Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul ei, Mohamed. Prin ce peripeții au trecut la prima lor întâlnire: ”Am primit un telefon de la Poliția de Frontieră”

Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul ei, Mohamed. Prin ce peripeții au trecut la prima lor întâlnire: ”Am primit un telefon de la Poliția de Frontieră”

De: Anca Chihaie 19/03/2024 | 21:00
Povestea de dragoste dintre Jamila și soțul ei, Mohamed. Prin ce peripeții au trecut la prima lor întâlnire: ”Am primit un telefon de la Poliția de Frontieră”
Jamila și soțul ei/ foto: Facebook

Jamila este una dintre cele mai cunoscute bucătărese de la noi din România. În mediul online, aceasta este foarte prezentă, postând zilnic rețelele ei culinare. Însă, pe plan personal, Jamila a fost mereu discretă. De curând, însă, a povestit cum l-a cunoscut pe soțul ei și prin ce peripeții au trecut cei doi. 

Jamila și soțul său, Mohamed, au o relație de 16 ani și pare că sunt de nedespărțit. Multă lume nu știe de fapt cum s-au cunoscut cei doi. Ei bine, povestea lor de dragoste a început pe internet!

Citește și: JAMILA, DEZVĂLUIRI CU OCHII ÎN LACRIMI DUPĂ CE A PIERDUT PROCESUL CU LAURA LAURENȚIU: ”ÎMI ERA FRICĂ”

Jamila și soțul său s-au cunoscut pe internet și au stat doi ani unul fără celălalt

Povestea lor pare desprinsă din paginile unei cărți romantice, iar puțini ar fi crezut că drumurile lor s-au întâlnit în lumea virtuală cu doi ani înainte să se întâlnească în persoană. În timpul participării la emisiunea „Asta-i România” de pe Kanal D, moderată de Mihai Ghiță, Jamila și-a deschis inima și a împărtășit povestea lor de dragoste. Celebra bucătăreasă și Mohamed nu și-au imaginat că această conexiune virtuală va evolua într-o relație atât de profundă.

„A pornit dintr-o joacă, ca și Jamila, până la urmă. Eu am terminat un liceu de limba franceză și se vorbea foarte mult franceza la mine în liceu. Făceam foarte multe ore de limba franceză și mama nu știa foarte bine dacă eu vorbesc franceza așa cum ar fi trebuit și mi-a spus la un moment dat că vrea să mă vadă vorbind cu un nativ francez și la momentul acela nu erau rețelele de socializare ca acum.

Am intrat pe mIRC, pe chat-ul acela din Franța și acolo l-am întâlnit pe soțul meu. Am vorbit, mi-a dat un blog cu el și nu-mi plăceau pozele lui. Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că erau niște poze, nu mi se părea ceva extraordinar în pozele alea, nu mă dăduse el pe mine pe spate, dar că nici eu pe el probabil. Nu m-am uitat la el ca la un posibil iubit, soț, era doar un băiat, dar, nu știu din ce motiv, am continuat să vorbim și în afara mIRC-ului”, a spus Jamila în emisiunea de pe Kanal D.

Jamila și Mohamed au trecut prin peripeții înainte să se cunoască

În ciuda distanței de mii de kilometri care îi separa, au vorbit pe rețelele de socializare timp de doi ani, până când au hotărât să se întâlnească în persoană. Ziua mult așteptată a sosit, iar Jamila, însoțită de tatăl său, fratele și un prieten de familie, l-au așteptat pe Mohamed la aeroport.

Cu toate acestea, Mohamed nu a ajuns așa cum era planificat inițial. Dezamăgită și cu moralul la pământ, Jamila a crezut că bărbatul pentru care avea sentimente i-a dezamăgit așteptările. După ore lungi de așteptare în aeroport, a decis în cele din urmă să se întoarcă acasă, fără să știe că situația era cu totul alta decât credea.

În ultimele clipe înainte de a se întoarce, Jamila a primit un apel de la Poliția de Frontieră, informând-o că Mohamed se află în custodia lor din cauza unor probleme logistice. Venind dintr-un alt continent, bărbatul avea nevoie de o invitație oficială din partea României pentru a-și justifica vizita în țară. Din nefericire, invitația se afla în bagajul său de mână, care a ajuns cu câteva ore întârziere față de avionul în care era îmbarcat, creând astfel această neplăcută situație.

Vorbeam de ale noastre, îi povesteam din România, cum e la noi, el îmi povestea cum e în Maroc, cred că asta ne-a apropiat. Trebuie să vină pe aeroportul de la Otopeni, l-am așteptat, a aterizat avionul lui, nu a ieșit și m-am gândit că ceva se întâmplă. Am stat o oră, apoi două, apoi m-am gândit că poate pe aeroportul din Băneasa încă funcționa. Nici acolo nu era. Am crezut că mi-a tras țeapă, sincer, și că nu mai vine și că și-a bătut joc de mine 2 ani de zile.

A fost super amuzant, că el trebuie să vină cred că pe la 10 seara și ajunseserăm deja la 2 dimineața și el nu venise și aveam lacrimi în ochi, eram super dezamăgită și eram gata să ne întoarcem. Eram eu cu tata, cu fratele meu și un prieten de familie, pusesem piciorul în mașină ca să ne întoarcem acasă și exact când am pus piciorul în mașină am primit un telefon de la Poliția de Frontieră că e acolo și că are o problemă, pentru că el avea o invitație de la noi către el, ca să poată veni în România și bagajul de mână, în care avea invitația, a ajuns la cală, dintr-un motiv.

Noi ne iubeam deja, pentru că, tot vorbind atât, ne-am apropiat atât de mult, încât el a fost primul care a zis că mă iubește. Eu nu l-am crezut, pentru că am zis că nu ai cum să iubești o persoană pe care să n-ai văzut-o în realitate, am zis că nu se poate. Eu, fiind leu, sunt foarte drastică la lucrurile astea și la un moment dat știu că trebuia să intre el online să vorbim și nu a mai intrat într-o seară, că avea el o treabă, nu știu ce treabă, nu-mi mai aduc aminte, și am fost foarte supărată că nu a intrat și foarte dezamăgită. Atunci mi-am dat seama că nu degeaba sunt dezamăgită și că sunt sentimente acolo. Noi da, aveam o dragoste din asta la distanță și ne iubeam deja.”, a mai spus bucătăreasa la la „Asta-i România”.

Citește și: BUCĂTĂREASA JAMILA, PRIMA REACȚIE DESPRE DIVORȚ: “DE APROAPE 16 ANI…”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Anca-Maria Chihaie a terminat studiile la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în cadrul Universității de Vest din Timișoara. A făcut practică în presă scrisă, radio și TV și citeste mai mult
Parteneri
Horoscopul DRAGOSTEI. Zodiile care riscă despărțirea în săptămâna 13-19 mai 2024
Horoscopul DRAGOSTEI. Zodiile care riscă despărțirea în săptămâna 13-19 mai 2024
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine tot mai relevantă
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de acord
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra...
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Țepe în numele unor bănci celebre. Cum rămân unii români fără bani
Țepe în numele unor bănci celebre. Cum rămân unii români fără bani
Orașul din România în care chiria apartamentelor de 2 camere a ajuns la 800 de euro pe lună
Orașul din România în care chiria apartamentelor de 2 camere a ajuns la 800 de...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut din România
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut...
Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul ecran: „Mă plictisesc stând acasă”
Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul...
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care funcționează perfect
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care...
×