Acasă » Horoscop » Horoscop Dragoste » Horoscop lunar dragoste: noiembrie 2022. Zodia care are toate șansele să-și găsească marea iubire

Horoscop lunar dragoste: noiembrie 2022. Zodia care are toate șansele să-și găsească marea iubire

De: Virginia Olteanu 30/10/2022 | 20:30
Zodii norocoase în dragoste / Sursă foto: Pexels

Horoscop lunar dragoste: noiembrie 2022. Se anunță o lună explozivă pentru mulți nativi, din punct de vedere amoros. Cei care sunt într-o relație vor avea de înfruntat multe provocări, iar cei singuri ar putea avea parte de întâlniri neașteptate!

Berbec  – Relații transformatoare!

Pasiunea și intensitatea sunt cuvintele te caracterizează pe parcursul acestei luni. Schimbări transformatoare vizează relația de cuplu testând calitatea unor angajamente relaționale. Dacă interesele tale sunt comune cu cele ale partenerului și priviți în aceeași direcție, relația se aprofundează. În caz contrar, anumite relații se pot încheia. Pentru cei care sunt în căutarea unui partener, intimitatea și conexiunea pe care o pot resimți alături de cineva poate să le deschidă noi orizonturi.

Taur – Redefinirea relației potrivite!

Începi luna într-o manieră diplomată și conectată la nevoile partenerului de cuplu. Odată cu Eclipsa de Lună din propriul tău semn, din 8 noiembrie, te vei repoziționa, reafirmându-ți propriile granițe.  Astfel, o să capeți un echilibru între dorințele tale și cele ale partenerului. În ultima parte a lunii, o latura mai senzuală și mai pasională a naturii tale poate să iasă la suprafață, oferindu-ți șansa unor noi începuturi.

Gemeni – Conexiuni plăcute și armonioase!

Începi luna focusat exclusiv pe muncă și responsabilități! Din a doua jumătate, te vei focusa mai mult pe a îmbunătăți calitatea relației de cuplu, petrecând mai mult timp în compania celuilalt și fiind mai atent la nevoile și dorințele lui. Dacă ești singur, poți descoperi o reală conexiune alături de cineva care pare că te înțelege și te cunoaște de mult timp.

Rac – Decizii radicale!

O relație de iubire poate să fie în centrul atenției tale, căutând să creezi un mediu cât mai stabil și mai afectuos alături de cel drag. Anumite chestiuni sensibile pentru tine pot ieși la suprafață, forțându-te să iei decizii radicale în cazul în care angajamentul celuilalt ne este reciproc. Dacă ești singur, perspectiva unei aventuri pasionale poate să fie mai mult decât tentantă însă va trebui să evaluezi cu grijă dacă persoana în cauză este cu adevărat ceea ce cauți.

Leu – Când o ușă se închide alta cu siguranță se deschide!

Dacă în prima parte a lunii vei fi forțat să fii mai radical în privința oricărei relații sentimentale care nu-ți oferă conexiunea și stabilitatea emoțională de care tu ai nevoie, începând cu mijlocul lunii atmosfera se detensionează considerabil. Vei socializa mai mult, îți vei manifesta afecțiunea într-un mod mult mai spontan și mai liber creând un cadru favorabil unor noi începuturi de natură relațională. Carismă și sexappeal-ul tău te vor transformă într-o persoană căreia cu greu îi poți rezista!

Fecioară – Compatibilitate mentală!

Interactivitatea de care dai dovadă în prima parte a lunii, dar și profunzimea mesajului tău, vor atrage în viață ta oameni cu care rezonezi în primul rând la nivel intelectual. Mintea ta devine principala sursă de atracție pentru o persoană nou și interesantă cu care ai șansa să dezvolți o adevărată conexiune. Într-o relație deja existentă însă, Eclipsa totală de Lună din Taur din 8 noiembrie va sancționa orice limitează libertatea de mișcare sau gândire a unuia dintre parteneri.

Balanță – Perspective diferite!

Deși începi luna într-o atmosfera destul de intimă și pasională, bucurându-te de conexiunea cu persoană iubită, lucrurile ating un moment critic cu ocazia Eclipsei totale de Luna din taur din 8 noiembrie, care vine cu schimbări neașteptate. Pui la îndoială stabilitatea relației, ca urmare a unui mod diferit de a prioritiza anumite lucruri, poate chiar timpul dat relației. Lipsa valorizării din partea celuilalt te determina să-ți schimbi viziunea.

Scorpion – Surprize și provocări!

Te așteaptă o luna cu tentații și provocări pe măsură. Cu siguranță nu te vei plictisi. Dacă ești în căutarea unui partener, ai șansa să întâlnești pe cineva care te fascinează, însa ai nevoie să te asiguri că vă doriți aceleași lucruri, indiferent de compatibilitatea erotică dintre voi. Într-o relație deja existentă, în care conexiunea dintre voi este diminuată, pot apărea evenimente neașteptate care vă testează stabilitatea relației.

Săgetător – Întrebări și incertitudini!

Angajamentul, stabilitatea sau sinceritatea relației tale de cuplu sunt puse la încercare mai ales în prima parte a lunii. Te îndoiești de iubirea sau fidelitatea celuilalt și nu ești sigur în ce direcție se îndreaptă relația voastră. Pe de altă parte, poți chiar tu să dezvolți o pasiune secretă față de cineva, nefiind total conștient de ce efect ar putea să aibă asupra ta. A doua parte a lunii poate să vină cu un pic mai multă claritate și transparență.

Capricorn – Aventură și imprevizibilitate!

O lună cu multă imprevizibilitate pe plan relațional. Dacă relația în care te-ai aflat până acum nu-ți mai oferă entuziasmul și pasiunea necesară, poți fi tentat fie să iei o atitudine tranșantă fie să vii cu o abordare cu totul neobișnuită pentru tine. Dacă ești în căutarea unui partener de cuplu, cineva din cercul tău de prieteni sau din mediul online îți poate oferi prilejul de a-ți utiliza toate resursele pentru a-l cuceri.

Vărsător – Redefinirea partenerului potrivit!

Cu Marte în mers aparent retrograd în Gemeni, în sectorul iubirii și al romantismului, în ciuda dorinței din ultima perioada de a avea o abordare mai asertivă în privința relațiilor, ești îndemnat să-ți reevaluezi abordarea, stilul sau poate tipologia persoanei potrivite ție. Dacă în prima parte a lunii, ești ocupat cu a-ți stabiliza o situație profesională sau familială, din a doua jumătate a lunii, ai șansă să întâlnești persoane mai mult decât atractive în preajma unor grupuri sau prieteni apropiați.

Pești – Persoane cu aceleași interese!

Dorința de libertate și independență din prima parte a lunii se răsfrânge și asupra planului relațional întrucât te vei simți atras de persoane care îți împărtășesc nouă filozofie de viață. Poți întâlni o persoană nouă și interesantă într-o călătorie pe care o realizezi, la un curs de yoga sau în urmă unor discuții online cu cineva din străinătate. Pentru a da curs relației va trebui să-ți depășești o anumită teamă sau incertitudine care te ține pe loc.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e interzis
Românii de la bloc riscă mari amenzi. Multă lume face asta când gătește, acum e...
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream să fi ajuns aici”
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou la tribunal pentru custodia fetițelor: ”Nu îmi doream...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...