Acasă » Vedete » Intervenție specială, în miezul zilei, la palatul lui Becali! Vila luxoasă, păzită 24/7, a rămas descoperită după ce s-au ”stricat” pândacii latifundiarului

Intervenție specială, în miezul zilei, la palatul lui Becali! Vila luxoasă, păzită 24/7, a rămas descoperită după ce s-au ”stricat” pândacii latifundiarului

De: Luciana Polite 15/06/2023 | 23:32
Intervenție specială, în miezul zilei, la palatul lui Becali! Vila luxoasă, păzită 24/7, a rămas descoperită după ce s-au ”stricat” pândacii latifundiarului
Gigi Becali, patronul FCSB / Sursă foto: Facebook

Pe data de 15 iunie 2023, „Palatul Becali” a rămas descoperit, după ce s-au „stricat” pândacii lui Gigi Becali. Mașina firmei de pază, care are grijă de clădirea de milioane de euro, s-a defectat, iar angajatul responsabil a fost nevoit să se ocupe de găsirea unei firme de tractări. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și detalii despre pățania din fața clădirii de pe Aleea Alexandru, din București.

Un mare ghinion s-a abătut asupra lui Gigi Becali joi, în miezul zilei. Vila lui luxoasă, păzită 24/7, a rămas, pentru câteva momente, descoperită. Cine se aștepta ca mașina agentului de pază să se strice dintr-o dată și să fie nevoie de intervenție specială? Cu siguranță, nu patronul FCSB. Pentru a vedea imaginile surprinse de CANCAN.RO, intrați în GALERIA FOTO  a acestui articol.

(CITEȘTE ȘI: Telefonul misterios pe care Gigi Becali l-a primit de la Dan Șucu. „Stenograma” discuției dintre cei doi milionari)

„Palatul Becali”, bijuteria Latifundiarului din Pipera

În anul 2006, Gigi Becali a cumpărat, cu suma de 7 milioane de euro, Casa Manu-Auschnitt, de la moștenitori. Palatul de pe Aleea Alexandru l-a costat încă 1,5 milioane pentru a ajunge la aspectul pe care îl are în prezent. Patronul FCSB a renovat-o cu ajutorul studenților de la Facultatea de Arte Plastice, care au fost îndrumați de Camil Roguski (1925-2012), celebrul arhitect care s-a ocupat și sediul Guvernului. Mai bine de 20 de camere din imensa clădire au fost decorate în stilul anilor 1930, cu pereți poleiți în aur de 24 de carate, drapeluri cu ciucuri, candelabre, icoane enorme, tablouri cu teme creștine și alte cerințe excentrice ale miliardarului care și-a botezat clădirea drept „Palatul Becali”.

Palatul este copia Muzeului Rodin din Paris și a fost construit în anul 1920. Mai bine de 5.000 de metri are locul din Aleea Alexandru, dintre care 2.000 reprezintă suprafața locuibilă și 3.000 grădina. Clădirea impresionantă este un adevărat loc de pelerinaj, unde oameni de toate vârstele se strâng cu speranța că miliardarul va „scăpa” printre degete măcar câteva sute de lei. Ne referim la cei aflați în nevoie.

Gigi Becali, unul dintre milionarii României
Gigi Becali, unul dintre milionarii României / Sursă foto: CANCAN.RO

Patronul FCSB-ului este și unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. După Revoluție, grație unui împrumut luat de la Gheorghe Hagi și a banilor pe care i-a moștenit de la tatăl lui, a început să importe din Turcia, cu ajutorul unor TIR-uri, blugi, țigări și săpun. Ulterior, s-a axat pe domeniul imobiliar, a cumpărat pământ și l-a vândut la super-preț. În prezent, are o avere estimată între 325 şi 425 de milioane de euro.

(VEZI ȘI: Renegată de familia lui Gigi Becali, Alina Geambazi s-a reorientat. CANCAN.RO a aflat ce face și cu ce se ocupă “Regina luxului”. S-a mutat la Barcelona și…)

Al lui este, de fapt, „Palatul Becali”

În prezent, Gigi Becali nu mai este proprietarul în acte al Palatului, ci Alexandra, Cristina și Teodora, cele trei fiice ale sale. În cadrul unui interviu, patronul echipei FCSB a declarat că a trecut proprietatea pe numele lor.

„Ăsta (n.r. – palatul) e deja pe numele fetelor, palatul ăsta. Am lăsat palatul ăsta, pe lângă toate… Le-am zis la fete: «Vă fac palate. Și aici vă fac palate, şi în ceruri»”, a dezvăluit Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a explicat și în ce situație s-a aflat atunci când s-a decis să achiziționeze clădirea. Proprietatea respectivă a fost ridicată în anul 1920, de avocatul Iancu Manu.

„Când am cumpărat palatul ăsta mi-a spus unul, George Gaiţă, cică: «bă, Gigi, tu trebuie să ai o casă pe care nu o are nimeni, cea mai tare casă din România».

Bine, măi, hai să o văd. Şi am venit aici. Eu, pe vremuri, aveam aici o cunoştinţă, mai aproape. Când treceam pe aici (n.r. – pe lângă palat), vedeam numai armată, numai… A stat aici Petru Groza.

Şi eu când am intrat aici (n.r. în palat), zic, cât vrea, mă? Şi el zice: «bă, e unul, Cuptor, care cere 13 milioane de dolari, dar el, în mod normal, face 7 milioane de dolari. Şi o vinde, proprietarul e în America». Am venit, am văzut.

În ziua aia am dat telefon, el era prin concediu. L-am găsit, am vorbit eu cu omul. Şi el a zis aşa: «domnule, trebuie să vin în ţară». Am pe cineva care semnează. Am acolo pe cineva care să semneze, dar zice: «trebuie să primesc banii în bancă».

Zic, dă-mi un număr de cont din America, îţi trimit eu banii în America şi după aia semnează avocatul. Dar el zice: «Ai încredere în mine?».

«Păi m-am interesat de dumneata, ce familie eşti n-ai cum să fii escroc». I-am dat banii, 7 milioane de dolari, banii în bancă şi trebuia să vină să semneze avocatul.

Avocatul, când să vină să semneze, nu vrea să semneze. I-am dat telefon. El: «cum, domnule, i-am dat ordin să vină să semneze». I-am dat telefon avocatului, zice: «nu semnez, domnule Becali, că mi-e frică de Cuptor». Cum aşa?

«Păi mi-a zis că, dacă semnez, mă împuşcă». Şi i-am zis: «bine, vino să semnezi şi să văd dacă te împuşcă». M-am dus direct la Cuptor la birou şi i-am zis: «Am venit să te împuşc. Ca să te împuşc eu pe tine ca să nu îl mai împuşti tu pe ăsta că nu îmi semnează mie. Eşti atât de şmecher şi mafiot încât împuşti? Eşti tu mai puternic decât mine? Păi te împuşc eu pe tine».

Şi mi-a zis: «Ho, mă, nebunule, du-te şi semnează!». Eu îl cunoşteam pe Cuptor şi mi-am permis glumele astea. După m-am dus acolo şi mi-a semnat”, a mai spus Gigi Becali, în cadrul unui interviu filmat de Realitatea TV.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Luciana Polite
Luciana Polite este absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. A urmat apoi studii universitare de masterat, „Modele de comunicare și relații publice”, în cadrul aceleiași universități. După o perioadă citeste mai mult
Parteneri
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața: „Vreau să fac ceva...”
Câți copii are de fapt Florin PIERSIC? Secretul pe care l-a ținut ascuns toată viața:...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după ce femeia a dezvăluit că relația lor o face să trăiască în minciună și durere
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când spune cu ce se ocupă. Cum face bani tânăra superbă
INCREDIBIL. E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar nimeni n-o crede când...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar fi ajuns în semifinala Românii au talent: „E mafie acolo! I-ați tăiat aripile unui înger de copil! Rușine!”
Fratele Mădălinei Manole tună și fulgeră după ce micuța Rebeca, sosia regretatei artiste, nu ar...
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:
Vasile Muraru, în pragul disperării după ce Florin Piersic a ajuns pe masa de operație:...
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din Cluj-Napoca a precizat cu ce se confruntă: „Situația era a unui pacient cu septicemie”
Anunț de ultim moment despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Un medic din...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt tăcerea
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să suplinească lipsa acestuia. „Nu am beneficiat de prezența lui.”
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se zbătea un om care striga: Help! Help!
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Pentru bricolaj sau renovare: Top produse Parkside (fără fir) disponibile la Kaufland
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
Substanța MINUNE din roșii! Le face cele mai sănătoase legume
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor nu va mai fi la fel
Cele 3 zodii peste care vine valul schimbării până la final de lună. Soarta lor...
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa și vei economisi bani
Mihaela Bilic spune ce să faci cu mâncarea de la Paști. Așa vei evita risipa...
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Irinel Columbeanu arată ca o stafie, imagini cutremurătoare după Paşte cu fostul dandy de Izvorani
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Când apare succesorul lui Nintendo Switch?
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc o întâlnire a consiliului miniştrilor ţării
Serviciile de securitate poloneze au găsit microfoane într-o sală în care urma să aibă loc...
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
UNGARIA nu a mai rezistat. A luat decizia la care NIMENI nu s-ar fi așteptat
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
ANAF nu poate să vândă terenurile Elenei Udrea. La ce preț au ajuns bunurile
BANC | ”E prima oară când fac asta”
BANC | ”E prima oară când fac asta”
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: Unele nu ştiu limita
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de...
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și dansa: „Așa se dispare din scenă”  | VIDEO
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit, în plin proces de divorț
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
Cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan Bănică. Andreea Marin a dat din casă: „Mi-a fost greu să îmi ascund lacrimile”
Cum se înțelege Violeta cu Radu Ștefan Bănică. Andreea Marin a dat din casă: „Mi-a...
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face acasă
Scapi de muște fără bătăi de cap, cu această soluție simplă. Oricine o poate face...
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader și pistă de biciclete
Orașul din România cu parc de 20 de milioane de euro. Va avea lac, debarcader...
×