A povestit anchetatorilor la ce perversiuni o supunea președintele T.A.T.A. Atenție, detalii cu un puternic impact emoțional!

Publicat: 03/09/2019 | 22:17

Dosarul președintelui Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor  (T.A.T.A.) conține mărturii terifiante. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, declarația copilei care ar fi fost abuzată, ani la rând, de Bogdan Drăghici. Sunt detalii cu un puternic impact emoțional, aşa cum au fost explicate în faţa procurorilor şi asistenţilor sociali. (VEZI ȘI: CUM RĂSPUNDE PREȘEDINTELE T.A.T.A. ACUZAȚIILOR DE VIOL)

Anchetatorii bucureşteni au ezitat, iniţial, să o creadă pe fosta soţie a şefului T.A.T.A., Bogdan Drăghici, când aceasta le spunea că simte modificări substanţiale în comportamentul uneia dintre fetele familiei.

Chinuită de rușine și vină, pentru ororile la care a fost supusă

Bogdan Drăghici și fosta lui soție

Femeia s-a zbătut luni bune să atragă atenţia autorităţilor, dar a fost ignorată, inclusiv cu o lună înainte de declanşarea dosarului penal în care Drăghici a şi fost arestat preventiv. Arestarea a survenit pe fondul probelor amănunţite colectate într-un timp scurt de procurorii care au decis să o asculte pe femeie.

Între probele grele din dosar se numără şi declaraţia micuţei care ar fi fost abuzată ani la rând de cel pe care îl credea tată. Copila ar fi avut reale dificultăţi în a exprima ororile care i s-au întâmplat, chinuită și de un dublu sentiment de ruşine și vină. (NU RATA: FOST OFIȚER DE POLIȚIE JUDICIARĂ, DESPRE CAZUL LUI BOGDAN DRĂGHICI: ”ESTE REZULTATUL UNEI PLANIFICĂRI MONSTRUOASE, INUMANE”)

„Inculpatul i-a desfăcut picioarele, s-a aşezat în genunchi şi…”

Mărturia-şoc a copilei scoate la iveală plăcerile morbide ale bărbatului care avea fetiţa în grijă. Documentul obținut de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, arată că fetița a fost reticentă în a-i povesti mamei sale ce îi făcea Bogdan Drăghici când se afla în preajma sa.

Reticenţa, se arată în documentul de la dosar, era datorată ruşinii enorme pe care copila o resimţea când trebuia să se gândească la cele petrecute. Din document reiese că fetiţa a putut vorbi deschis doar cu asistenţii sociali şi parţial şi cu procurorul de caz care a trebuit să o audieze, pentru obţinerea probei esenţiale.

„(…) minora a refuzat să spună mai multe de faţă cu mama sa şi cu poliţiştii, dorind să discute doar cu reprezentanţii DGASPC Sector 2, cărora le-a dezvăluit comportamente ale inculpatului pe care nu le-a relatat mamei sale şi celor două martore în luna martie 2019”, se arată în document.

„Astfel, minora s-a referit la situaţia în care inculpatul i-a desfăcut picioarele, s-a aşezat în genunchi şi o împingea cu ceva, astfel că ea a simţit o presiune în zona intimă. (…). Situaţia aceasta confirmă reţinerea minorei de a vorbi despre aceste lucruri cu mama sa şi totodată înlătură ipoteza instrumentalizării minorei de către mamă”, se mai arată în dosarul de la instanţă.

„Tatăl său făcea duş şi o chema pe ea să îi aducă prosopul”

Bogdan Drăghici poza într-un tată exemplar

Când a fost ascultată de către procuror, în 13 august, copila a povestit tot ce se ştia şi a venit cu noi detalii îngrozitoare ale acţiunilor lui Bogdan Drăghici. Fetița nu a scris declaraţiile care au devenit probe în dosar, ci ele i-au fost luate de către asistenţii maternali şi de către procuror.

„…Întotdeauna i-a fost frică să îi spună mamei aceste lucruri, să nu o rănească, pentru că se gândea că ea era de vină pentru ce i se întâmplă. A mai arătat că Bogdan Drăghici a avut comportamente nepotrivite şi faţă de (…), care i-ar fi povestit (…) că tatăl său făcea duş şi o chema pe ea să îi aducă prosopul, având pretenţia să se apropie de el să îi înmâneze prosopul. (…) a venit la ea, a plâns, povestindu-i incidentul, spunându-i că a văzut ceva ce nu voia să vadă. Ulterior Drăghici a făcut acelaşi lucru şi cu (…), chemând-o pe aceasta să aducă prosopul la duş”, a povestit îngrozită copila în faţa magistratului care a notat.

„… A arătat că aceste evenimente i s-au petrecut ei o dată sau de două ori, iar (…) tot aşa, o dată sau de două ori. Dar practica ieşirii în prosop de la duş şi plimbatul prin casă era una frecventă, Drăghici se «maimuţărea» prin casă şi o distra pe (…), pe care o pupa pe buze. A încercat să facă la fel şi cu (…), dar aceasta s-a ferit, iar (…) s-a speriat, fiind cea mai emotivă”, se mai arată în dosar. (CITEȘTE AICI: MILIONARII PRIGOANĂ ŞI COLUMBEANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE PREŞEDINTELE T.A.T.A: ”L-AM CUNOSCUT! ERA…”)

„Serile erau cele mai traumatizante, când Drăghici…”

Declaraţia continuă şi scoate la iveală ce se petrecea în casa lui Drăghici în perioada în care fetele erau la el.

„A mai arătat că Drăghici nu avea acest comportament doar seara, ci şi în timpul zilei, în sensul că o lua în braţe la el în timp ce stătea în birou şi o punea să se uite la fotografii cu ele în costume de baie, pe care tot el le făcuse…. În acest timp el o ţinea în braţe, iar ea îi simţea organul, el o îmbrăţişa şi îi punea mâna pe sub bluză”, sunt adnotările procurorului la declaraţia victimei lui Drăghici.

„Acest lucruri se întâmplau ziua, când mama nu era acasă sau când era plecată în Germania. Aşadar, în timpul zilelor aveau loc interacţiuni precum cea descrisă mai sus, iar serile erau cele mai traumatizante, când Drăghici îi băga degetele unde nu trebuie, ea simţea acea presiune, iar el încerca să îi bage chestia în fund”, se mai arată în document. (CITEȘTE ȘI: FIICA VITREGĂ L-A DENUNȚAT PE PREȘEDINTELE “T.A.T.A.”)

Procurorul a notat în dosarul transmis judecătorului la momentul propunerii arestării preventive că micuţa este traumatizată de cele ce i s-au petrecut ani de zile şi că declaraţia a fost luată audio-video în timpul anchetei. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...