mod, unul nou și inedit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce surprize din străinătate sau din partea une persoane de altă cultură, naționalitate, religie sau poate fi vorba de opersoană cunoscută la un curs, seminar.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt avertizați că astăzi se pot îndrăgosti brusc, la prima vedere, în mod neașteptat sau de o persoană neașteptată, la care nu s-ar fi gândit. Atebție la atracțiile fatale, aventuroase, rebele, care pot aduce mai multe pagube în viața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții financiare celor care sunt parte a unui cuplu, dar și gelozii, infidelități ieșite la suprafață și conștientizarea minusurilor din relație, acele minusuri care cer schimbări rapide.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de fel și fel de surprize în relația cu partenerul de viață. Poate atitudinea partenerului nu le convine nativilor, poate nevoia acestuia de mai multă libertate și independență. Emoțional, nu sunt cele mai bune momente, de aceea trebuie să evite deciziile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că și relațiile profesionale pot fi mai tensionate, iar colaboratorii mai greu de înțeles, dar pentru că este duminică nu ar trebui forțată o discuție, ci mai degrabă amânată.

Citește și: Horoscopul arborilor. Ce personalitate ai în funcție de copacul care te reprezintă

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să abordeze dintr-o altă perspectivă fie o activitate pe care o au de făcut, chiar și la locul de muncă, pentru cei care lucrează, fie rutina zilnică, stilul de viață. Ce fac, de obicei, în fiecare duminică? Ei bine, acum să facă exact invers. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le trage atenția că pot fi mai conflictuali și mai irascibili. Posibil să primească vești surpinzătoare, mesaje neașteptate.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să aibă parte de tensiuni care pleacă de la bani. Fie persoana iubită are pretenții care deranjează pe nativi, fie copiii vin cu cerințe prea mari, pentru cei care sunt părinți. Oricum, nativii se pot aștepta la surprize sentimentale, răsturnări de situație. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să evite chletuielile făcute sub impulsul momentului și mai ales speculațiile financiare pentru că pot pierde bani.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de tensiuni cu familia sau, în alte cazuri, poate fi vorba de un stres legat de locuință, de o reparație, de o mutare. Unii nativi se tem de propriul lor trecut și pot avea parte de o surpriză, o situație neașteptată în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot deveni prea autoritari în familie sau chiar cu ei înșiși, prea severi cu emoțiile lor.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri neașteptate, de vești șocante și informații surprinzătoare, în unele cazuri relaționate cu trecutul lor. Pot fi cazuri când un fost partener îi caută și îi bulversează. Pe de altă parte, nevoia de odihnă și preocuparea pentru sănătate s-ar putea accentua acum. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot fi mai conflictuali și le cere mai multă atenție la deplasări.

Vezi și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna februarie 2021. Taurii fac schimbări profesionale

Sursa foto simbol: pixabay.com/ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...